Hayirli pazarlar herkese
Ben dun aksam az pilavim var diyordumya yanina patates ve nugget kizarttim, coban salata yaptim onu oyle bitirdik

Bugune de 2 degerli karniyarik var yanina arpa sehriye pilavi ve dereotlu cacik yapip onu da oyle yensin istiyorum. Birde mercimek corbasi yaparim belki bilmiyorum. Tatli trilecem var hala buyuk borcamda yapmistim ailecek cok seviyoruz

Kolay gelsin canım. İki değerli karniyarigi afiyetle yiyin

Merhaba feslegenim.
Hafta sonu yemek yapasimiz gelmiyor. Dünden beyaz barbunya pisirmistim bir tabak kadar kaldı. Biraz da haşlanmış et var. Suyuna pilav düşünüyorum temizlik bir bitsin. Herkesin ocakta aşı kaynasın mutfağımız bereketli olsun yiyenler şifa bulsun.

Aminnn
Ben de senin gibiyim.
Temizlik yaparken ve hafta sonu yemek yapmayı ben de sevmiyorum.
Ama midemiz hafta sonu dinlemiyor

Ben karar vermedim daha. Biraz limoniyiz eşimle o yüzden makarna filan yaparım herhalde.

Aleyküm selam canım benimde dünden yemeklerim var
Biraz çorba et sote ve sarma :)
Bugün yemek derdim yok çook şükür

Kızlar selam, bilmem beni hatırlar mısınız? Kötüs, sıkıntılı günler yaşadık ailecek çok şükür hepsi geride kaldı. Benim kendime gelmem çok uzun sürdü ama, hayati sorguladığım ve her şeyi saldığım bir dönem geçirdim. Cuma günü yeniden başlamaya karar verdim, bugün aylar üstüne evde ilk defa yemek pişirecem Keyifle size menümü yazıyorum
Domates çorbası
Zerdacalli ve fesleğenli Makarna
Çıtır patlıcan panesi (bu kendim için)
Fırında sarımsaklı/ biberiyeli patetes (bu eşim için)
Uzun zaman sonra sizlerle olmak guzel

Aleyküm selam canım. Yarın okullarımız açılıyor okul telaşı var yanına yemek koyucam.
Menüde şnitzel, humus, ezme salata ve çiğ köfte vardı. Yanına da acıları bastırsın diye yoğurt koydum. Mezelerin yanında yoğurt yenmedi. Çay içtik biz de....

Hoş geldin canııım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…