• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay gelsin canim bende baya temizlik yaptim bikac gndur ev temizken insan mutlu oluyor

Ben bugun karniyarik yapacagm patlicanlsrimi kizarttim . Dun aksamdan pirinc pilavimiz var ve finalde uzun zamaan sonra karamelli trilece yaptim bilr hatta sade karamelini yapmak kaldi kizimla biraz dolasmaya cikacagim bunaldm cok hava da kapali
Ooo maşallah , bitirmişsin bile. 👏👏

Aleyküm selam. Kolay gelsin benimde yapmam gerekiyor ama yapamıyorum. Bugün ördek kaynatıyorum yanına pilav
Bugünkü en değişik menü 👏👏👏
Afiyet olsun canım.
Ben de kaç gündür ha yaptım ha yapacağım derken çok şükür bitmek üzere. Ev çok kirli nasıl temizleyeceğim diyordum ki düşündüğüm kadar kirli değilmiş. Sen de yeni taşındın, çabucak bitirirsin

Bugünkü en değişik menü 👏👏👏
Afiyet olsun canım.
Ben de kaç gündür ha yaptım ha yapacağım derken çok şükür bitmek üzere. Ev çok kirli nasıl temizleyeceğim diyordum ki düşündüğüm kadar kirli değilmiş. Sen de yeni taşındın, çabucak bitirirsin
Aslında kolay başlayınca bir şekilde biter de çocuk var onu bırakamıyorum. Eşimde sıkılıyor ben temizlik yapınca 😏

Selamun aleykum kızlar. Kapsamlı bir temizliğe girdim. O yüzden telefonu elime alamadım. Dün bütün odaları bitirmiştim. Bugün de mutfağı yaptım. Ama dolapların yüzünü silemedim. Eşim evdeyken yaparım çünkü kızım bırakmıyor. Bugün en kolayından tarhana çorbası ve makarna yapacağım inşallah. Belki makarnayı fırına atarım. Siz nasılsınız? Dün için hepinizin ellerine sağlık. 🥰🥰🥰🥰🥰

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@orange blossom
@kumru00115599
Eline sağlık canım mis gibi otur işte :)
Ben kuşbaşılı bezelye yemeği ve pilav yapıyorum. Yemek ocakta pilav kaldı birtek

Yağmura yakalanmamışsınız çok şükür.
Kim demis 🤣🤣
Yakalandik ama hafif islanmaktan bisey olmaz dedik vazgecmedik kizimda cok eglendi yagmurlu havada pek disarda oldgu olmamisti da eve gelip ustumuzu degistik ama bina altlarndan filan yurudk cokta islanmadk

Selamun aleykum kızlar. Kapsamlı bir temizliğe girdim. O yüzden telefonu elime alamadım. Dün bütün odaları bitirmiştim. Bugün de mutfağı yaptım. Ama dolapların yüzünü silemedim. Eşim evdeyken yaparım çünkü kızım bırakmıyor. Bugün en kolayından tarhana çorbası ve makarna yapacağım inşallah. Belki makarnayı fırına atarım. Siz nasılsınız? Dün için hepinizin ellerine sağlık. 🥰🥰🥰🥰🥰

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@orange blossom
@kumru00115599
As canım. Kolay gelsin sana. biz de fırında pide ve döner yedik 😘

Kim demis 🤣🤣
Yakalandik ama hafif islanmaktan bisey olmaz dedik vazgecmedik kizimda cok eglendi yagmurlu havada pek disarda oldgu olmamisti da eve gelip ustumuzu degistik ama bina altlarndan filan yurudk cokta islanmadk
Eşim sanki üstüyle başıyla denize girmiş cıkmış gibi geldi eve. Ucuz kurtulmuşsunuz 😂😂

Back