- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.173
- 108
- 31
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.421
Aleyküm selam. İyi oluyor burası fikir veriyor menüler. Ben tavuk sote yapacağım yanına cacık iki kişiyiz zaten yeterSelamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Bugün önce işlerimi bitireyim sonra oturayım dedim. Yayla çorbası ve patlıcan kıyma kavurdum. Uydurmasyon oldu
Dünden de bir tabak mercimek yemeğim vardı. Allah bereket versin. Siz ne yapacaksın? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Benim dünden bulgur pilavım ve etli nohut yemeğim vardı o yüzden bugün rahatım yanına salata yapacağım.Şimdi de ekmek yapıyorumSelamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Bugün önce işlerimi bitireyim sonra oturayım dedim. Yayla çorbası ve patlıcan kıyma kavurdum. Uydurmasyon oldu
Dünden de bir tabak mercimek yemeğim vardı. Allah bereket versin. Siz ne yapacaksın? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Ooo ne ekmeği yapıyorsunBenim dünden bulgur pilavım ve etli nohut yemeğim vardı o yüzden bugün rahatım yanına salata yapacağım.Şimdi de ekmek yapıyorum
Ellerine sağlık canım.Aleyküm selam. İyi oluyor burası fikir veriyor menüler. Ben tavuk sote yapacağım yanına cacık iki kişiyiz zaten yeter
Benim menu yarina devrettiEllerine sağlık canım. Çok iyi düşünmüşsün
Böyle canım.Ben her hafta kendim yaparım ekmeğimi.buzluğa atarım mikrodalgada ısıtıp yeriz çok iyi oluyor bu şekildeOoo ne ekmeği yapıyorsun
Esin daha iyi düşünmüşBenim menu yarina devretti
Esim aksam yemege gidelim dedi
Aynı fırından almış gibi görünüyor, ellerine sağlık canımBöyle canım.Ben her hafta kendim yaparım ekmeğimi.buzluğa atarım mikrodalgada ısıtıp yeriz çok iyi oluyor bu şekilde
Selamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Bugün önce işlerimi bitireyim sonra oturayım dedim. Yayla çorbası ve patlıcan kıyma kavurdum. Uydurmasyon oldu
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Aleyküm selam canım. En iyi menü bende. ( dünden kalan menü)Selamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Bugün önce işlerimi bitireyim sonra oturayım dedim. Yayla çorbası ve patlıcan kıyma kavurdum. Uydurmasyon oldu
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Bence deAleyküm selam canım. En iyi menü bende. ( dünden kalan menü)
Bugün en rahat benim yemeğe davetliyim çünküSelamun aleykum kızlar. Kahvaltıdan sonra işlerimiz vardı. Onları halletmek için dışarı çıktık. Şimdi geldim. Hiç yemek de düşünmedim.
Siz nasılsınız, düşündünüz mü bir şeyler?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Komşular belirledi bugün kavurma ve karışık kızartmaSelamun aleykum kızlar. Kahvaltıdan sonra işlerimiz vardı. Onları halletmek için dışarı çıktık. Şimdi geldim. Hiç yemek de düşünmedim.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Ellerine sağlık altın günü mu yapiorsun eşinle pandemi diyeBenim menum belirsiz esim birazdan gelecek patatesli borek menemen yaptm cay demledim islak kekte var . Aksama ne yapacagmi blmiyorum acikabilirsek yaparm bisey
Pazara cikip alaym biseyler de
Cumartesi yarm gun calisiyor oglen kahvalti hazirliyorum oyle seviyor . Pandemiye ozel bi durum degil islak kek onceki gunden kalmisti canmEllerine sağlık altın günü mu yapiorsun eşinle pandemi diye
Selamun aleykum kızlar. Kahvaltıdan sonra işlerimiz vardı. Onları halletmek için dışarı çıktık. Şimdi geldim. Hiç yemek de düşünmedim.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Afiyet olsun :))Cumartesi yarm gun calisiyor oglen kahvalti hazirliyorum oyle seviyor . Pandemiye ozel bi durum degil islak kek onceki gunden kalmisti canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?