- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Sağol canımPh afiyet olsun sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımPh afiyet olsun sana
Ben de yarın yapmayı planlıyorum :)Günaydin hanımlar
Herkese keyifli pazarlar diliyorum.
Barbunya yapmayi dusunuyorum yaninada belki pirinc pilavi yaparim bide corba yapayim diyorum.
Yarinda Allah kismet ederse aşure yapıcam ..
simdiden afiyet olsun ☺Ben de yarın yapmayı planlıyorum :)
Pazartesi başlamicakmiydin diyeteKızlar bende annemdeyim
Ciğer mangal
Soğan salatası cola
Güya diyete başladım ama hiç olmuyorrrrr
Kızlar bende annemdeyim
Ciğer mangal
Soğan salatası cola
Güya diyete başladım ama hiç olmuyorrrrr
Cuma günü zayıflama takımına katıldım o yüzden daha dikkatliyimPazartesi başlamicakmiydin diyete
Sorun zaten ekmek ve cola da 1 ekmek yiyorum verdiğim kilonun bi kısmına da geri aldım zatenBu yediklerin kilo yapmaz ki canim sadece kola icme ekmek dilimin biraz azalt hic kilo almazsin yani
ay canim benim uzulmeSorun zaten ekmek ve cola da 1 ekmek yiyorum verdiğim kilonun bi kısmına da geri aldım zaten
Yaaaa hiç duymadım nerden bulabilirimay canim benim uzulme
istersen eksi mayali ekmek ye bak o baya ise yariyor eksi mayadan oldugu icin 1dilimden fazla yiyenini gormedim benden sana tavsiye
Aselam minikSelam kizlar :))
Firinlarda satiliyor canim sen firina deki ekşi mayali koy ekmegi istiyorum onlar verir eger bulundugun yerden bulamazsan bana ozelden yaz yardimci olurum. Istersen arastir canim eksi mayali ekmegi oneriyorlar geneldeYaaaa hiç duymadım nerden bulabilirim
Kız bende bu iştah varken omu da çok yerim
Tmm canım çok sağollllll ben bakarım fırındanlFirinlarda satiliyor canim sen firina deki ekşi mayali koy ekmegi istiyorum onlar verir eger bulundugun yerden bulamazsan bana ozelden yaz yardimci olurum. Istersen arastir canim eksi mayali ekmegi oneriyorlar genelde
Bende çok yiyorim ama ekşi maya kesiyor insanıYaaaa hiç duymadım nerden bulabilirim
Kız bende bu iştah varken omu da çok yerim
NögruyinuzAselam minik
Yaaaaaa çok güzel bulmalıyımmmmmm o zaman mutlakaaaaaaaBende çok yiyorim ama ekşi maya kesiyor insanı