- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.161
Maşallah , dolu dolu bir gün geçirmişsin.Konuyu zor buldum, bildirim de gelmedi Feslegen Kokulu Nane banlandin mi diye dusundum.
16:30 gibi yuruyuse ciktim, 19 da dondum. Evde yemek yok, karniyarik pilav cacik yaptim hemen 21 de yemek yedik Esim 20:30 da evde oluyor zaten, 30 dk rotar oldu. Neyse sorun degil. 10000 adim attim bugun. Hareket etmemekten her gunun ayni olmasindan cok bezmistim, yasama istegim kaybolmustu. İyi geldi bu yuruyus. Tabi yuruyuse bir amac kattim, esim pazarci olunca yanina yurudum evin pazar alisverisini de yaptim.
Yaptigim yemeklerden esime de koyuyorum pazara ogle yemegi goturuyor. Yarini dusunuyorum simdiden ne yapayim diye. Kuru fasulye yapabilirim Onceki gunbatbunya pilaki yaptim biraz ara versem sonra fasulye yapsam iyi olacak ama aklima da bir sey gelmiyor. Yuruyus yaparken sesli dinledigim kitabi da bitirdim.
simdi de yesilcayimi yaptim kitap okuyacagim biraz. Bebegi annem uyuyuyor Allah tan da sooooyleee bir nefes alip dinlenebiliyorum
burayi da gunluk formatina soktum, masallah bana
Evin içinde çok adım atıyorum ama yürüyüş yapmak gibi olmuyor.
Depremden dolayı yemek paylaşmak içimden gelmedi. O insanların göçük altında ac susuz usumus bir halde olmasi mahvetti beni. O yüzden etiket yapmadım. Rabbim ölenlere rahmet eylesin, yaralılara da şifa versin.
Arama kurtarma çalışmaları bitti. Yarın etiket yaparım Allah nasip ederse.