Selam kizlar bizde dun yogurtlu makarna vardı. Cocuklara sebzeli bulgur yaptm. Limonlu kek yaptm bide
Bügünede dunkuler vardı.
Benm canımda acayip kıymalı börek istiyor yaa yarın gidebilirsem malzeme alicam.yanına da kısır yaparım buaralar cok sık yapıyorm iyi gidiyor valla

Kizlar bide birsy sorucam şimdi esim 2 gune bir hayvanlari otlatmaya gidiyor akşama kadar dag başında kardeşiyle. Oglen filan yemek icin birseyler yap diyor kek, poğaçadan sıkıldılar artık. Çokta secici.soğusada tadı değişmeyecek fikirleriniz varsa alirim illa hamur işi olması da sart değil.tıkandım aklıma hiç bişey gelmiyor burdan bi liste yapıp alışverişe gideyimm.

Zeytinyağlılar olabilir canım sarma filan. Kahvaltılık tarzı sandeviç hazırlayabilirsin. Seviyorsa kısır mercimek salatası filan olur. Soğuk yoğurtlu çorba bozulur mu dışarda acaba?

Selamun aleykum günaydın kızlar. Bu aralar çok geç yazıyorum, bugün erken yazayım.
Küçük kızıma tarhana çorbası yaptım az önce. Doğru dürüst kahvaltı yapmıyor. Bari karnı doysun dedim. Dünden biraz kabak yemeğim var. Bir de yoğurtlu makarna yaparsam tamamdır. Allah bereket versin
Siz nasılsınız? Gelsin menüler

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11

Zeytinyağlılar olabilir canım sarma filan. Kahvaltılık tarzı sandeviç hazırlayabilirsin. Seviyorsa kısır mercimek salatası filan olur. Soğuk yoğurtlu çorba bozulur mu dışarda acaba?
Tamam canımm çok teşekkür ederim not aldm

Günaydın canım ben ne yapsam bilmiyorum dünden çıtır tavuk var yanına biraz makarna pişiririm belki ben diyetteyim salata yerim

Günaydın canım ben ne yapsam bilmiyorum dünden çıtır tavuk var yanına biraz makarna pişiririm belki ben diyetteyim salata yerim
Makarna salatası veya ton balıklı salata yapabilirsin canım

Cidden kısır hem doyurucu hem hafif oluyor
Tatlım oraya neyle gidiyorlar? Araç soğutucuları var, onlardan olsa sen de rahat rahat yaparsın bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…