Ocağınıza Düştüm 😋

Surekli uyku halindeyim napim sen nabiyorsun
Allah kolaylık versin sorun bitmiyor ki ortancaya geçen sene kalem kutu aldım diye bu sene alınmaya ak dedim ortalık ayağa kalktı

Cocuk doyumsuz aldıkça alacaksın 3 alsan 5 istiyor 5 alsan 10 istiyor şuan sinirden tutuyorum kendimi

Allah kolaylık versin sorun bitmiyor ki ortancaya geçen sene kalem kutu aldım diye bu sene alınmaya ak dedim ortalık ayağa kalktı

Cocuk doyumsuz aldıkça alacaksın 3 alsan 5 istiyor 5 alsan 10 istiyor şuan sinirden tutuyorum kendimi
Bu cocuklarn bu hevesleri insni delirtiyor cidden

Alma bnce :-)

Bu cocuklarn bu hevesleri insni delirtiyor cidden

Alma bnce :-)
Ginderdim abisini istediğini al dedim çünkü ben ona gecen sene lisanslilardan aldım birde basit bişey de almadım bu sene almayacak işte inat ettikçe ediyor bilmiyor sanki benim huyumu da

Ginderdim abisini istediğini al dedim çünkü ben ona gecen sene lisanslilardan aldım birde basit bişey de almadım bu sene almayacak işte inat ettikçe ediyor bilmiyor sanki benim huyumu da
Lisanslilar da az para degil
Cok zor su zamanda cocukalri doyurmak ya
Cidden Allah yardmcn olsin seneye bnde ayniyim:KK70:

Lisanslilar da az para degil
Cok zor su zamanda cocukalri doyurmak ya
Cidden Allah yardmcn olsin seneye bnde ayniyim:KK70:
Aynı kalemlerden aldım ikili tek bir paket akşam renk kavgası yapacaklar ikisinede ayrı set aldım onda sıkıntı çıkmadı ..ama çocuk dünü düşünmüyor artık diğeri ortaokul onun ortamı daha başka olacak çanta bile almadım ona geçen senede ona çanta almıştık

Bu sene ortancayw alacağım sinirinden sana çanta da almayacağım devam et sen böyle dedim şimdi sustu kitap okuyor :KK43:

Aynı kalemlerden aldım ikili tek bir paket akşam renk kavgası yapacaklar ikisinede ayrı set aldım onda sıkıntı çıkmadı ..ama çocuk dünü düşünmüyor artık diğeri ortaokul onun ortamı daha başka olacak çanta bile almadım ona geçen senede ona çanta almıştık

Bu sene ortancayw alacağım sinirinden sana çanta da almayacağım devam et sen böyle dedim şimdi sustu kitap okuyor :KK43:
Bncede alma varsa yeniyse bir senede canta eskimz biraz esyalarin degerini bilsinler ona aliniyorsa ona da alinmak zorunda degil

Ama kardes kiskancligi illa yapiyorlar maalesef

PicsArt_09-09-02.56.41.jpg

Aşurem tamamdır 😍 Allah diger yapmak isteyenlere de nasip etsin

Mutlu günler sevgili üyeler.
Yediğim engelden sonra bomba gibi karşınızdayım, derrrrmişim 😒😒
Çok yorgun ve bitkinim. 😴😴

Bugün haşlama yaptım kızlar. Yani adı haşlama sanırım. 🙄🙄
Kemikli et ve patatesi beraber hasliyorum. Çok doyurucu oluyor. 😚😚😚😚

X