Ben seninkini 3 yaş civarı sanıyordum. Maşallah büyükmüş o bende öyle yapıyorum aradan zaman geçince farklı bir şekilde deniyorum. Yesin diye şekilden şekile giriyorum yani inşallah zamanla alişirlar
İnşallah canim valla sebze yemeyince afedersin kabız çok oluyo benimki.
Ispanaklı kek falan yap corbasini yap bı şekilde öyle bari girsin bünyeye sebze.

Selamun aleykum kızlar. Bugün bayağı geç yazıyorum çünkü çok yoğun bir gündü. Ancak fırsat buldum. Menümüz fırında tavuk, taze fasulye ve pirinç pilavı idi. Yanına da ıslak kek. Rabbim bereket versin. Hepinizi öpüyorum

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599

Tam sayfaya girdim sen etiketleme yapmissin bu kiz yazdi da gormedimmi acaba diye dusunmustum

Bizde de kofte pirinc pilavi hira tatlisi var . Afiyet olsn hepinize

As canım keyifler yerinde herhalde

Ohh o ne güzel menü ya maşallah.Afiyet olsun.Bizde patatesli mantı ve salata var

Bende anneme gelmiştim annem yok tabi babam balık almış onu psiridim tarhana çorbası salata yanina yedik tatlı olarak da üzüm

Buzliktan patlican kozlemesi hosaf çıkarttım :))

Annem ekşili ispanak yapıyor yanına da bir makarna :)) afiyet olsun herkese :)

Buzlukta yer olmadığı için bir bütün tavuğun yarısını çıkardım, onunla da ne yapılır hiçbir fikrim yok şu an.

Merhabalar
Vaka arttı Dişarda yemek yiyemiyoruz
Afiyet olsun
Bu arada
Barbunya yemeği
Pırasalı burgur pilavi ( taze soğanlı pilav denemişim çok güzel olmuştu bı sefer pırasa deneyeceğim oda soğangillerden
Umarım güzel olur şimdi pişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…