- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.981
Evet çalışıyorum. Yorgun geliyorum ve zor oluyor benim için yemekÇalışıyor musun?
Haklısın canım. Çalışan bazı arkadaşlar dolaba bir şeyler atıyorlar boş zamanlarında. Işten gelince de çıkarıp ısıtıyorlar.Evet çalışıyorum. Yorgun geliyorum ve zor oluyor benim için yemek
8 ay var canıımNe kadar var peki
Çok güzel ya harika.matematik öğretmeni olmayı çok isterdim ama nedense hiç anlamazdim ya .hayattaki en üzüL düğüm şeylerden biridirEvet canım ortaokulda matematik öğretmeniyim
Anladım canım. Ne guzel inci gibide dogramissin. Eline saglik
Teşekkür ederim canımAnladım canım. Ne guzel inci gibide dogramissin. Eline saglik
Gerçeği yazdım canimTeşekkür ederim canım
Utandırdın beni
Gerçeği yazdım canim
Mesajını begenirken panoya kopyalandi dedi. O nedemek acaba .yanlış bi yerlere mi bastım
Şimdi bu mesaja cevap verirken uzunca basili tut, kes, kopyala yapıştır gibi seçenekler gelecek, sen de panoyu seç. Üst kısımda panoyu temizle kısmına tıkla, hepsi silinsin.. tabi özellikle tuttuğun bir şey yoksa.Mesajını begenirken panoya kopyalandi dedi. O nedemek acaba .yanlış bi yerlere mi bastım
Valla canım ugrastim yapamadım. Zaten bu tarz şeylerden hiç anlamam.kalsa olurmuŞimdi bu mesaja cevap verirken uzunca basili tut, kes, kopyala yapıştır gibi seçenekler gelecek, sen de panoyu seç. Üst kısımda panoyu temizle kısmına tıkla, hepsi silinsin.. tabi özellikle tuttuğun bir şey yoksa.
Evet işte buradan öğreneceğim çok şey var:)Haklısın canım. Çalışan bazı arkadaşlar dolaba bir şeyler atıyorlar boş zamanlarında. Işten gelince de çıkarıp ısıtıyorlar.
Bir faydamız olursa ne mutlu bizeEvet işte buradan öğreneceğim çok şey var:)
Günaydın kızlar ben menümü dün gece düşündüm bugün hemen yazayım.
Fırında tavuk but
Kabak mücver
Yoğurt
Teşekkür ederim canımÇok güzel ya harika.matematik öğretmeni olmayı çok isterdim ama nedense hiç anlamazdim ya .hayattaki en üzüL düğüm şeylerden biridirmatematik anlayamamak.
Bence çokta havalı bi meslek bana göre
Mesleğinde başarılar dilerm canim
İnşallah oğlum başarılı olur canim.cok şükür bu zaman kadar iyiydi inşallah bundan sonrada iyi olur.özellikle matematik. Ćunku onsuz iyi puan alamaz üniversite sınavında.Teşekkür ederim canımmatematik zor bir ders ön yargısıyla tanıtılırdı bizim zamanımızda o yüzden zorlanilirdi. Velilere matematikle korkutmayın çocukları diyorum o yüzden. Baskı altında kalmadikça yapılmayacak bir şey değil..
Menün süper canım afiyet olsunMerhaba kızlar dünden etli bezelye yemeği ve pilav yapmıştım. Bugun dolaptan poğaça çıkardım yanınada patates salatası ve içli köfte yapacagım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?