- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.121
Yaptım çok güzel olduBüyük baliksa fırında çok güzel oluyor
Kaşında ufacık bir yaraymiş nasıl o kadar kanadı bende anlamadım.. kan görmeye dayanamıyorum bir de ben, ondan oldu birazdaAllah iyiliğini versin, kendini boşuna üzdün
Neyse geçti çok şükür.Kaşında ufacık bir yaraymiş nasıl o kadar kanadı bende anlamadım.. kan görmeye dayanamıyorum bir de ben, ondan oldu birazda☺
Çok şükür.. Rabbim beterinden korusunNeyse geçti çok şükür.
Afiyet olsun canımBende uyusugum 2 gundur
Aksam yaptigim tavuklu nohutlu pilavdan var bugune de yeter
Kahvaltı koyalım bizde ne olacak sankiTünaydinbenım de canım hiç bişey yapmak istemıyordünden tavuklu patlıcan yemeği yaptım
Size iyi eğlencelerBenim dünden pilavim kaldı. Bugün şehir dışına çıkacağız hazır olsun diye gece yanına taze fasulye yaptim. Sabahta kek yaptım yolda yemelik. 2 gün yokum ben:))
Teşekkür ederim canım..Size iyi eğlenceler
Kıymalı yumurta börek yoğurt inşSelamun aleykum günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun. Bugün hiç enerjik değilim
Canım sadece uyumak istiyor. Yemek olarak da dünden kalan mercimek çorbası var. Başka bir şey de yapasım yok.
Siz nasılsınız? Ne yapacaksınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Aleyküm selam canım bu aradaSelamun aleykum günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun. Bugün hiç enerjik değilim
Canım sadece uyumak istiyor. Yemek olarak da dünden kalan mercimek çorbası var. Başka bir şey de yapasım yok.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Selamun aleykum günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun. Bugün hiç enerjik değilim
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Bende adetliyim ve ağır geçiyor ilk günüm. Yemek yapamadım ağrıdan. Ya pizza vs söyleriz yada kahvaltı. Bugünde böyle olsun napalımSelamun aleykum günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun. Bugün hiç enerjik değilim
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Kalktım bütün işleri yaptım paylaşsam nazara geliyorKahvaltı koyalım bizde ne olacak sanki
Maşallah diyelim o zamanKalktım bütün işleri yaptım paylaşsam nazara geliyoraz önce kıza yemek yedirdim
Çok geçmiş olsun canım. Bitkisel kürler dene, belki ise yararBende adetliyim ve ağır geçiyor ilk günüm. Yemek yapamadım ağrıdan. Ya pizza vs söyleriz yada kahvaltı. Bugünde böyle olsun napalım
Maşallah, yiyecekleri çok iyi değerlendiriyorsunMerhabalar gününüz güzelliklerle dolu olsun..
Dün mantarlı tavuklu kremalı makarna yaptım(makarna diyorum çünkü penne yoktubiraz burgu biraz fiyonk makarna vardı karıştırdım evdekiler makarna şeklini sorun etmedi ve çok beğendiler.)
Daha önce fazladan aldığımız mantarı doğrayıp dondurucuya atmıştım, dolapta doğranmış tavuk göğsü de vardı onlardan kullandım çok pratik oluyor.
Yanına da patates püresi yaptım fanta vardı öyle idare ettik
Bugün nohutlu pilav yapabilirim,biraz tavuk döner var(eşim hazır almış.ben almadım hemen kınım kınım kınamayın) ,
karışık kızartma ve roka salatası yaparım,
biraz patates püresi kalmıştı onunlada patatesli poaça yaparım diye düşündüm .
pek uyumlu bi menü değil ama herkesin yiyebileceği bişey var en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?