- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.081
Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyi misinpazar günki menümü yapamadım yoğun bi böbrek sancısı çekince yemekleri eşim yaptı .
pazartesi : şehriyeli tavuk çorbası, yaprak sarma yaptım.
salı: barbunya yemeği, pirinç pilavı, ayran.
interneti pek sık kullanmıyorum o yüzden günlük yazamadım kusura bakmayın
bugün ne yapcağma karar veremedim. .dün ayrıca beşer kilo patlıcan ve kapya fırınlayıp dolaba attım
Hoşgeldiniz, sizi buralarda görmekBenim menümde de çıtır tavuk
Patates kızartması
Salata var
Afiyet şifa olsun canım o zamanBen bu fırın yemeğini keyşfettiğim den beri yaz kış canım istiyor :) evet geçen c.tesi pazarında göründeböyle oldum erken :)
Kolay gelsin canım.Aleyküm selam.Bugün karışık kızartma yapacağım. Size de kolay gelsin uzaktan eğitim zor olacak gibi
Bacım iki porsiyon da buraya göndersen, yabancı değiliz , din kardeşiyizYemeklerin yanına bol soslu ıslak kek yaptım.
Yakın olsan seve seve kız ne demek lafımı olur malesef anca yazabiliyoruz :) ses etme bende az diyetteyim zaten :)Bacım iki porsiyon da buraya göndersen, yabancı değiliz , din kardeşiyiz
Ahahahahhaha ben hep bırdayım ama sen yazmıyorsun artık banaHoşgeldiniz, sizi buralarda görmek
Ama yemek tarzı hala aynı
Ne zaman yazmadım kızAhahahahhaha ben hep bırdayım ama sen yazmıyorsun artık bana
Küsmüyüz diye sordun ben cevap yazdım ama sen cevap vermedinNe zaman yazmadım kız
Bir hafta intermetim yoktu o zaman. Internet gelince de bir sürü bildirim arasından gözden kaçırmış olabilirim..Küsmüyüz diye sordun ben cevap yazdım ama sen cevap vermedin
Tamam tamamBir hafta intermetim yoktu o zaman. Internet gelince de bir sürü bildirim arasından gözden kaçırmış olabilirim..
Yok kız ne oyunuDemek benimle oyun oynadın
Canım ben et çıkardım kavurma yada sote yapacağım sanırım. Yanına da bir pilav..Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Sabah patates haşlaması yapmıştım. Öğlen için de çocuklara mercimek çorbası yaptım. Dünden az biber dolması var. Salata da yaparsam tamamdır. Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Büyük balık mi küçük mü?Aleyküm selamBugün bende balık var fırında yapmayı düşünüyorum nasıl yapsam daha önce yapmadım.
Fırına sebzeli tavuk atıcam canım. Birde pilav yaparım. Dünden artan soğuk yoğurt çorbam da var yeter.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Sabah patates haşlaması yapmıştım. Öğlen için de çocuklara mercimek çorbası yaptım. Dünden az biber dolması var. Salata da yaparsam tamamdır. Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?