Ohhh sefan olsun inş iyi geçer iki elti iyi vakit geçirdik dersiniz

Bundan sonra haşlayıp koyacağım. Zamandan tasarruf oluyor.hazır yemek en sevdiğim
Ben de fırında patates yapıyorum. Biraz kafan rahat olur ne yemek yapacağım diye düşünmezsin birlikte karar verip yaparsınız. Birkaç güne bende gideceğim kayinvalidemin evine

Menu enfes afiyet olsn
Bizde de kiymali nohut ve pilav var yanina nugget ve patates kizartmak istiyorum biraz
Esimde ekler almisti o var cayn yanina

Afiyet olsun balim bende kuru fasulye koydum şuan pisiyo,yanına pilav ,erik suyu yaptım,dünden patates salatasi var turşu falan öyle işte

Son düzenleme:
Eline sağlık canım. Bende Kıymalı Tarhana çorbası (benim cadı yemek seçtiği için ona sürekli aynı şeyleri yapıp duruyorum) kuru fasulye ve pirinç pilavı yaptım yerimden kalkabilirsem salata yapacağım birde

Benimkide öyle valla napcaz bu cadilarla

Ben bir tencere çorba yapıyorum 2 gün içiyor aynı şeyleri yapmaktan ben bıktım o yemekten bıkmadı valla. Büyüdükçe alışır diye umuyorum ama bakalım artık
Valla benimkide un tarhana çorbasını çok sever bende sık sık yaparım onu ve tabi diğer corbalarida yaparım zorda olsa içer ama sebze yemeği yediremiyorum çocuğa, valla alisirmi bilmiyom ya alışacak gibi değil ,kaç yaşında seninki

22 aylık benimki. Çorbaları içiyor tarhana yayla en sevdikleri et de yiyor maalesef bizde de sebze yok. Bir iki parça tadına bakıp bırakıyor. Geçende yoğurtlu taze fasulye yedi sevinçten 2 gün kendime gelemedim seninki daha büyük sanırım. Bende tam aklı ermeden damağı alışsın tatlarına diyorum ama yok çıkartıveriyor.

Amooon minnakmis daha ama gerçekten zorla olmasada ara ara yedirmeye çalış kuzum valla benimki 5 yaşına girecek hala çekiyorum ben
Yaaa valla bende öyleyim benimkide kabağı yemezdi kabak mücver yaptım ancak o sekilde yemeye başladı sorma ilk yediği zamanki mutluluğumu

Ben seninkini 3 yaş civarı sanıyordum. Maşallah büyükmüş o bende öyle yapıyorum aradan zaman geçince farklı bir şekilde deniyorum. Yesin diye şekilden şekile giriyorum yani inşallah zamanla alişirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…