- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.504
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.621
Ablamdaydim bugün (tüp bebek ile hamile )Selamun aleykum kızlar. Kapsamlı bir temizliğe girdim. O yüzden telefonu elime alamadım. Dün bütün odaları bitirmiştim. Bugün de mutfağı yaptım. Ama dolapların yüzünü silemedim. Eşim evdeyken yaparım çünkü kızım bırakmıyor. Bugün en kolayından tarhana çorbası ve makarna yapacağım inşallah. Belki makarnayı fırına atarım. Siz nasılsınız? Dün için hepinizin ellerine sağlık.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Çok sevindim canım. Sanki uzun zamandır bekliyordu. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinAblamdaydim bugün (tüp bebek ile hamile )
Fırında tavuk attım baharatlayip
Et haşlama varmış birde ...
Dünden kalan pilav
Koz patlican-biber salatası
Yoğurt
Şehriyeli Tavuk çorbası
Anladm hatrmda farkli ildesin diye kalmstida emin olmak istedimYok değilim. Ülkece dolu sağanak alarmı verildi yaa.
Günaydın canım.. ben kiza mercimek çorbası yaptım. Yemeğe gitme umudumu kaybetmedigim için bize bir şey düşünmedim henüzSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Nasılsınız? ❤❤❤
Dünden kalan yemeklerim var. Ama az. O yüzden yanına karışık sebze kızartması yapacağım inşallah. Allah bereket versin
Siz neler kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Dolu tehdidi geçene kadar bir süre erteleyin ya da eve sipariş verin. Dün akşam burayı sel götürdü. Eşimin işleriyle ev arası 200 metre ancak var ama eve geldiğinde denize girip çıkmış gibiydi.Günaydın canım.. ben kiza mercimek çorbası yaptım. Yemeğe gitme umudumu kaybetmedigim için bize bir şey düşünmedim henüz
Ben pazara cikacagm 2 gbi dolap bombos valla dunden 2 tane karniyarik var baska ne yaparm blmiyorm hicSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Nasılsınız? ❤❤❤
Dünden kalan yemeklerim var. Ama az. O yüzden yanına karışık sebze kızartması yapacağım inşallah. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Çocuklar bırakırsa yaparsın.Dun bazlama tost yedik çocuklara şehriye çorbasıda vardı. Bugün bende bilmiyorum ne yapıcam. Daha kahvalti da etmedim. El açması börek istiyo geceden beri canım..ama hiç yapmadım.
Patates biber kızartıp sarımsaklı yoğurtla yiyebilirz belki yada yoğurtlu makarna da olabilir
Karar verdim akşam yatırınca yapcam sabaha canımÇocuklar bırakırsa yaparsın.
Burda o kadar yok ama belli olmaz tabii. Öğleden sonraki duruma göre karar veririz artık.Dolu tehdidi geçene kadar bir süre erteleyin ya da eve sipariş verin. Dün akşam burayı sel götürdü. Eşimin işleriyle ev arası 200 metre ancak var ama eve geldiğinde denize girip çıkmış gibiydi.
Daha evime yeni geldim yemek belli degilSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Nasılsınız? ❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Camları sildim sabahtan detaylı banyo wc temziliği nasıl olayımSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Nasılsınız? ❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Kolay gelsin canımMerhaba bende baget kizartmayi düşünüyorum yanına bulgur pilavı salata
Ya ben nasıl olayım, sildigim camlara dolu yağdıCamları sildim sabahtan detaylı banyo wc temziliği nasıl olayım
Pazar var bugün balık salata düşünüyorum canım :)
Artık camlar temiz kalmaz kuzum. Ben sildim ama yakınımzda taş ocakları var resmen çamur olmuştu camlarım temiz kalmayacak gene en azından yağışla pislik akmıştı bende duruladım :)Ya ben nasıl olayım, sildigim camlara dolu yağdı
Afiyet olsun canım..Karnıbahar kızartması var bugün ,dünde mayalı ekmek yapmıştım onu yaglarim çay kahvaltılık falan öyle
Sağol kuzumAfiyet olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?