- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.001
Çocukların canı klasik kahvaltı istemedi bende mayasız kafama Göre hiçbir tarife uymadan poğaça yaptım. Çok güzel olmuştu yedik
Akşama da kıymalî ve kaşarlı pide yapacam
Dün akşam cocuklarin canı tatlı şeyler çekti bende puding yaptım gece 11bucuktu
İnşallah canım. Temeli iyiyse ve düzenli konu tekrarı yaparsa başarırİnşallah oğlum başarılı olur canim.cok şükür bu zaman kadar iyiydi inşallah bundan sonrada iyi olur.özellikle matematik. Ćunku onsuz iyi puan alamaz üniversite sınavında.
Atom bombası yapmışsın kızKızıma karışık bir çorba yaptım sebze tarhana mercimek ne varsa attım içinebizede tavuk sosladim fırına süreceğim patatesle:) salata yaparım üşenmezsem:))
Selam canımSelamun aleykum kızlar
Nasılsınız? Bir yemek yapasım var ki sormayın
Dünden mercimek çorbası var. Bugün de bol yeşillikli patates salatası yapacağım inşallah. Bir de bahat keklerim var. Internetten bakıp ay çöreği yaparak değerlendireyim diyorum. Ama daha önce yapmamıştım.
Eee siz ne yapacaksınız hanımlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Dünkü yemekten kaldı yanına pilav yaparsam tamamdırSelamun aleykum kızlar
Dünden mercimek çorbası var. Bugün de bol yeşillikli patates salatası yapacağım inşallah. Bir de bahat keklerim var. Internetten bakıp ay çöreği yaparak değerlendireyim diyorum. Ama daha önce yapmamıştım.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Allah'ım en sevdiğimbugün annemdeyim:)
Canim artan keklerden truff yapabilirsin aycoregyle hic ugrasma bence cok da lezzetli olur bi bak internettem istersenSelamun aleykum kızlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Merhaba tatlımMerhaba kızlar dünden etli bezelye yemeği ve pilav yapmıştım. Bugun dolaptan poğaça çıkardım yanınada patates salatası ve içli köfte yapacagım :)
Eline sağlık canım. Ay çöreği zor mu olur kiCanim artan keklerden truff yapabilirsin aycoregyle hic ugrasma bence cok da lezzetli olur bi bak internettem istersen
Bende tarcinli kurabiye yapacagm oyle oyalanasim var dun temizlk yapmstm . Patlicanlarm var kizartmistim ic hazirlayip karniyarik yapicam aksama da onu . Dunden arpa sehriye pilavi vsr onla yesin esim pirinc pilavi yapmayacagm dha pilav varken
Eline sağlık canımSelam canım
Etli domates tavası
Pirinç pilavı
Salata
Çıtır tavuk
Saat daha erken. Biraz dinlen yaparsınDünkü yemekten kaldı yanına pilav yaparsam tamamdır ✌ ama kalkmaya halim yok
Restorana geldik kebap yicez çocuklarlaSelamun aleykum kızlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Uydurmasyon bomba olduAtom bombası yapmışsın kız
Ellerine sağlık canım
Aynen canım kıız uyumuşken bende uzanıyorum pilavı da kucağımdayken yaparım ah rahatlıkSaat daha erken. Biraz dinlen yaparsın
Eline sağlık canım. Ay çöreği zor mu olur ki
Dediğine de bakayım hemen
Yanii blmiyorum tarifini ama ay coregi evde guzel olurmu bilemedim ugtastiricidir bide belki ama truff basit ve guzel oluyor top yap kurdan tak ustlerine cocklar guzel yiyor
İnşallah canım aminİnşallah canım. Temeli iyiyse ve düzenli konu tekrarı yaparsa başarır
Yaa annemin domates tavası da güzel olurSelam canım
Etli domates tavası
Pirinç pilavı
Salata
Çıtır tavuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?