- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.701
Dün den yemekler var.oğlum şehriye çorbası istiyor onuda eklerim.birazdan süt alıp pişirip mayalicam. Mutfak işi bitmezzzzzzzzzzSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Dün akşam eşim makarna isteyince dünkü menü bugüne kaldı
Kırmızı biber dolması ve kereviz salatası. Siz de neler var neler yok, akşama ne yemek var
@Kmsl Hnd
C Cay6
@zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Ne güzel eşin seni ne yapsam derdinden kurtarmışSelam hayırlı cumalar
Benimde dünden çorba makarna var eşim pırasa yemeği istedi onu yapcam
Evet canım yaa ne mutfak işi bitiyor ne diğer işler. Allah yardımcımız olsun. En azından yemeklerimiz belliDün den yemekler var.oğlum şehriye çorbası istiyor onuda eklerim.birazdan süt alıp pişirip mayalicam. Mutfak işi bitmezzzzzzzzzz
İstiyosa demesinNe güzel eşin seni ne yapsam derdinden kurtarmış
Aynen canım çok şükür. Benim çocuklar maşallah hemen acıkıyorlar. Aman yesinler de. Yemeyen daha kötüEvet canım yaa ne mutfak işi bitiyor ne diğer işler. Allah yardımcımız olsun. En azından yemeklerimiz belli
Yok korkacak bişey deilAdel
Hayırdır? Korkuttun resmen beni
Adel oğlan seni çok değiştirdiYok korkacak bişey deilyaptığımı yemek zorunda kalır
Neydim ama ömür öyle gitmez düşün düşünAdel oğlan seni çok değiştirdi
Doğru söze ne denir
Dün et sote yapmıştım ondan var ama az. Yanına pilav ve patlıcan kızartması yapmayı düşünüyorum. Yada köz patlıcan salatası da olabilir.Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Dün akşam eşim makarna isteyince dünkü menü bugüne kaldı
Kırmızı biber dolması ve kereviz salatası. Siz de neler var neler yok, akşama ne yemek var
@Kmsl Hnd
C Cay6
@zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Patlıcan salatasından yana kullanıyorum oyumu 🖐Dün et sote yapmıştım ondan var ama az. Yanına pilav ve patlıcan kızartması yapmayı düşünüyorum. Yada köz patlıcan salatası da olabilir.
Afiyet olsun canım. Ne söyleyeceksinizHayirli cumalar kizlar
Dunden pirasa ve yogurtlu makarnam var
Esime yeter aksama bende aciktim kizimla kendimize bisey soyleyecegm galiba . Aksama da daha cok aksamda yemeklermden yeriz insallah
Bilmiyorum ki dusunuyorumAfiyet olsun canım. Ne söyleyeceksiniz
Merhabalar :)Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Dün akşam eşim makarna isteyince dünkü menü bugüne kaldı
@Kmsl Hnd
C Cay6
@zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Evet kızartmada ev koyuyor. :) Salata yapayım :)Patlıcan salatasından yana kullanıyorum oyumu 🖐
Bende yarin sabahki kahvaltiya yapacagim insallah mayaliPoğaça yaptım bugün öyle