- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.281
Geçmiş olsun o zamanBenim misafirim vardı yeni gittiler çok şükür bugünü de atlattım.
Domates çorbası pirinç pilavı izmir köfte icli köfte yoğurtlu meze salata ve browni kurabiye yaptım.
Ellerine sağlık canım.Bizde bugün dünden kalma bulgur pilavı vardı. Oğlen filan yediler.
Noodle yedik bide lavaşla tavada börek tarzı birşey yaptım
günaydııınnnnBiz de öyleyiz. Ne bulsak o gibi bir şey oldu
Dışardan sipariş veringünaydııınnnndün kıymalı makarna yaptım.yakında evi makarna cafeye çevircem gibi görünüyor . bugün ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok
ikimizde çalışmıyoruz ya ocağımıza incir ağacı değil bayağı incir tarlası dikmiş olurumDışardan sipariş verin
Bugün pazar, tatil günümüz olsun
Allah yardımcınız olsun canım. Inşallah kısa sürede işleriniz açılır.ikimizde çalışmıyoruz ya ocağımıza incir ağacı değil bayağı incir tarlası dikmiş olurum
Dondurmalı irmik helvasıMerhaba canım ben dün kuzenimdeydim bugün misafirim gelecek tek kişi yayla çorbası fırında patates oturtma pirinç pilavı yapacağim salata belki azda cacık yaparım tatlı bilmiyorum ne yapsam..
Aklımda hala bişey yok ama beyaz fasulye pisirebilirim kolay pişiyor nede olsaSelamun aleykum kızlar. Çocukları gezdirmeye çıkacağız. Ya dışarda yeriz ya da alır geliriz. Hepinize mutlu pazarlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Biz de marketten aldığımız dondurulmuş lahmacunu pişirdik oğluma da köfte yedirdimSelamun aleykum kızlar. Çocukları gezdirmeye çıkacağız. Ya dışarda yeriz ya da alır geliriz. Hepinize mutlu pazarlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Afiyet olsun canım.Biz de marketten aldığımız dondurulmuş lahmacunu pişirdik oğluma da köfte yedirdim
Biz bugun piknikteydik aksam yemegi orada oldu evde bisey yapmadimSelamun aleykum kızlar. Çocukları gezdirmeye çıkacağız. Ya dışarda yeriz ya da alır geliriz. Hepinize mutlu pazarlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Ben patlıcanı kÖzledim, sonra kıyma ile kavurup, domates sosu ile tavada pişirdim. Eşimin hoşuna gitti. Ekmek batırıp yedik.Selam kızlar mantar çorbasi ve tost yedik. Havuçlu cevizli kek yaptım bide. Patlıcan var dolapta çürümeden kullanmam gerek, oturtma yapabilrim yarın. Patlıcan patates sivri biber kızartıp tencereye sırayla dizip salçalı sos döküp pişirsem olur dimi? Bi kere Yaptım hiç olmadı ya yenmedi bile. yıllar sonra ilk defa yapıcam
Ellerine sağlık canım.Biz bugun piknikteydik aksam yemegi orada oldu evde bisey yapmadim
Yarin icinde bamya yaptim yanina uyarmi bilmem ama cnm istiyor firin makarna dusunuyorum
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dolmalık biberlerim var ama doldurmaya üşeniyorum.
Üşenmezsem yemekte dolma biber var. Çocuklara da mercimek çorbası yaparım. Allah bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Selâm canım afiyet olsun ben dün anneme geldim yemekler annnemdenSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dolmalık biberlerim var ama doldurmaya üşeniyorum.
Üşenmezsem yemekte dolma biber var. Çocuklara da mercimek çorbası yaparım. Allah bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
As canım....Biz de ne pişirsek modundaydık ki oğlum koşarak makarnayı elimize tutuşturdu menüde kıymalı glütensiz makarna var yani. Orası kesin yanına da bakıcaz artıkSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dolmalık biberlerim var ama doldurmaya üşeniyorum.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Aynen ben de dolma biberi dolduracağım yanına da cacık yaparım.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dolmalık biberlerim var ama doldurmaya üşeniyorum.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?