Ocağınıza Düştüm 😋

Nişanlımın canı cevizli erişte çekmiş, küçükken anneannesi yaparmış da sen de yapar mısın dedi. Ben de hiç yapmadım, var mı aranızda nasıl yapılacağını bilen? Birkaç tarife baktım gerçi. Bir de yanına ne yapılır, ne yakışır? Yardımcı olabilir misiniz? :)
Canım hiç denemedim. Hatta erişte yapmayı bile beceremem.
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ ve Yabanmersini14 Yabanmersini14 e soralım. Bileceklerini düşünüyorum.

Kızlar bugün bende yemek yapmadım dünden yemekelrim var :)
Bugün çopunluk pzar tatili yapmış dimii 🤗🤗

Dün misafirlerim vardı menümü yazayım

Dımates çorbası
Güveç sunumlu etli kurufasulye
Fırında köfte patates
Pirinç pilavı
Salata
Börek
Revani:kk77::hamarat:
Annenler gelecekti değil mi?

Nişanlımın canı cevizli erişte çekmiş, küçükken anneannesi yaparmış da sen de yapar mısın dedi. Ben de hiç yapmadım, var mı aranızda nasıl yapılacağını bilen? Birkaç tarife baktım gerçi. Bir de yanına ne yapılır, ne yakışır? Yardımcı olabilir misiniz? :)
Canim biz eristeyi haslariz sonra tereyagi eritir uzerine.ceviz ve toz seker dokeriz kararinca ustune de haslanms eristeyi koyup mis gbi bi yemek olur .

Balıklı şehriye çorbası mı? 🤔
Daha önce hiç duymamıştım
kk birinci noteri kk birinci noteri

çünkü yok galiba normalde:KK70: istavrit hamsi vs aldığımızı da tavaya sigmayan artan baliklari alti yediser tane poşetlerim. normal şehriye çorbası piserken içine buzluktan çıkarıp atarim :)

benim oğlan yemez et balik tavuk falan. bari suyundan ne alirsa diye :) ama güzel oluyo bence tavsiye ederim:)

Canim biz eristeyi haslariz sonra tereyagi eritir uzerine.ceviz ve toz seker dokeriz kararinca ustune de haslanms eristeyi koyup mis gbi bi yemek olur .

Aa şekerle güzel oluyor mu? Karamelize etmiyorsunuz di mi direkt serpiyorsunuz. Elinize sağlık. :)

Canım hiç denemedim. Hatta erişte yapmayı bile beceremem.
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ ve Yabanmersini14 Yabanmersini14 e soralım. Bileceklerini düşünüyorum.
Arastrdim 4 video izledim cok cok kolay bi yemsk eristeyi pisiriyosun sonra o puserken bir cay bardagi suyundan al pisince süzuyosun iyice so ra tereyag eritiyoz o ayirdigin suyu o yagin icine koyuyoz sobra tabagin altina toz halindeki ceviz seriliyo uzerine tereyagli eriste uzerine tekrar ceviz vekalan yagi döktü cok basitmis :-) 🥰

X