- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.101
Selâm canım şimdiden afiyet olsun. Bende mercimek çorbası yapcam eşim nohutlu tavuklu pilav istedi onu yapcam yanina salata yaparımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Sabah patates haşlaması yapmıştım. Öğlen için de çocuklara mercimek çorbası yaptım. Dünden az biber dolması var. Salata da yaparsam tamamdır. Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@orange blossom
Tam msjmi yazdm gonderdm senin msjn cikti sayfa guncelleninceSelâm canım şimdiden afiyet olsun. Bende mercimek çorbası yapcam eşim nohutlu tavuklu pilav istedi onu yapcam yanina salata yaparım
Kolay gelsn canlar
Ben bugun nohutlu tavuklu pilav ve salata yapacagim
Program olmasa napcaz acabaTam msjmi yazdm gonderdm senin msjn cikti sayfa guncellenince
Bir masterchef menusunde pistiyiz gene
Program olmasa napcaz acabaeşim izledikçe aseriyo valla
Bendw aserdimProgram olmasa napcaz acaba☺ eşim izledikçe aseriyo valla
Büyük baliklardanBüyük balık mi küçük mü?
Orası öyle kırk saat düşünuyodum ben napsam diye böyle bazen kolay oluyorBendw aserdim
Aman program mi vardi hep ne yapacaksak onu yapiyorduk ozamanda
Ben tuzlayıp az yağla koyuyorum tepsiye yanına irice patates ve soğanda doğruyorum. Kekikde atıyorum bazen öyle pişiyor. Fırın poşetine de koyabilirsin aynı şekilde kokusu fırına sinmiyor..Büyük baliklardan
Az pişirmeye düşünüyorum ama fırın tepkilerin büyük. Kaç dakikaya ayarlayayımBen tuzlayıp az yağla koyuyorum tepsiye yanına irice patates ve soğanda doğruyorum. Kekikde atıyorum bazen öyle pişiyor. Fırın poşetine de koyabilirsin aynı şekilde kokusu fırına sinmiyor..
Borcama koyuyorum bende azsa.. ben dakika ayarlamiyorum hiç üstü kizardiysa içi pistiyse kapatıyorum. Biraz geç oldu cevapAz pişirmeye düşünüyorum ama fırın tepkilerin büyük. Kaç dakikaya ayarlayayım
Yok daha yapmadım geç yiyoruz da. Bakalım bir şeyler deneyeceğimBorcama koyuyorum bende azsa.. ben dakika ayarlamiyorum hiç üstü kizardiysa içi pistiyse kapatıyorum. Biraz geç oldu cevapmuhtemelen pişmiştir
Seni şanslı şeyBugün dışarda işlerim var o yüzden dünden yemeğimi çok yapmıştım bugün yemek derdim yok.Yarın da bir arkadaşa davetliyiz yarında yemek derdim olmayacak
Kolay gelsin canım. Kendine geldin mi biraz?Canım ben et çıkardım kavurma yada sote yapacağım sanırım. Yanına da bir pilav..
Büyük baliksa fırında çok güzel oluyorAleyküm selamBugün bende balık var fırında yapmayı düşünüyorum nasıl yapsam daha önce yapmadım.
Ellerine sağlık canım.Fırına sebzeli tavuk atıcam canım. Birde pilav yaparım. Dünden artan soğuk yoğurt çorbam da var yeter.
Kolay gelsin canım. Afiyet olsun.Selâm canım şimdiden afiyet olsun. Bende mercimek çorbası yapcam eşim nohutlu tavuklu pilav istedi onu yapcam yanina salata yaparım
Geldim canım sağol Tekrar kanamasin diye ben dokunmamıştım ama dün akşamüstü babası banyo yaptırdı. Yarası çok büyük değilmiş yüzü normal haline dönünce bende rahatladım.Kolay gelsin canım. Kendine geldin mi biraz?
Allah iyiliğini versin, kendini boşuna üzdünGeldim canım sağol Tekrar kanamasin diye ben dokunmamıştım ama dün akşamüstü babası banyo yaptırdı. Yarası çok büyük değilmiş yüzü normal haline dönünce bende rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?