İnşallah oğlum başarılı olur canim.cok şükür bu zaman kadar iyiydi inşallah bundan sonrada iyi olur.özellikle matematik. Ćunku onsuz iyi puan alamaz üniversite sınavında.
İnşallah canım. Temeli iyiyse ve düzenli konu tekrarı yaparsa başarır

Selamun aleykum kızlar
Nasılsınız? Bir yemek yapasım var ki sormayın
Dünden mercimek çorbası var. Bugün de bol yeşillikli patates salatası yapacağım inşallah. Bir de bahat keklerim var. Internetten bakıp ay çöreği yaparak değerlendireyim diyorum. Ama daha önce yapmamıştım.
Eee siz ne yapacaksınız hanımlar

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11

Kızıma karışık bir çorba yaptım sebze tarhana mercimek ne varsa attım içine bizede tavuk sosladim fırına süreceğim patatesle:) salata yaparım üşenmezsem:))
Atom bombası yapmışsın kız
Ellerine sağlık canım

Selam canım

Etli domates tavası
Pirinç pilavı
Salata
Çıtır tavuk

Dünkü yemekten kaldı yanına pilav yaparsam tamamdır ama kalkmaya halim yok

Canim artan keklerden truff yapabilirsin aycoregyle hic ugrasma bence cok da lezzetli olur bi bak internettem istersen

Bende tarcinli kurabiye yapacagm oyle oyalanasim var dun temizlk yapmstm . Patlicanlarm var kizartmistim ic hazirlayip karniyarik yapicam aksama da onu . Dunden arpa sehriye pilavi vsr onla yesin esim pirinc pilavi yapmayacagm dha pilav varken

Eline sağlık canım. Ay çöreği zor mu olur ki
Dediğine de bakayım hemen

Restorana geldik kebap yicez çocuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…