Dünden kalan bezelye var bir de bugün nohut
Yanında socaklarin vaz gecilmezi ayran aşı . Tavsiye ederim
Az daha mercimek haşlayıp içine katabilrsin çok olur dersen yariisni buzluğa atarsın ya da çorba olarka buzluğa at yeniden yap

Afiyet olsun canım. Mercimek haslasam çok olur. Buzluğa nasıl atayım?
Kötü olmaz mı

Afiyet olsun canım. Börek mi yapacaksın
Yok canım. Ispanağı biraz pişiriyorum. Sonra kıymayı da pişiriyorum. Ispanağı borcama koyuyorum. Üstüne kıymayı döküyorum. Fırına sürüyorum. Piştikten sonra üstüne kaşar rendeliyorum. Yumurta kırıp sürüyorum. Lezzetli oluyor.

Ayyyyy bilemedim ki canım çok sulu olduysa çorbaya çevir

Bende dünden tavuklu bezelyeli pilav var yanına yoğurt çorbası yaptım

Komşum gelecek
Mozaik pasta,,,, tuzlu pasta,,, kahve çekirdeği kurabiye ve portakal suyu yaptım

Çok degisikmis, ellerine sağlık canım.

Afiyet olsun canım. Mercimek haslasam çok olur. Buzluğa nasıl atayım?
Kötü olmaz mı
Yok benim kuzenim mercimek çorbasının hazorlayip buzluğa koyuyor sonra hazırda çıkartıp yapıyor bende ondan görmüştüm tadı da guzeldi. Yediğimde.

Yok benim kuzenim mercimek çorbasının hazorlayip buzluğa koyuyor sonra hazırda çıkartıp yapıyor bende ondan görmüştüm tadı da guzeldi. Yediğimde.
Aa ne kadar değişik fikirler.
Yarısını mercimek çorbası için kullandım. Biraz daha mercimek haşladım. Bekliyorum nasıl bir şey olacak

Bulguru artırabilir ya da haşlanmış patates ekleyebilirsiniz içine.

Nişanlımın canı mercimekli bulgur pilavı çekmiş rica etti yapar mısın diye. Daha önce hiç yapmadım umarım güzel olur. Üstüne soğan kavrulup konuyormuş sanırım. İnşallah becerebilirim. :) Tek o olmasın diyorum köfte de mi kızartsam yanına ne dersiniz? Cacık da yaparım.

Canım ben yazana kadar sen halletmişsindir.ben olsam bekletirdim mercimeğin o koyulasirdi zaten.Bulgurun u biraz daha fazla katardim. Dengelerdi birbirini.
Mutfakta yemek mi pişiyor bizmi pisiyoruz anlamadım zaten
Ben bugün kaşarlı börek yapacam. Sağolsun komşumda kısır göndermis .

Yıllardır mercimekli bulgur pilavi yaparım benimde eşim çok sever ama üstüne soğan kavruldugunu ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…