- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Böyle dolu dolu bir ekmek ağır ligindan belli oluyor zaten bizim buralarda Vakfıkebir ekmeğinden küçük oliyor ama ağır oluyorYaaaaaa çok güzel bulmalıyımmmmmm o zaman mutlakaaaaaaa
İnşallah az yerimmmmmBöyle dolu dolu bir ekmek ağır ligindan belli oluyor zaten bizim buralarda Vakfıkebir ekmeğinden küçük oliyor ama ağır oluyor
İnşallah :))İnşallah az yerimmmmm
Surekli uyku halindeyim napim sen nabiyorsunNögruyinuz
Allah kolaylık versin sorun bitmiyor ki ortancaya geçen sene kalem kutu aldım diye bu sene alınmaya ak dedim ortalık ayağa kalktıSurekli uyku halindeyim napim sen nabiyorsun
Bu cocuklarn bu hevesleri insni delirtiyor ciddenAllah kolaylık versin sorun bitmiyor ki ortancaya geçen sene kalem kutu aldım diye bu sene alınmaya ak dedim ortalık ayağa kalktı
Cocuk doyumsuz aldıkça alacaksın 3 alsan 5 istiyor 5 alsan 10 istiyor şuan sinirden tutuyorum kendimi
Ginderdim abisini istediğini al dedim çünkü ben ona gecen sene lisanslilardan aldım birde basit bişey de almadım bu sene almayacak işte inat ettikçe ediyor bilmiyor sanki benim huyumu daBu cocuklarn bu hevesleri insni delirtiyor cidden
Alma bnce
Lisanslilar da az para degilGinderdim abisini istediğini al dedim çünkü ben ona gecen sene lisanslilardan aldım birde basit bişey de almadım bu sene almayacak işte inat ettikçe ediyor bilmiyor sanki benim huyumu da
Aynı kalemlerden aldım ikili tek bir paket akşam renk kavgası yapacaklar ikisinede ayrı set aldım onda sıkıntı çıkmadı ..ama çocuk dünü düşünmüyor artık diğeri ortaokul onun ortamı daha başka olacak çanta bile almadım ona geçen senede ona çanta almıştıkLisanslilar da az para degil
Cok zor su zamanda cocukalri doyurmak ya
Cidden Allah yardmcn olsin seneye bnde ayniyim
Bncede alma varsa yeniyse bir senede canta eskimz biraz esyalarin degerini bilsinler ona aliniyorsa ona da alinmak zorunda degilAynı kalemlerden aldım ikili tek bir paket akşam renk kavgası yapacaklar ikisinede ayrı set aldım onda sıkıntı çıkmadı ..ama çocuk dünü düşünmüyor artık diğeri ortaokul onun ortamı daha başka olacak çanta bile almadım ona geçen senede ona çanta almıştık
Bu sene ortancayw alacağım sinirinden sana çanta da almayacağım devam et sen böyle dedim şimdi sustu kitap okuyor
Merhaba kızlar Bugün ki menümüz hamsi tava ve salata herkese bereketli günler dilerim
Ellerinize sağlık kızlar.Tavuğun yanına makarna salatasıda yaptim
Kaptım menünü arkadaşımDomates çorbası ve kaşık kızartma:))
Oğlumun isteği üzerine su böreği☺