- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.341
Ohhh sefan olsun inş iyi geçer iki elti iyi vakit geçirdik dersinizSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Akşam eşim izin almış. Ani bir kararla eşimin abisine gitmeye karar verdik. Bir kaç gün buradayız. Yemekler de ne olur bilmiyorum. Ne bulursak o olacak gibi
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Bundan sonra haşlayıp koyacağım. Zamandan tasarruf oluyor.hazır yemek en sevdiğimBiz 2 kişiyiz. Mutfak alışverişi yaptığımda tüm paketi 1 gün suda bekletip sonra haşlıyorum. Sırf nohut için değil, yeşil mercimek, kuru fasulye falan da haşlıyorum. Sonra 8e bölüyorum (bazen sadece yarım paket haşlayıp 4e bölüyorum) buzdolabı poşetlerine koyup atıyorum buzluğa. 1 tanesi ikimize yetiyor yemek ya da pilav için. Tavuklu nohutlu pilav çok yapıyorum ben o anlamda kurtarıcım oluyor.
Ben de fırında patates yapıyorum. Biraz kafan rahat olur ne yemek yapacağım diye düşünmezsin birlikte karar verip yaparsınız. Birkaç güne bende gideceğim kayinvalidemin evineSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Akşam eşim izin almış. Ani bir kararla eşimin abisine gitmeye karar verdik. Bir kaç gün buradayız. Yemekler de ne olur bilmiyorum. Ne bulursak o olacak gibi
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Menu enfesKızlar selamun aleykum nasilsiniz? Bugünkü menü çocuklara özel. Patates kızarması, köfte var. Cayin yanina da kurabiye. Allah bereket versin
Siz nasılsınız ? Neler yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Güzel menüKızlar selamun aleykum nasilsiniz? Bugünkü menü çocuklara özel. Patates kızarması, köfte var. Cayin yanina da kurabiye. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
menü süper..:)Kızlar selamun aleykum nasilsiniz? Bugünkü menü çocuklara özel. Patates kızarması, köfte var. Cayin yanina da kurabiye. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Afiyet olsun balimKızlar selamun aleykum nasilsiniz? Bugünkü menü çocuklara özel. Patates kızarması, köfte var. Cayin yanina da kurabiye. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Kızlar selamun aleykum nasilsiniz? Bugünkü menü çocuklara özel. Patates kızarması, köfte var. Cayin yanina da kurabiye. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Benimkide öyle valla napcaz bu cadilarlaEline sağlık canım. Bende Kıymalı Tarhana çorbası (benim cadı yemek seçtiği için ona sürekli aynı şeyleri yapıp duruyorum) kuru fasulye ve pirinç pilavı yaptım yerimden kalkabilirsem salata yapacağım birde
Ben bir tencere çorba yapıyorum 2 gün içiyorBenimkide öyle valla napcaz bu cadilarla
Valla benimkide un tarhana çorbasını çok sever bende sık sık yaparım onu ve tabi diğer corbalarida yaparım zorda olsa içer ama sebze yemeği yediremiyorum çocuğa, valla alisirmi bilmiyom ya alışacak gibi değil ,kaç yaşında seninkiBen bir tencere çorba yapıyorum 2 gün içiyoraynı şeyleri yapmaktan ben bıktım o yemekten bıkmadı valla. Büyüdükçe alışır diye umuyorum ama bakalım artık
22 aylık benimki. Çorbaları içiyor tarhana yayla en sevdikleri et de yiyor maalesef bizde de sebze yok. Bir iki parça tadına bakıp bırakıyor. Geçende yoğurtlu taze fasulye yedi sevinçten 2 gün kendime gelemedimValla benimkide un tarhana çorbasını çok sever bende sık sık yaparım onu ve tabi diğer corbalarida yaparım zorda olsa içer ama sebze yemeği yediremiyorum çocuğa, valla alisirmi bilmiyom ya alışacak gibi değil ,kaç yaşında seninki
Amooon minnakmis daha22 aylık benimki. Çorbaları içiyor tarhana yayla en sevdikleri et de yiyor maalesef bizde de sebze yok. Bir iki parça tadına bakıp bırakıyor. Geçende yoğurtlu taze fasulye yedi sevinçten 2 gün kendime gelemedimseninki daha büyük sanırım. Bende tam aklı ermeden damağı alışsın tatlarına diyorum ama yok çıkartıveriyor.
Ben seninkini 3 yaş civarı sanıyordum. Maşallah büyükmüş oAmooon minnakmis dahaama gerçekten zorla olmasada ara ara yedirmeye çalış kuzum valla benimki 5 yaşına girecek hala çekiyorum ben
Yaaa valla bende öyleyimbenimkide kabağı yemezdi kabak mücver yaptım ancak o sekilde yemeye başladı sorma ilk yediği zamanki mutluluğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?