- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
@Tatlianne20 @balbocuuu @adel8893 @Kara_gozlum @MaviKuplik @Blue_Periiminik kalp0753 kizlar yeni toping
![]()
hergün menü soran anişe göre bi topik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Tatlianne20 @balbocuuu @adel8893 @Kara_gozlum @MaviKuplik @Blue_Periiminik kalp0753 kizlar yeni toping
![]()
Kessinlikle ama kndisi ban yemis niye yediysehergün menü soran anişe göre bi topik![]()
Ooh ellerine saglik canimBugün ki menüm eşim için; kurufasulye, pirinç pilavı, cacık.
Benim menüm ; kapuska, makarna![]()
Seni de buldum burdaaEe öyle cevaba böyle cevapceyhan
Kessinlikle ama kndisi ban yemis niye yediyse![]()
Cenesini tutamadi kesin dur bakim niye gitmişonuda bn çözemedim![]()
Sağol canım afiyet olsun.Ooh
Ooh ellerine saglik canim![]()
Ahaha bu benSağol canım afiyet olsun.Ne yemek yapacağımı kararlaştırdıysam sabah erkenden yaparım yemeklerimi şimdi hepsi pişiyor temizliğimi de yaptım bitirdim akşama kadara rahat rahat otururum
![]()
Ahaha bu benbnde yemeğimi yaparim islerimi yapar aksama kadar
Ne güzel çok rahat oluyor herşeye vakit ayırabiliyoruz.
O zaman şerefimize![]()
Cenesini tutamadi kesin dur bakim niye gitmiş
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınSeni de buldum burdaanasilsin canim gunaydin ❤
![]()
Bende erik suyu yapaym bugun nebzamandir aklimdaydi . Bende de firin tavuk taze fasulye pilav var . Hepinize kolay gelsnKızlar
Aklımdaki menü
▪︎Fırında tavuk
▪︎Yaz türlüsü. (Sebzeleri jülyen doğrayıp kavuruyorum.
Kendi suyunda pişiyor. )
▪︎arpa şehriye pilavı
▪︎salata
▪︎erik suyu.
Afiyet olsun tatlımBende erik suyu yapaym bugun nebzamandir aklimdaydi . Bende de firin tavuk taze fasulye pilav var . Hepinize kolay gelsn
Bnde sukur iyiyim uyuyacagim birazdan sonra da ne yemek yaparsam biseyler yaparimGünaydın canım iyiyim sen nasılsın ❤![]()
Afiyet olsun canim bize de fikir olduHanımlar herkese günaydın.
Dün pişirdigim yemeklerim bugüne ne yeter.
Ama sizlere menü tavsiyem var tabiki
▪︎kremalı mantar çorbası
▪︎fırında patatesli salçalı köfte
▪︎pirinç pilavı
▪︎pirinç yemeyenler için kinoa pilavını tavsiye ederim.
▪︎yoğurtlu kabak salatası
▪︎tatlı olarak da ıslak kek
Hepinize kolay gelsin![]()
Ayyy çok geçmiş olsunDünkü yemekleri çok fazla yapmışım yoksa biber dolması vardı aklımdabende yemek varsa kışlık hazırlık yapayım dedim, dolmalık biberi acı alıp eldiven giymeden oydum şuan evin içinde dönüyorum
![]()
Sağol canım domates falan da doğradım ama kâr etmediA
Ayyy çok geçmiş olsun