• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu zor buldum, bildirim de gelmedi 🤷🏻‍♀️ Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane banlandin mi diye dusundum.
16:30 gibi yuruyuse ciktim, 19 da dondum. Evde yemek yok, karniyarik pilav cacik yaptim hemen 21 de yemek yedik 🤷🏻‍♀️ Esim 20:30 da evde oluyor zaten, 30 dk rotar oldu. Neyse sorun degil. 10000 adim attim bugun. Hareket etmemekten her gunun ayni olmasindan cok bezmistim, yasama istegim kaybolmustu. İyi geldi bu yuruyus. Tabi yuruyuse bir amac kattim, esim pazarci olunca yanina yurudum evin pazar alisverisini de yaptim.

Yaptigim yemeklerden esime de koyuyorum pazara ogle yemegi goturuyor. Yarini dusunuyorum simdiden ne yapayim diye. Kuru fasulye yapabilirim 🤷🏻‍♀️ Onceki gunbatbunya pilaki yaptim biraz ara versem sonra fasulye yapsam iyi olacak ama aklima da bir sey gelmiyor. Yuruyus yaparken sesli dinledigim kitabi da bitirdim.

simdi de yesilcayimi yaptim kitap okuyacagim biraz. Bebegi annem uyuyuyor Allah tan da sooooyleee bir nefes alip dinlenebiliyorum ☺️

burayi da gunluk formatina soktum, masallah bana 🤣
Maşallah , dolu dolu bir gün geçirmişsin. 👍👍
Evin içinde çok adım atıyorum ama yürüyüş yapmak gibi olmuyor.

Depremden dolayı yemek paylaşmak içimden gelmedi. O insanların göçük altında ac susuz usumus bir halde olmasi mahvetti beni. O yüzden etiket yapmadım. Rabbim ölenlere rahmet eylesin, yaralılara da şifa versin.
Arama kurtarma çalışmaları bitti. Yarın etiket yaparım Allah nasip ederse.

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Arama kurtarma çalışmaları bittiği için yazıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet kalanlara sabır yaralılara şifa diliyorum. İnşallah böyle bir acı yaşamayız bir daha. 🤲🤲🤲

Öğlen için havuç köftesi ve tarhana çorbası yapıyorum. Akşama da yeter sanırım. Yetmezse kahvaltı ederiz. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Arama kurtarma çalışmaları bittiği için yazıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet kalanlara sabır yaralılara şifa diliyorum. İnşallah böyle bir acı yaşamayız bir daha. 🤲🤲🤲

Öğlen için havuç köftesi ve tarhana çorbası yapıyorum. Akşama da yeter sanırım. Yetmezse kahvaltı ederiz. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Hosgeldn cnm
Havuc kofte ilk kez duydum afiyet olsun

Benimde mercimek corba ile taze fasulye var ama bol sarimsakli yogurtlu makarna istiyor cnm aksama onu dusunuyorm.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Hoşgeldin canım.Afiyet olsun etli türlü yapacağım yanına makarna ya da salata olabilir.henüz düşünemedim.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Allah sabır versin ailelerine inşallah 🙁
Ben daha evime gitmedim bizdede çorba ve kayseri yağlaması var

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
As canım. Ben hastayım biliyorsun kaç gündür dışardan yiyoruz. Allah kuvvet versin

Hosgeldn cnm
Havuc kofte ilk kez duydum afiyet olsun

Benimde mercimek corba ile taze fasulye var ama bol sarimsakli yogurtlu makarna istiyor cnm aksama onu dusunuyorm.
Teşekkür ederim canım. İlk defa yaptım ben de. 4 tane havucu rendeledim, soğanla beraber kavurdum. Küçük boy 7 8 tane patatesi haşladım ezdim. Ikisini birbirine karistirdim. Tuzunu baharatını ekledim. Köfte şekli verdim. Mısır ununda yuvarladım. Kızarttım. Ama bir şeyi eksikti bir arada tutamadım. Galeta unu kullansam sanki daha iyi olurdu.

Sana da kolay gelsin.

bizde mercimek koftesi var bugün. oglene de mercimek corbasi yapmistim cocuklara yaptiktan sonra farkettim mercimek mercimek olduğunu :/ kaynanam da yaprak verdi sararsin diye bayada cok.suya isladim da hiç gozum kesmiyo yarina kalacak sanirim
bi cesit daha iyi olurdu da kendimi yorgun hissediyorum yaa

bizde mercimek koftesi var bugün. oglene de mercimek corbasi yapmistim cocuklara yaptiktan sonra farkettim mercimek mercimek olduğunu :/ kaynanam da yaprak verdi sararsin diye bayada cok.suya isladim da hiç gozum kesmiyo yarina kalacak sanirim
bi cesit daha iyi olurdu da kendimi yorgun hissediyorum yaa
Allah iyiliğini versin 😊
Neyse birini yarına kaldır. Kısır ya da makarna salatası yapabilirsin

Back