- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.521
Tiramisu dusunuyorumAfiyet olsun canım.
Böreğin yanına da güzel bir salata veya kısır
Şahane olur.
Ellerine sağlık canım bende kabak yaptım bugün yanına da bulgur pilavıSelamun aleykum kızlar. Öğlen dün yaptığım mercimek çorbasını içtik. Akşam için de zeytinyağlı kabak yemeği yapacağım inşallah. Siz nasılsınız? Yemekler pişti mi?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Dünden kalan fırında kuşbaşılı sebzeli ete devam canım....Selamun aleykum kızlar. Öğlen dün yaptığım mercimek çorbasını içtik. Akşam için de zeytinyağlı kabak yemeği yapacağım inşallah. Siz nasılsınız? Yemekler pişti mi?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Zeytinyağlılar olabilir canım sarma filan. Kahvaltılık tarzı sandeviç hazırlayabilirsin. Seviyorsa kısır mercimek salatası filan olur. Soğuk yoğurtlu çorba bozulur mu dışarda acaba?Kizlar bide birsy sorucam şimdi esim 2 gune bir hayvanlari otlatmaya gidiyor akşama kadar dag başında kardeşiyle. Oglen filan yemek icin birseyler yap diyor kek, poğaçadan sıkıldılar artık. Çokta secici.soğusada tadı değişmeyecek fikirleriniz varsa alirim illa hamur işi olması da sart değil.tıkandım aklıma hiç bişey gelmiyor burdan bi liste yapıp alışverişe gideyimm.
O daha şahane olurTiramisu dusunuyorum
Yarn esim gecikebilir cay ve bunlari yer gayette severek yer diye dusunuyorum
Tamam canımm çok teşekkür ederim not aldmZeytinyağlılar olabilir canım sarma filan. Kahvaltılık tarzı sandeviç hazırlayabilirsin. Seviyorsa kısır mercimek salatası filan olur. Soğuk yoğurtlu çorba bozulur mu dışarda acaba?
Günaydın canım ben ne yapsam bilmiyorum dünden çıtır tavuk var yanına biraz makarna pişiririm belki ben diyetteyim salata yerimSelamun aleykum günaydın kızlar. Bu aralar çok geç yazıyorum, bugün erken yazayım.
Küçük kızıma tarhana çorbası yaptım az önce. Doğru dürüst kahvaltı yapmıyor. Bari karnı doysun dedim. Dünden biraz kabak yemeğim var. Bir de yoğurtlu makarna yaparsam tamamdır. Allah bereket versin
Siz nasılsınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Makarna salatası veya ton balıklı salata yapabilirsin canımGünaydın canım ben ne yapsam bilmiyorum dünden çıtır tavuk var yanına biraz makarna pişiririm belki ben diyetteyim salata yerim
Cidden kısır hem doyurucu hem hafif oluyorSelam kizlar bizde dun yogurtlu makarna vardı. Cocuklara sebzeli bulgur yaptm. Limonlu kek yaptm bide
Bügünede dunkuler vardı.
Benm canımda acayip kıymalı börek istiyor yaa yarın gidebilirsem malzeme alicam.yanına da kısır yaparım buaralar cok sık yapıyorm iyi gidiyor valla
Tatlım oraya neyle gidiyorlar? Araç soğutucuları var, onlardan olsa sen de rahat rahat yaparsın bir şeyler.Kizlar bide birsy sorucam şimdi esim 2 gune bir hayvanlari otlatmaya gidiyor akşama kadar dag başında kardeşiyle. Oglen filan yemek icin birseyler yap diyor kek, poğaçadan sıkıldılar artık. Çokta secici.soğusada tadı değişmeyecek fikirleriniz varsa alirim illa hamur işi olması da sart değil.tıkandım aklıma hiç bişey gelmiyor burdan bi liste yapıp alışverişe gideyimm.
Patates salatası, makarna salatası, kısır gibi şeyler yapabilirsinbenim hiç bi fikrim yok ne yapicam bilmiyorum valla
Fasulye ayiklanmissa 5 dakikada koyarsın tencereyeBenim de dünden çorba var. Belki fasulye pilav yaparım. Onada hiç halim gelmiyor.
Ellerine sağlık, afiyet olsun canımMercimek çorbası, patlıcan yemeği ve pilav. Cacıkta yaptım mı tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?