- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.721
Fazladan Yapip cigden buzlugada atanilirsin. Boyle haftaici isten gelince hop at firina yarim saate yemegin hazirOlmadı ben de deneyeyim bu haftasonu. Bugün olmadı artık ama :) Güzel duruyor pizzalar.
Fazladan Yapip cigden buzlugada atanilirsin. Boyle haftaici isten gelince hop at firina yarim saate yemegin hazir
Yalancı orman kebabınGünaydın kızlar. Cumanız mübarek olsun.❤❤❤❤
Akraba ziyareti yapacağım için yemek yapmayacağım.
Ama sizden menüleri alayım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
beybisi35
Limonsuzzcay
@Hilal0101
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
pembepepe08
M maralalmila
Kız millet uyuyacak şimdiYalancı orman kebabınpilav hoşaf
Tek tek tepside dondur yagli kagitla tabii altinda.. istersen o kagidi cikarirsin.. donmasi onemli.. sonra aralarina evet donduktan sonra kagit koyarak bi kac tanelik paket yapabilirsin canim.Aa cidden mi harika. Bol bol yapayım o zaman. Aralarına yağlı kağıt koyarak mı atayım, nasıl olacak?
Hahahaha kocası gece çalışanlar için şey ettimKız millet uyuyacak şimdi
Yaaaaaa çok güzel fikir bende böyle yapayım ben genelde pişirip atıyordumTek tek tepside dondur yagli kagitla tabii altinda.. istersen o kagidi cikarirsin.. donmasi onemli.. sonra aralarina evet donduktan sonra kagit koyarak bi kac tanelik paket yapabilirsin canim.
Pisirince sertlesiyor tekrar isitinca.. boyke taptaze oluyo:)Yaaaaaa çok güzel fikir bende böyle yapayım ben genelde pişirip atıyordum
Tmm canım öyle yapayım hem sıcak sıcak çokkk güzel olur... ayyyyyy canım istedi vallaaaaPisirince sertlesiyor tekrar isitinca.. boyke taptaze oluyo:)
Allah im o tepsiler ne ka guzel ne ka guzel oyle yaa ellerine saglk pizza cok severm bendeHayirli cumalarFeslegen Kokulu Nane ve herkes
Bugun acili ezme yaptim, tatli olarak ev yapimi kakaolu pudingbirde pizza:)
Haftalardir oglum tavuklu pizza istiyordu.. yaptim tavukludan sadece 1 dilim yedibundan sonra sade sebzeli ve sucukludan sasmam:)
Eki Görüntüle 2548144 Eki Görüntüle 2548145
Kızlar alakasız bir konu ama ben ne zaman " bebiş uyusun da şunu yapayım" diye niyetlendigim zaman uyumuyor
Acayip uykusu var ama uyumuyor.
Başınıza hiç bunun gibi şeyler geldi mi?
Sevmeyen yokturki bence:)) tek yaptim herkese dagittim bitti bile hepsi:)Allah im o tepsiler ne ka guzel ne ka guzel oyle yaa ellerine saglk pizza cok severm bende
Geliyo:) cok geliyo:)) beraber yapabilecegim birseyse beraber yapiyorum, uyumadigi zaman.. evdeki hesap carsiya uymuyo her zamanKızlar alakasız bir konu ama ben ne zaman " bebiş uyusun da şunu yapayım" diye niyetlendigim zaman uyumuyor
Acayip uykusu var ama uyumuyor.
Başınıza hiç bunun gibi şeyler geldi mi?
Benimki çok cadı, çok cazgır, iş yaptırmıyor bana. Tuvalete gitsem onun bagirmasindan nasıl çıktığımı anlamıyorum.Geliyo:) cok geliyo:)) beraber yapabilecegim birseyse beraber yapiyorum, uyumadigi zaman.. evdeki hesap carsiya uymuyo her zamanMesela bugun camasir astim kizimla.. banyonu yaptim o ayaktayken..-ki uyutunca keyif yapayim az diye uyudu 1-2 saat takildim iyi geldi..
Yani gergin de olmuyorum gayet neşeli oluyorum ama o öyle yapınca cidden geriliyorum.
Benim ne zaman misafir gelcek olsa ya da bi isim.olsa uyusa diye beklesem.aynni seyler yasandi cnm resmen bizdeki gergnlgi stresi hissediyolar
BendeSelamunaleykum bacılar.
Bugün çok tembelim. Hiç yemek yapasım yok.
Beni gaza getirin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
pembepepe08
M maralalmila
Yapmazsan aç kalırsınızzzSelamunaleykum bacılar.
Bugün çok tembelim. Hiç yemek yapasım yok.
Beni gaza getirin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair