- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.021
Benim bugün hiçbir fikrim yok.. sebzem kalmadı et dün yaptım bakliyat desem islatmadim. Ufukta makarna görünüyorSelamun aleykum kızlar. Siz nasılsınız? Telefon elime yeni geçti ,ancak yazdım.
Sadece çorba yaptım. Yemek için de hiçbir fikrim yok. Belki yelpaze patates yaparım.
Yemekler ocağa düşsün.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@orange blossom
Bütün kapılarımızı kapattın, ne diyelim şimdiBenim bugün hiçbir fikrim yok.. sebzem kalmadı et dün yaptım bakliyat desem islatmadim. Ufukta makarna görünüyorama diyetimi de bozmak istemiyorum önerilere açığım
Allah yardımcın olsun. Nasıl olmuş kiAleyküm selamvalla daha karar veremedim. Saçma bir işin içine girdim onla uğraşıyorum. Taşınırken yorganın üstüne yağ dökülmüş onu açtım olacak gibi değil tümüyle yastık yapmaya çalışıyorum. Yemeği de eşime mi atsam diye düşünüyorum.
Sanırsam benim yemek yapasım yokBütün kapılarımızı kapattın, ne diyelim şimdi
Bilmiyorum ki üstüne bastılar herhalde. Bana dandik yere iş çıktıAllah yardımcın olsun. Nasıl olmuş ki
Bence de eşine at yemeği.
Lahana sarması vardı dünden yanına salataSelamun aleykum kızlar. Dün sizi dinleyerek soğansız taze fasulye yapmadım.
Bugüne kaldı yani. Taze fasulye ve şehriye pilavı yapacağım inşallah.
Siz nasılsınız? Menüler gelsin
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@orange blossom
Siz ne ara 17.haftaya geldiniz maşallahKolay gelsin canım ve aleyküm selam :)
Yelpaze patatesi ilk kez duydum o nasıl bişey acaba
Benimde dünden yemeklerim var
patlıcan oturtma ve pilav yanına salata yada cacık yaparım
Herkese kolay gelsin
Siz ne ara 17.haftaya geldiniz maşallah
Dualarımızdasınız canım sağlıcakla gelsin minmoşumuzBende anlamadım zaman çok çabuk geçiyor
Dualarınızı bekleriz teyzesi
Allahım sağlıkla afiyetle tüm bekleyen annelerin evlatalrını kucaklarına almalarını nasip etsin
Dualarımızdasınız canım sağlıcakla gelsin minmoşumuzcinsiyeti belli oldu mu
Sipariş ver tatlımSanırsam benim yemek yapasım yokondan herşeye bir bahane buldum mutfağa gireceğim birazdan o zaman ilham gelecek inanıyorum
Benim bildiğim bir tarif yok. Ama biz soğan ekleriz sadeceKavurma pilav yapacam eşimin cani kavurma çekmişkavurmaya biber domates ekliyor musunuz tarife ihtiyacım var
Biraz özenli olsalar nolurBilmiyorum ki üstüne bastılar herhalde. Bana dandik yere iş çıktı
HarikasınEvet mutfakta ilham geldibuzlukta haşlanmış yeşil mercimek varmış. Yemeğini yaptım. Domatesler ezilmiş onlarla da menemen yaptım. Doymazlarsa az da makarna yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?