- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.181
Ben yemekleri de kaldırıyorum hiç olmadık zamanda sürpriz karşımıza çıkıyorSağol canım yemekler aklima gelmiyor da böreği kaldırıyorum normalde ama çok değildi eşim kahvaltıda yesin diye bıraktım yine de az kalmıştı.
Hep deneyeceğim ama unutuyorum. Genelde yemek kalmıyor bizde. Çok iyi olur acil zamanlarda.Ben yemekleri de kaldırıyorum hiç olmadık zamanda sürpriz karşımıza çıkıyor
Tamam canım.Negoonunki de gelmedi senden sonra ona mesaj yazarken muneyi etiketledim
Onun sabah gelmiş bildirimi bana. bakalım bugünkü bildirimin gelmezse bu topik için de etiketlerim muneyi....
Bazen etiketlemeyi unutup cevaplaya basıyorum. Sonra mesajı düzenlemek zorunda kalıyorum. Dün öyle oldu ama diğer günler ne oldu bilmiyorumEtiket gelmiyor banada canım. Normal yazıldığında geliyor. Dün sen etiketlediğinde ben hemen gördüm ama etiketler görünmüyordu. Biraz zaman geçince gelmiş. Bende sorun var zannettim ama genel bir sorun sanırım.. hatta benim seni alintiladigim mesajımda etiketler yok. Senin mesajına sonra gelmiş
Bana 2 kere gelmedi canım. Siteden kaynaklıdır belkide..Bazen etiketlemeyi unutup cevaplaya basıyorum. Sonra mesajı düzenlemek zorunda kalıyorum. Dün öyle oldu ama diğer günler ne oldu bilmiyorum
Şimdi geldi miBana 2 kere gelmedi canım. Siteden kaynaklıdır belkide..
Şimdi geldi canimSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Dün piknigimiz yarım saat sürdü. Çocuklar deli ettiler bizi. Eve dönmek zorunda kaldık
Bugün de canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Olmadı menemen yaparım.
Siz nasılsınız? Akşama ne yemek var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Geldi geldiŞimdi geldi mi
Neyin varAleyküm selam canım. Bende yorgun ve bitkin haldeyim hiç bişey yapmaya halim gelmiyor
Şimdi geldi canim☺
Bende bir şey yapmak istemiyorum. Kıyma çıkardım iç harcını hazırlayıp fırında pide yaptıracağız.
Oh yaa. Etiket yapmadığımı zannedecek arkadaşlar.Geldi geldi☺
Bence de güzel fikirdi. Ama bir köye tavuk almaya gidecekmişiz. Eşim köfte yap yolda mangal yakalım dedi..yol üstü piknik yerleri var. bu da fena sayılmazOh yaa. Etiket yapmadığımı zannedecek arkadaşlar.
Çok güzel fikir.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canımGünaydın.Benim dünden pilavım vardı.Yanına kızarmış tavuk aldıracağım bi de yanına çoban salata yapacağım.Hadi bugünü de kurtardık
Bu daha iyi benceBence de güzel fikirdi. Ama bir köye tavuk almaya gidecekmişiz. Eşim köfte yap yolda mangal yakalım dedi..yol üstü piknik yerleri var. bu da fena sayılmaz☺
Kendimi yorgun hissediyorum hiç halim yok yaNeyin var
Çık kendi başına gez, dolaş. Evde kaldıkça bir şey yapmasak da yorgun hissediyoruz kendimizi.Kendimi yorgun hissediyorum hiç halim yok ya
Bacım covid19 dan korkuyorum ya taşıyıcı olup başkasına bulaştırmak istemiyorumÇık kendi başına gez, dolaş. Evde kaldıkça bir şey yapmasak da yorgun hissediyoruz kendimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?