- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.341
Benim cimcimeler 8 de kalkıyor.Ayy maşallah sana ben daha yeni kahvaltı hazırlıcam
Kolay gelsin canım. Yemeği belirleyince yapmak uzun sürmüyorBen de etli patlıcan yemeği ve pilav yapmayı düşünüyorum.
akrabaHayırlı olsun, kimin düğünü var?
Ben sevmiyorum açıkçası. Yapmak zorunda olduğum için yapıyorum. Ben pasta kurabiye yapmayı daha çok severim.yemek yapmayı seven var mi bilmiyorum
Ben yaparken kocam yemegimi begenecek mi??
adam yemegin tadina bakarken yüzüne bakiyorum
masterchef gibi begenmese eleştiriyor tuzlu olmuş yok tuzsuz olmuş vb .
ama iki üç tabak yedigi kesin
Afiyet olsunn ellerine saglk canimSelamun aleykum günaydın kızlar. Kahvaltıya patates kavurdum. Onlar kavururken tavada domates soslu türlü yaptım. Kahvaltı yaparken de yemeğim pişti. Dünden makarna var. Allah bereket versin
Hadi kızlar bugün yemekleri erken yapın, rahat edin
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
Aynen ben de yemegi mecburiyetten yaparm cok keyif almam ama kek pasta borek kurabiye keyifle yaparimmmBen sevmiyorum açıkçası. Yapmak zorunda olduğum için yapıyorum. Ben pasta kurabiye yapmayı daha çok severim.
Ama yemek ne olursa olsun, önüne emek edip yemek koyan birini begenmese bile elestireni dövesim geliyor
Buzlu atıyorum ben, üzerine şu dökünce hemen açılıyor zaten. Pilav pişmemiş olsaydı nohutlu pilav yap derdim.Afiyet olsunn ellerine saglk canim
Benim pilavim var yanina ne yapacagmi hic blmiyorum yaaa
Buzlukta haslanms nohutum var onu yaparim belki sizler cozdurup mu atiyosunuz tencereye yoksa oyle buzlu halde direk mi kullanuyosunuz kizlar
O yemeği yapmak için ne kadar uğraşılıyor? Kötü de olsa karşıdakini rencide etmemek gerekir.Aynen ben de yemegi mecburiyetten yaparm cok keyif almam ama kek pasta borek kurabiye keyifle yaparimmm
Ama cok sukur benim esim yemegimi elestirmez begenir ne yapsam oyle yemek sectigi de yoktur sadece tavuktan bikmis isyerinde onu pek sevrek yemez ben de ona sk pisirmem .
eleştiri iyi çünkü eşim sayesinde daha güzel yemek yapıyorumBen sevmiyorum açıkçası. Yapmak zorunda olduğum için yapıyorum. Ben pasta kurabiye yapmayı daha çok severim.
Ama yemek ne olursa olsun, önüne emek edip yemek koyan birini begenmese bile elestireni dövesim geliyor
Nohutlu pilav yapmam ben hic ayri ayri yapip pilav ustu olrak yerizBuzlu atıyorum ben, üzerine şu dökünce hemen açılıyor zaten. Pilav pişmemiş olsaydı nohutlu pilav yap derdim.
E ozaman sikayetlenmeyeceksineleştiri iyi çünkü eşim sayesinde daha güzel yemek yapıyorum
Eline sağlık canım. Afiyet olsun. Bende kahvaltidan sonra yapıyorum artık yemeğimi. Bizim dünden semizotu kaldı biraz. Yanına patlıcan musakka yaptım. Az yağlı olsun diye fırında pişirdim. Yoğurtla falan yeriz artık. Ekmeksiz yemem lazımSelamun aleykum günaydın kızlar. Kahvaltıya patates kavurdum. Onlar kavururken tavada domates soslu türlü yaptım. Kahvaltı yaparken de yemeğim pişti. Dünden makarna var. Allah bereket versin
Hadi kızlar bugün yemekleri erken yapın, rahat edin
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
KesinlikleeeO yemeği yapmak için ne kadar uğraşılıyor? Kötü de olsa karşıdakini rencide etmemek gerekir.
E ozaman sikayetlenmeyeceksin
Senin polyanna ile bir akrabalığın var mıeleştiri iyi çünkü eşim sayesinde daha güzel yemek yapıyorum
Fırında yapınca çok hoşuna gidecekEline sağlık canım. Afiyet olsun. Bende kahvaltidan sonra yapıyorum artık yemeğimi. Bizim dünden semizotu kaldı biraz. Yanına patlıcan musakka yaptım. Az yağlı olsun diye fırında pişirdim. Yoğurtla falan yeriz artık. Ekmeksiz yemem lazım
Yemeğin çıktı o zamanNohutlu pilav yapmam ben hic ayri ayri yapip pilav ustu olrak yeriz
yok ben döverim adami ama eleştirince yemek yapmayı hırslaniyorum. yemesen yeme deyip yemegi dahi yedirmiyorumSenin polyanna ile bir akrabalığın var mı
Allah yardımcınız olsun. Inşallah alır işiBenim eşim de Çarşamba iş başvurusu yapacak. İnşallah olur hayırlısı ile. Dua edin inşallah kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?