Evet canım ortaokulda matematik öğretmeniyim
Çok güzel ya harika.matematik öğretmeni olmayı çok isterdim ama nedense hiç anlamazdim ya .hayattaki en üzüL düğüm şeylerden biridirmatematik anlayamamak.
Bence çokta havalı bi meslek bana göre
Mesleğinde başarılar dilerm canim

Mesajını begenirken panoya kopyalandi dedi. O nedemek acaba .yanlış bi yerlere mi bastım
Şimdi bu mesaja cevap verirken uzunca basili tut, kes, kopyala yapıştır gibi seçenekler gelecek, sen de panoyu seç. Üst kısımda panoyu temizle kısmına tıkla, hepsi silinsin.. tabi özellikle tuttuğun bir şey yoksa.

Valla canım ugrastim yapamadım. Zaten bu tarz şeylerden hiç anlamam.kalsa olurmu

Haklısın canım. Çalışan bazı arkadaşlar dolaba bir şeyler atıyorlar boş zamanlarında. Işten gelince de çıkarıp ısıtıyorlar.
Evet işte buradan öğreneceğim çok şey var:)
Günaydın kızlar ben menümü dün gece düşündüm bugün hemen yazayım.
Fırında tavuk but
Kabak mücver
Yoğurt

Teşekkür ederim canım matematik zor bir ders ön yargısıyla tanıtılırdı bizim zamanımızda o yüzden zorlanilirdi. Velilere matematikle korkutmayın çocukları diyorum o yüzden. Baskı altında kalmadikça yapılmayacak bir şey değil..

İnşallah oğlum başarılı olur canim.cok şükür bu zaman kadar iyiydi inşallah bundan sonrada iyi olur.özellikle matematik. Ćunku onsuz iyi puan alamaz üniversite sınavında.

Çocukların canı klasik kahvaltı istemedi bende mayasız kafama Göte hiçbir tarife uymadan poğaça yaptım. Çok güzel olmuştu yedik
Akşama da kıymalî ve kaşarlı pide yapacam
Dün akşam cocuklarin canı tatlı şeyler çekti bende puding yaptım gece 11bucuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…