• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba canım ben mercimek çorbası ve taze fasülye pişirdim. Bir de öğle arası bakıcı ablamizla yeriz diye kek yaptım. Çayın yanına da ondan var. Salata yoğurt falan çıkartırım tamamdır bugün de 😊
Allah bereket versin 😋😋
Okula gitmeye başladın mı

Normal kuşbaşı var ondan koyabilirim. Bir de bir şey sorabilir miyim. Böyle çok kaynatsam nohut dolaba koysam sonra kullanabilir miyim yoksa saçma mı olur. Pilav da dilan seviyorum ama üşeniyorum pilav için nohut kaynatmaya zaman alıyor
Ben nohutu suya koyup beklettikten sonra dolaba atıyorum. Buzluktan çıkarıp pişiriyorum. Ama pişirip atsan da olur. 👍👍

selamlar herkese. annemlerdeyim iki gundur ben. dun tavuk pilav patates yemeği yaptik bugunde yogurt corbasi kuru fasulye .pilavda var . salata yaparız bide. menuler gene benzer, çocuklara uyduruyoruz :)
Çok iyi yapmışsın. Sana da çocuklara da değişiklik olur. 🤩🤩
Olsun, cimcimeler yesin de ne yapalım 😂😂

Senin minik bebeğin de var canim. Yemek yapamadın mi soğanı kavurup atarsin kendi kendine pişer. Ben başım sıkıştı mı hemen buzluğa başvuruyorum valla😊
Sorma ya bebekle her şey zor oluyor. Bu çok işime yarayacak. Teşekkürler

Normal kuşbaşı var ondan koyabilirim. Bir de bir şey sorabilir miyim. Böyle çok kaynatsam nohut dolaba koysam sonra kullanabilir miyim yoksa saçma mı olur. Pilav da dilan seviyorum ama üşeniyorum pilav için nohut kaynatmaya zaman alıyor

Biz 2 kişiyiz. Mutfak alışverişi yaptığımda tüm paketi 1 gün suda bekletip sonra haşlıyorum. Sırf nohut için değil, yeşil mercimek, kuru fasulye falan da haşlıyorum. Sonra 8e bölüyorum (bazen sadece yarım paket haşlayıp 4e bölüyorum) buzdolabı poşetlerine koyup atıyorum buzluğa. 1 tanesi ikimize yetiyor yemek ya da pilav için. Tavuklu nohutlu pilav çok yapıyorum ben o anlamda kurtarıcım oluyor.

Benim siniflarima yüzyüze eğitim başlamadı daha. Bu hafta sınav yapıyoruz. Onun için gidiyorum. Ama canlı dersim olduğunda da geliyor bakıcı ablamiz.
Benim küçük kızım ablası derse girince telefonu elinden çekiyor. 🤦‍♀️
Öğretmenler artık tanıyor küçüğü 😂😂

Biz 2 kişiyiz. Mutfak alışverişi yaptığımda tüm paketi 1 gün suda bekletip sonra haşlıyorum. Sırf nohut için değil, yeşil mercimek, kuru fasulye falan da haşlıyorum. Sonra 8e bölüyorum (bazen sadece yarım paket haşlayıp 4e bölüyorum) buzdolabı poşetlerine koyup atıyorum buzluğa. 1 tanesi ikimize yetiyor yemek ya da pilav için. Tavuklu nohutlu pilav çok yapıyorum ben o anlamda kurtarıcım oluyor.
Çok mantıklı 👍👍

Ben de bugün dolma ve tavuk çorbası var.Dünden tavuk kalmıştı.

Ohh rahatsin😁
Valla benimde bugün bişey yapasim yok akşama yufka ekmek kizartacam ,yumurta haslicam kahvaltı türü yiyelim ya ,azcik bı yemek var onuda koyarım yerse eşim .

Benim küçük kızım ablası derse girince telefonu elinden çekiyor. 🤦‍♀️
Öğretmenler artık tanıyor küçüğü 😂😂
Benimki teyzesini görünce beni unutuyor. Kapıyı açıp el sallıyor sonra kaçıyor. Hatta beni odaya götürüp bırakıyor 🤣🤣 ama cumartesi dersimde babasıyla durmak istemedi gelip defter kitap ne bulduysa çekiştirdi🤭

Biz de 2 kişiyiz ben de aynısı yapıyorum. Çok pratik oluyor. Yaşasın buzluk 😅

Back