Evet canımm çok sağol Rabbime sonsuz şükürler olsun Hamileyim daha keseyi görmedik inşallah görürüz bana dua ederseniz çok sevinirim
Olabilirim demistin, çok sevindim canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Okul da sınav da bitti. Neden çalışmasını istiyorsun ki?
Hem bence hiçbir şey söyleme. Insanoğlu denilenin zıddını yapmaya bayılır.
Farkındayım söyledikce zitlasiyor ama calismazsa unutuyor.eşim her akşam matamatik dersi anlatıyor.yapamayinca eşimde sinirleniyor. Ya ben her soruyu cozsun istiyorum.istekli olsun çalışmayı zevk haline getirsin.
Türkçe sorularını beraber çözüyor uz. Benim unuttuğum bilgi olunca inan internetten bakıp önce ben anlıyorum sonra oģlum a anlatıyorum.hergün 2 saat bilinçli çalışsın yeter.odasına kadar meyve götüruyor um abur cubur tabağı yapıyorum zevkle çalışsın diye.
Aman cok uzattım kusura bakma canım. Her yasin sorunu ayrı oluyor iste

Estağfurullah canım. Ama onu da anlamak lazım. Hem yaz tatilinde hangi çocuk sever ki çalışmayı? Hem de koronadan dolayı aylarca evde tıkılıp kalmışsa. Çocukların da psikolojisi bozuldu.

Estağfurullah canım. Ama onu da anlamak lazım. Hem yaz tatilinde hangi çocuk sever ki çalışmayı? Hem de koronadan dolayı aylarca evde tıkılıp kalmışsa. Çocukların da psikolojisi bozuldu.
Doğru canım ama telaslaniyorum 6.sınıfa geçti. Artık ders çalışmadan güzel notlar alamaz.

Doğru canım ama telaslaniyorum 6.sınıfa geçti. Artık ders çalışmadan güzel notlar alamaz.
Okul başlasın eğer yine aynısını yaparsa o zaman konuşuyorsun ama şimdi biraz kendi haline bırak. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ya, aylardır okula gitmiyor soğuması çok normal canım. Öğretmen yok arkadaş yok sınıf ortamı yok...

Aynen canım. Ah bu anne olmak ne kadar zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…