• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Kapsamlı bir temizliğe girdim. O yüzden telefonu elime alamadım. Dün bütün odaları bitirmiştim. Bugün de mutfağı yaptım. Ama dolapların yüzünü silemedim. Eşim evdeyken yaparım çünkü kızım bırakmıyor. Bugün en kolayından tarhana çorbası ve makarna yapacağım inşallah. Belki makarnayı fırına atarım. Siz nasılsınız? Dün için hepinizin ellerine sağlık. 🥰🥰🥰🥰🥰

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
Nese_Erdem_35 Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Ablamdaydim bugün (tüp bebek ile hamile )

Fırında tavuk attım baharatlayip
Et haşlama varmış birde ...
Dünden kalan pilav
Koz patlican-biber salatası
Yoğurt
Şehriyeli Tavuk çorbası

Ablamdaydim bugün (tüp bebek ile hamile )

Fırında tavuk attım baharatlayip
Et haşlama varmış birde ...
Dünden kalan pilav
Koz patlican-biber salatası
Yoğurt
Şehriyeli Tavuk çorbası
Çok sevindim canım. Sanki uzun zamandır bekliyordu. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🤲

Günaydın canım.. ben kiza mercimek çorbası yaptım. Yemeğe gitme umudumu kaybetmedigim için bize bir şey düşünmedim henüz🤣

Günaydın canım.. ben kiza mercimek çorbası yaptım. Yemeğe gitme umudumu kaybetmedigim için bize bir şey düşünmedim henüz🤣
Dolu tehdidi geçene kadar bir süre erteleyin ya da eve sipariş verin. Dün akşam burayı sel götürdü. Eşimin işleriyle ev arası 200 metre ancak var ama eve geldiğinde denize girip çıkmış gibiydi.

Dun bazlama tost yedik çocuklara şehriye çorbasıda vardı. Bugün bende bilmiyorum ne yapıcam. Daha kahvalti da etmedim. El açması börek istiyo geceden beri canım.. :D ama hiç yapmadım.
Patates biber kızartıp sarımsaklı yoğurtla yiyebilirz belki yada yoğurtlu makarna da olabilir

Dun bazlama tost yedik çocuklara şehriye çorbasıda vardı. Bugün bende bilmiyorum ne yapıcam. Daha kahvalti da etmedim. El açması börek istiyo geceden beri canım.. :KK70: ama hiç yapmadım.
Patates biber kızartıp sarımsaklı yoğurtla yiyebilirz belki yada yoğurtlu makarna da olabilir
Çocuklar bırakırsa yaparsın. 👍👍

Dolu tehdidi geçene kadar bir süre erteleyin ya da eve sipariş verin. Dün akşam burayı sel götürdü. Eşimin işleriyle ev arası 200 metre ancak var ama eve geldiğinde denize girip çıkmış gibiydi.
Burda o kadar yok ama belli olmaz tabii. Öğleden sonraki duruma göre karar veririz artık.

Camları sildim sabahtan detaylı banyo wc temziliği nasıl olayım 🤪
Pazar var bugün balık salata düşünüyorum canım :)

Back