Ablamdaydim bugün (tüp bebek ile hamile )

Fırında tavuk attım baharatlayip
Et haşlama varmış birde ...
Dünden kalan pilav
Koz patlican-biber salatası
Yoğurt
Şehriyeli Tavuk çorbası

Ablamdaydim bugün (tüp bebek ile hamile )

Fırında tavuk attım baharatlayip
Et haşlama varmış birde ...
Dünden kalan pilav
Koz patlican-biber salatası
Yoğurt
Şehriyeli Tavuk çorbası
Çok sevindim canım. Sanki uzun zamandır bekliyordu. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın canım.. ben kiza mercimek çorbası yaptım. Yemeğe gitme umudumu kaybetmedigim için bize bir şey düşünmedim henüz

Günaydın canım.. ben kiza mercimek çorbası yaptım. Yemeğe gitme umudumu kaybetmedigim için bize bir şey düşünmedim henüz
Dolu tehdidi geçene kadar bir süre erteleyin ya da eve sipariş verin. Dün akşam burayı sel götürdü. Eşimin işleriyle ev arası 200 metre ancak var ama eve geldiğinde denize girip çıkmış gibiydi.

Dun bazlama tost yedik çocuklara şehriye çorbasıda vardı. Bugün bende bilmiyorum ne yapıcam. Daha kahvalti da etmedim. El açması börek istiyo geceden beri canım.. ama hiç yapmadım.
Patates biber kızartıp sarımsaklı yoğurtla yiyebilirz belki yada yoğurtlu makarna da olabilir

Çocuklar bırakırsa yaparsın.

Dolu tehdidi geçene kadar bir süre erteleyin ya da eve sipariş verin. Dün akşam burayı sel götürdü. Eşimin işleriyle ev arası 200 metre ancak var ama eve geldiğinde denize girip çıkmış gibiydi.
Burda o kadar yok ama belli olmaz tabii. Öğleden sonraki duruma göre karar veririz artık.

Camları sildim sabahtan detaylı banyo wc temziliği nasıl olayım
Pazar var bugün balık salata düşünüyorum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…