Ocağınıza Düştüm 😋

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane canım doldurmak vakit alıyor biz küçük küçük lokmalık yapıyoruz oda daha çok ve daha küçük olduğu için daha fazla vakit alıyor birde oğlum yerinde durmuyor gelip gidip yaptığım işe salça oluyor ya da bana 😅 😂 ama arada yapıyorum tabi hic yememkte olmaz
Sarma mı dolma mı?
Sarma ise haklısın. Çok zahmetli o. Ama biber dolması içini hazırla 5 dakikaya doldur.
Lokmalık biber dolması duymamıştım daha önce.
Nerelisiniz?

Sarma mı dolma mı?
Sarma ise haklısın. Çok zahmetli o. Ama biber dolması içini hazırla 5 dakikaya doldur.
Lokmalık biber dolması duymamıştım daha önce.
Nerelisiniz?
Kafkas gocmeniymisiz canim anneannemler ilk cankiriya oturmuş oradan da Ankara annem anneannemden öğrenmiş e bende annemden tabi, nereden gördüler yapıyorlar bilmiyorum. Bizde dolmabiber büyük yapılmaz küçük alınır yapılır herkese 2 büyük koymak yerine 6 7 tane küçük konur mesela öyle düşün.. Kayseri mantısı gibi mübarek :KK70:

Kafkas gocmeniymisiz canim anneannemler ilk cankiriya oturmuş oradan da Ankara annem anneannemden öğrenmiş e bende annemden tabi, nereden gördüler yapıyorlar bilmiyorum. Bizde dolmabiber büyük yapılmaz küçük alınır yapılır herkese 2 büyük koymak yerine 6 7 tane küçük konur mesela öyle düşün.. Kayseri mantısı gibi mübarek :KK70:
Anladimmm.
Bende minnak severim ama bulması çok zor. ;(

Baba çok mu fazla çalışıyor?
Çocuklar babanın yokluğunda cidden çok çekilmez oluyorlar.
Baba otorite demek çünkü.
Aynen canım. Eşim görevde sadece hafta sonları geliyor.kışın daha uzak yere gitcek haftasonlarıda gelmicek.aynen çocuklarım babadan korkuyorlar. Yoksa hiç zaptedemiyorum.

X