- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.461
Kolay gelsin canım.bulguru biraz cok yap canım dinlendir bi kaç saat . bende dün taze fasulye yaptim pilav kaldı yemeklerden. Yanina makarna yaparım galiba
Afiyet olsun canım. Börek mi yapacaksınAleyküm selam. Bende bugün kıymalı ıspanak vereceğim fırına biraz da çorba yeterli zaten.
Patates haşlayıp katabilirsin içine.Kolay gelsin canım.
Bulgur iki bardak kadar var.
Dünden kalan bezelye var bir de bugün nohutSelamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız.
Şu an ocağın başında, yemeğin yerine ben pişiyorum
Taze fasulye yaptım. Bir de mercimek köftesi yapayım demiştim ama mercimeğin suyunu fazla koymuşum. Çorba gibi oldu. Bulguru daha eklemedim. Sizce ne yapayım
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Gerçekten miPatates haşlayıp katabilirsin içine.
Afiyet olsun canım. Mercimek haslasam çok olur. Buzluğa nasıl atayım?Dünden kalan bezelye var bir de bugün nohut
Yanında socaklarin vaz gecilmezi ayran aşı . Tavsiye ederim
Az daha mercimek haşlayıp içine katabilrsin çok olur dersen yariisni buzluğa atarsın ya da çorba olarka buzluğa at yeniden yap
Yok canım. Ispanağı biraz pişiriyorum. Sonra kıymayı da pişiriyorum. Ispanağı borcama koyuyorum. Üstüne kıymayı döküyorum. Fırına sürüyorum. Piştikten sonra üstüne kaşar rendeliyorum. Yumurta kırıp sürüyorum. Lezzetli oluyor.Afiyet olsun canım. Börek mi yapacaksın
Kaynanamdan öyle gördüm. Kendim hiç denemedim amaGerçekten mi
Hiç aklıma gelmezdi
Ayyyyy bilemedim ki canım çok sulu olduysa çorbaya çevirSelamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız.
Taze fasulye yaptım. Bir de mercimek köftesi yapayım demiştim ama mercimeğin suyunu fazla koymuşum. Çorba gibi oldu. Bulguru daha eklemedim. Sizce ne yapayım
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Ben bir kere irmik koymuştum mecbur kalıpÇok cıvık oldu, bulgur da az
Çok degisikmis, ellerine sağlık canım.Yok canım. Ispanağı biraz pişiriyorum. Sonra kıymayı da pişiriyorum. Ispanağı borcama koyuyorum. Üstüne kıymayı döküyorum. Fırına sürüyorum. Piştikten sonra üstüne kaşar rendeliyorum. Yumurta kırıp sürüyorum. Lezzetli oluyor.
Yok benim kuzenim mercimek çorbasının hazorlayip buzluğa koyuyor sonra hazırda çıkartıp yapıyor bende ondan görmüştüm tadı da guzeldi. Yediğimde.Afiyet olsun canım. Mercimek haslasam çok olur. Buzluğa nasıl atayım?
Kötü olmaz mı
Yarısıyla mercimek çorbası yaptım. Bir bardak mercimek daha pişirdim. Yarısını da onun üzerine ekledim. Bakalım nasıl olacakBen bir kere irmik koymuştum mecbur kalıp
Aa ne kadar değişik fikirler.Yok benim kuzenim mercimek çorbasının hazorlayip buzluğa koyuyor sonra hazırda çıkartıp yapıyor bende ondan görmüştüm tadı da guzeldi. Yediğimde.
Denemeni tavsiye ederim.Çok degisikmis, ellerine sağlık canım.
Kolay gelsin afiyet olsunAa ne kadar değişik fikirler.
Yarısını mercimek çorbası için kullandım. Biraz daha mercimek haşladım. Bekliyorum nasıl bir şey olacak
Canım ben yazana kadar sen halletmişsindir.ben olsam bekletirdim mercimeğin o koyulasirdi zaten.Bulgurun u biraz daha fazla katardim. Dengelerdi birbirini.Selamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Yıllardır mercimekli bulgur pilavi yaparım benimde eşim çok sever ama üstüne soğan kavruldugunu ilk defa duydumBulguru artırabilir ya da haşlanmış patates ekleyebilirsiniz içine.
Nişanlımın canı mercimekli bulgur pilavı çekmiş rica etti yapar mısın diye. Daha önce hiç yapmadım umarım güzel olur. Üstüne soğan kavrulup konuyormuş sanırım. İnşallah becerebilirim. :) Tek o olmasın diyorum köfte de mi kızartsam yanına ne dersiniz? Cacık da yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?