- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.361
İnşallah canim valla sebze yemeyince afedersin kabız çok oluyo benimki.Ben seninkini 3 yaş civarı sanıyordum. Maşallah büyükmüş obende öyle yapıyorum aradan zaman geçince farklı bir şekilde deniyorum. Yesin diye şekilden şekile giriyorum yani inşallah zamanla alişirlar
Aynı sorun bizde de oluyor maalesef. Tatlı da yemiyor ama çorbalara katıyorum bende ara ara.İnşallah canim valla sebze yemeyince afedersin kabız çok oluyo benimki.
Ispanaklı kek falan yap corbasini yap bı şekilde öyle bari girsin bünyeye sebze.
Afiyet olsun kuzumSelamun aleykum kızlar. Bugün bayağı geç yazıyorum çünkü çok yoğun bir gündü. Ancak fırsat buldum. Menümüz fırında tavuk, taze fasulye ve pirinç pilavı idi. Yanına da ıslak kek. Rabbim bereket versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Tam sayfaya girdim sen etiketleme yapmissin bu kiz yazdi da gormedimmi acaba diye dusunmustumSelamun aleykum kızlar. Bugün bayağı geç yazıyorum çünkü çok yoğun bir gündü. Ancak fırsat buldum. Menümüz fırında tavuk, taze fasulye ve pirinç pilavı idi. Yanına da ıslak kek. Rabbim bereket versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
As canım keyifler yerinde herhaldeSelamun aleykum kızlar. Bugün bayağı geç yazıyorum çünkü çok yoğun bir gündü. Ancak fırsat buldum. Menümüz fırında tavuk, taze fasulye ve pirinç pilavı idi. Yanına da ıslak kek. Rabbim bereket versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Ohh o ne güzel menü ya maşallah.Afiyet olsun.Bizde patatesli mantı ve salata varSelamun aleykum kızlar. Bugün bayağı geç yazıyorum çünkü çok yoğun bir gündü. Ancak fırsat buldum. Menümüz fırında tavuk, taze fasulye ve pirinç pilavı idi. Yanına da ıslak kek. Rabbim bereket versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Bende anneme gelmiştim annem yok tabi babam balık almış onu psiridim tarhana çorbası salata yanina yedikSelamun aleykum kızlar. Bugün bayağı geç yazıyorum çünkü çok yoğun bir gündü. Ancak fırsat buldum. Menümüz fırında tavuk, taze fasulye ve pirinç pilavı idi. Yanına da ıslak kek. Rabbim bereket versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Buzliktan patlican kozlemesi hosaf çıkarttım :))Selamun aleykum kızlar. Bugün dışarıdaydık, yemekte ne var bilmiyorum. Dışarı çok kalabalık olduğu için de yiyemedik. Eve gidince menüye bakacağız artık
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Selamun aleykum kızlar. Bugün dışarıdaydık, yemekte ne var bilmiyorum. Dışarı çok kalabalık olduğu için de yiyemedik. Eve gidince menüye bakacağız artık
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Corba yahut patatesle sulu pisirebilirsin canimBuzlukta yer olmadığı için bir bütün tavuğun yarısını çıkardım, onunla da ne yapılır hiçbir fikrim yok şu an.
Corba yahut patatesle sulu pisirebilirsin canim
Enfes olur afiyet olsunHaşlayıp suyuyla çorba yapabilirim, teşekkür ederim. :)
MerhabalarSelamun aleykum kızlar. Bugün dışarıdaydık, yemekte ne var bilmiyorum. Dışarı çok kalabalık olduğu için de yiyemedik. Eve gidince menüye bakacağız artık
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Bizde balık var canımSelamun aleykum kızlar. Bugün dışarıdaydık, yemekte ne var bilmiyorum. Dışarı çok kalabalık olduğu için de yiyemedik. Eve gidince menüye bakacağız artık
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?