- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.581
Ellerine sağlık canım, Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin ❤❤❤Allah nasip ederse bebeğim için battaniye kenarı tığla oya yapıyorum canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım, Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin ❤❤❤Allah nasip ederse bebeğim için battaniye kenarı tığla oya yapıyorum canım :)
Afiyet şifa olsun canım. Pırasa ıspanak karnabahar... psikolojimi bozdu. Kış geldi yaaagünaydın :)
bugün pırasa ve kremalı kaşarlı makarna var bizde
Allah kolaylık versin. Ben de sabah erkenden başladım temizliğe. Tarhana varsa tarhana iyi olur.Selam kızlar en acilinden bi.çorba yapıp evi temizlemeye başlamam lazım ev göçüyoorr. Dünden ayırdığım kıymaya yumurta kırıp yicez bugün. şimdi 2den 5e kadar aralıksız temizlik yapmayı düşünüyorm
Ben tavuk haşliyorum. Eşim yoğurtlu çorba ve tavuklu pilav istedi. Az da kıza yarın öğlen için şehriye çorbası yapacağım. Yeşil fasülye de var biraz. Tatlı yapacaktım ama halsizim canım istemedi..Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra camlara giriştim. Hepsini sildim çok şükür. Birazdan da bütün evi dip köşe temizleyeceğim inşallah. Yemek olarak ayran çorbası yapıyorum ama yanına ne yapacağıma daha karar vermedim.. Patatesim olsa fırında karışık sebze kızartması yapardım
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Ahh o camlar bendede çok çok var bayada battılar hava burda bozuk dolu bekleniyor oyüzden beklemedeyim. Dünden az yemeğim arttı yanına tarhana çorbası,köfte,patates yapıcam. Ama fırınamı atayım tavadamı kararsızım.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra camlara giriştim. Hepsini sildim çok şükür. Birazdan da bütün evi dip köşe temizleyeceğim inşallah. Yemek olarak ayran çorbası yapıyorum ama yanına ne yapacağıma daha karar vermedim.. Patatesim olsa fırında karışık sebze kızartması yapardım
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Yok yok barbunya eminim :) benekli ve renkli olandan. Kuru fasulye beyaz oluyor. Kuzucuk iyi çok şükür bende yeni yeni toparlanıyorum canımBarbunya olduğuna emin misin
Burada beyaz fasulye ve barbunya tartışması vardı. Kaçırdın arasında
Bu arada kuzucuk nasıl annesi?
Şehriye yaptım canım Ay ben temizliği üstten üstten yaptım oturdum gene neyse en azindan şöyle bakınca toplu duruyor kapılar filan hep çikolata heryerde lekeler var ://// erken yapmak daha iyiAllah kolaylık versin. Ben de sabah erkenden başladım temizliğe. Tarhana varsa tarhana iyi olur.
Hicbiseyim yok benimde ne pisirsem blmiyorumSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra camlara giriştim. Hepsini sildim çok şükür. Birazdan da bütün evi dip köşe temizleyeceğim inşallah. Yemek olarak ayran çorbası yapıyorum ama yanına ne yapacağıma daha karar vermedim.. Patatesim olsa fırında karışık sebze kızartması yapardım
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
As canım. Elhamdulillah iyiyiz canım sen nasılsın? Bizim de bugün temizlik günümüzdü. Aynı anda temizlendi evimiz ...Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra camlara giriştim. Hepsini sildim çok şükür. Birazdan da bütün evi dip köşe temizleyeceğim inşallah. Yemek olarak ayran çorbası yapıyorum ama yanına ne yapacağıma daha karar vermedim.. Patatesim olsa fırında karışık sebze kızartması yapardım
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Yünlerimi şislerimi kapıp geliyorumBana da öğretsene
Kolay gelsin canım.. seninde ellerine sağlık..Selamun aleykum kızlar. Kapsamlı bir temizliğe girdim. O yüzden telefonu elime alamadım. Dün bütün odaları bitirmiştim. Bugün de mutfağı yaptım. Ama dolapların yüzünü silemedim. Eşim evdeyken yaparım çünkü kızım bırakmıyor. Bugün en kolayından tarhana çorbası ve makarna yapacağım inşallah. Belki makarnayı fırına atarım. Siz nasılsınız? Dün için hepinizin ellerine sağlık.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Kolay gelsin temizlik severim ama yapmayı hiç sevmem allah kolaylık versin ben dünden kalan yemeğimin yanına şehriye çorbası yapcam.Selamun aleykum kızlar. Kapsamlı bir temizliğe girdim. O yüzden telefonu elime alamadım. Dün bütün odaları bitirmiştim. Bugün de mutfağı yaptım. Ama dolapların yüzünü silemedim. Eşim evdeyken yaparım çünkü kızım bırakmıyor. Bugün en kolayından tarhana çorbası ve makarna yapacağım inşallah. Belki makarnayı fırına atarım. Siz nasılsınız? Dün için hepinizin ellerine sağlık.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Aleyküm selam. Kolay gelsin benimde yapmam gerekiyor ama yapamıyorum. Bugün ördek kaynatıyorum yanına pilavSelamun aleykum kızlar. Kapsamlı bir temizliğe girdim. O yüzden telefonu elime alamadım. Dün bütün odaları bitirmiştim. Bugün de mutfağı yaptım. Ama dolapların yüzünü silemedim. Eşim evdeyken yaparım çünkü kızım bırakmıyor. Bugün en kolayından tarhana çorbası ve makarna yapacağım inşallah. Belki makarnayı fırına atarım. Siz nasılsınız? Dün için hepinizin ellerine sağlık.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi