- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Öyle deme kız.bende önce su böreģi yapmakla uzaya ćıkmayı eş der görüyordum. Sonra komşum yapmış göndemiş sağolsun oğlum dediki anne sende bundan yap.tabi Durur muyum. Sırf oģlum içi yapıyom. Eşimde hiç sevmez☺☺Ayy ellerine sağlık. Ben yapmayı öğrenemedim. Önümüzdeki 30 yıl içinde öğrenirim sanırım.
Ayyy sevilmezmi su boregii yaÖyle deme kız.bende önce su böreģi yapmakla uzaya ćıkmayı eş der görüyordum. Sonra komşum yapmış göndemiş sağolsun oğlum dediki anne sende bundan yap.tabi Durur muyum. Sırf oģlum içi yapıyom. Eşimde hiç sevmez☺☺
Oh afiyet olsun.ellerine sağlıkAyyy sevilmezmi su boregii ya
Benim bugunku menum
Tarhana corbasi
Kiymali makarna
Kivircik salatasi bol limonluu sirkeli insallah
Erik kompostosu
Esim dondurma almis dun aksam yemedik bu aksama biraktik iyi de yaptik
Canım aklıma gelen ana yemeklerKızlar kızlar hepinize kolay gelsinn
Bu haftasonu misafirim var ailem yemeğe gelicek yeni taşındım ve bize çok destek oldular en güzel şekilde ağırlamak istiyorum
Ana yemek önerisi olan varmı yada menü önerisi olann
Birde tatlı
Yorumalrınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bi düşünelim.Kızlar kızlar hepinize kolay gelsinn
Bu haftasonu misafirim var ailem yemeğe gelicek yeni taşındım ve bize çok destek oldular en güzel şekilde ağırlamak istiyorum
Ana yemek önerisi olan varmı yada menü önerisi olann
Birde tatlı
Yorumalrınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Evet canım bende revani düşündüm tatlı olarakCanım aklıma gelen ana yemekler
köfteli patates
et sote
kıymalî pide yaptırabilirsiniz
Etli güveç olabilir.tatlı olarak revani olabilir.şekerpare. ćeşit çok.neleri daha çok sevdiğini biliyorsanız ona göre ayarlayabilirsin
Bi düşünelim.
Çorba pilav tamam ana yemek mi yok?
Ben de bir menü yazdım ama ağır mı oldu sanki?Yaa aslında kafamda bi menü oluştu gibi
Mercimek yada dımates çorbası
Patates oturtma fırında
Pilav
Börek yaparım peynirli
Ortaya salata yaparım
Konserve köz biber patlıcanalt varya onun yoğurtlu salatasını gördüm bide öyle bişey mi yapsam diyorum
Yok canım güzel olmış ama ben o kadat marifetli değilim kiiBen de bir menü yazdım ama ağır mı oldu sanki?
Estağfurullah.Yok canım güzel olmış ama ben o kadat marifetli değilim kii
Dondurucuya koyduğun üç limonla limonata yapabilirsin.Yok canım güzel olmış ama ben o kadat marifetli değilim kii
Canım netten tariflerine bakabilirsin.kolay gelsinEvet canım bende revani düşündüm tatlı olarak
Köfteli patatesi güzel yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum
Afiyet olsunKaptım menünü arkadaşım
Ellerine sağlıkKaptım menünü arkadaşım
Su böreği sevilmez mi kız?Öyle deme kız.bende önce su böreģi yapmakla uzaya ćıkmayı eş der görüyordum. Sonra komşum yapmış göndemiş sağolsun oğlum dediki anne sende bundan yap.tabi Durur muyum. Sırf oģlum içi yapıyom. Eşimde hiç sevmez☺☺