Ocağınıza Düştüm 😋

Aa cidden mi harika. Bol bol yapayım o zaman. Aralarına yağlı kağıt koyarak mı atayım, nasıl olacak?
Tek tek tepside dondur yagli kagitla tabii altinda.. istersen o kagidi cikarirsin.. donmasi onemli.. sonra aralarina evet donduktan sonra kagit koyarak bi kac tanelik paket yapabilirsin canim.

Tek tek tepside dondur yagli kagitla tabii altinda.. istersen o kagidi cikarirsin.. donmasi onemli.. sonra aralarina evet donduktan sonra kagit koyarak bi kac tanelik paket yapabilirsin canim.
Yaaaaaa çok güzel fikir bende böyle yapayım ben genelde pişirip atıyordum

Iyigeceler kizlar dunden yaptgm yemeklerim vardi bugun cay saati diye minnos kizimla elmali kurabiye yaptik cay demledik yedik. Aksam cayin yanina kestane pisirdik, birde yarn icin ayva kompostosu yaptim sogusun.diye . Bol kalorili ve bereketli bi gun oldu

Kızlar alakasız bir konu ama ben ne zaman " bebiş uyusun da şunu yapayım" diye niyetlendigim zaman uyumuyor
Acayip uykusu var ama uyumuyor.

Başınıza hiç bunun gibi şeyler geldi mi?

Benim ne zaman misafir gelcek olsa ya da bi isim.olsa uyusa diye beklesem.aynni seyler yasandi cnm resmen bizdeki gergnlgi stresi hissediyolar

Kızlar alakasız bir konu ama ben ne zaman " bebiş uyusun da şunu yapayım" diye niyetlendigim zaman uyumuyor
Acayip uykusu var ama uyumuyor.

Başınıza hiç bunun gibi şeyler geldi mi?
Geliyo:) cok geliyo:)) beraber yapabilecegim birseyse beraber yapiyorum, uyumadigi zaman.. evdeki hesap carsiya uymuyo her zamanMesela bugun camasir astim kizimla.. banyonu yaptim o ayaktayken..-ki uyutunca keyif yapayim az diye uyudu 1-2 saat takildim iyi geldi..

Benimki çok cadı, çok cazgır, iş yaptırmıyor bana. Tuvalete gitsem onun bagirmasindan nasıl çıktığımı anlamıyorum.

Benim ne zaman misafir gelcek olsa ya da bi isim.olsa uyusa diye beklesem.aynni seyler yasandi cnm resmen bizdeki gergnlgi stresi hissediyolar
Yani gergin de olmuyorum gayet neşeli oluyorum ama o öyle yapınca cidden geriliyorum.
Işleri güçleri anneye eziyet yemin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…