- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.601
Size iyi eğlenceler o zamanKolay gelsin canım.. seninde ellerine sağlık..
Ben bugün eşime sordum ne pişireyim diye, o da yemek ismarlayabilirsin dedihemen kabul ettim dışarı çıkacağız o yüzden..
Ooo maşallah , bitirmişsin bile.Kolay gelsin canim bende baya temizlik yaptim bikac gndur ev temizken insan mutlu oluyor
Ben bugun karniyarik yapacagm patlicanlsrimi kizarttim . Dun aksamdan pirinc pilavimiz var ve finalde uzun zamaan sonra karamelli trilece yaptim bilr hatta sade karamelini yapmak kaldi kizimla biraz dolasmaya cikacagim bunaldm cok hava da kapali
Ben de sevmem ama elimiz mahkumKolay gelsin temizlik severim ama yapmayı hiç sevmem allah kolaylık versinben dünden kalan yemeğimin yanına şehriye çorbası yapcam.
Bugünkü en değişik menüAleyküm selam. Kolay gelsin benimde yapmam gerekiyor ama yapamıyorum. Bugün ördek kaynatıyorum yanına pilav
Aslında kolay başlayınca bir şekilde biter de çocuk var onu bırakamıyorum. Eşimde sıkılıyor ben temizlik yapıncaBugünkü en değişik menü
Afiyet olsun canım.
Ben de kaç gündür ha yaptım ha yapacağım derken çok şükür bitmek üzere. Ev çok kirli nasıl temizleyeceğim diyordum ki düşündüğüm kadar kirli değilmiş. Sen de yeni taşındın, çabucak bitirirsin
Eline sağlık canım mis gibi otur işte :)Selamun aleykum kızlar. Kapsamlı bir temizliğe girdim. O yüzden telefonu elime alamadım. Dün bütün odaları bitirmiştim. Bugün de mutfağı yaptım. Ama dolapların yüzünü silemedim. Eşim evdeyken yaparım çünkü kızım bırakmıyor. Bugün en kolayından tarhana çorbası ve makarna yapacağım inşallah. Belki makarnayı fırına atarım. Siz nasılsınız? Dün için hepinizin ellerine sağlık.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
@orange blossom
@kumru00115599
Eğlence yarına kaldı. Hava soğudu gideceğimiz yer dağlık bir yerdi. Yarın gidelim dedik.. bugün kremalı makarna yapacağım..Size iyi eğlenceler o zaman
Biraz idare edecekler. Çocukla temizlik yapılmıyor ki. Biz de super vomen olmadığımıza göreAslında kolay başlayınca bir şekilde biter de çocuk var onu bırakamıyorum. Eşimde sıkılıyor ben temizlik yapınca
Burayı sel bastı desem yeridirEğlence yarına kaldı. Hava soğudu gideceğimiz yer dağlık bir yerdi. Yarın gidelim dedik.. bugün kremalı makarna yapacağım..
Yağmura yakalanmamışsınız çok şükür.Evet erkenden yemek isini hallednce ne kdr rahatlik oluyor ya
Isleri bitirip kizimla disariya cikip geldik
Kim demisYağmura yakalanmamışsınız çok şükür.
As canım. Kolay gelsin sana. biz de fırında pide ve döner yedikSelamun aleykum kızlar. Kapsamlı bir temizliğe girdim. O yüzden telefonu elime alamadım. Dün bütün odaları bitirmiştim. Bugün de mutfağı yaptım. Ama dolapların yüzünü silemedim. Eşim evdeyken yaparım çünkü kızım bırakmıyor. Bugün en kolayından tarhana çorbası ve makarna yapacağım inşallah. Belki makarnayı fırına atarım. Siz nasılsınız? Dün için hepinizin ellerine sağlık.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
@orange blossom
@kumru00115599
Eşim sanki üstüyle başıyla denize girmiş cıkmış gibi geldi eve. Ucuz kurtulmuşsunuzKim demis
Yakalandik ama hafif islanmaktan bisey olmaz dedik vazgecmedik kizimda cok eglendi yagmurlu havada pek disarda oldgu olmamisti da eve gelip ustumuzu degistik ama bina altlarndan filan yurudk cokta islanmadk
Oo afiyet olsun canımAs canım. Kolay gelsin sana. biz de fırında pide ve döner yedik
Burada yoktu az az atiştiriyor şimdi alişverişten geldik. Benim kız yüzüne düşünce gülüyor..Burayı sel bastı desem yeridir
Sen istanbuldamisinEşim sanki üstüyle başıyla denize girmiş cıkmış gibi geldi eve. Ucuz kurtulmuşsunuz
Kuzucuk yaa ❤❤❤Burada yoktu az az atiştiriyor şimdi alişverişten geldik. Benim kız yüzüne düşünce gülüyor..
Yok değilim. Ülkece dolu sağanak alarmı verildi yaa.Sen istanbuldamisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?