- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.141
Kolay gelsin cnm buyuk kiz kac yasndaydi seninAminnn
Ayy ne güzel bitirmişsin işlerini. Biz de eşimle bir şeyleri topluyoruz. Ortalığın anasını ağlattı küçük kızım
Bir türlü bitiremedik
Canım yaaaKolay gelsin cnm buyuk kiz kac yasndaydi senin
Kucuk cockla her is cok zor bilirim smdi misafir gelecek olsa mutfaha girip rahatca jsimi yapabilecegmi biliyorumya bu bile luksmus kizim kucukken kendi yemegmizi ne zorlukla yapardm birde esim istem gec geliyordu kizim 1 yasni gecene dek markwt hastane hersey bendeydi oyle zordu ki en cok gelen de bebek gormeye vs o donem gelmisti bide hazir alip koymazdm gece cock uyursa ikramlk pisirirdm gece 3 4 te ne delilikmis esim kac paket hazir kurabuye alip getirmisti kendni skma biri geldgnde bari 1 cesit eksik yap bunlardan ek yap demisti
Yani. Bebek görmeye gelen bir şeyler getirsin.Ama icim rahat etmjyordu smdiki aklm olsa direk hazir koyardm delilikms
Ahh ah smdi dusunuyorm nasl hallettfmi de annemler 40 im cknca memleketw gtmsti kardesm haftasonlari geliyordu erkek ama olabildkce cok destek oldu bana ya kizimi onla birakjp markete cikip geliyordum ya da kardesim gidip aliyordu yaziyordum istedklerimi .Canım yaaa
Büyük kızım 7 yaşında sayılır. İkisinde de ne markete çıktım ne bir yere gittim. Sen nasıl hallettin onca işi
Sana da kolay gelsin canım. Diyet bitti mi?
Ahh ah smdi dusunuyorm nasl hallettfmi de annemler 40 im cknca memleketw gtmsti kardesm haftasonlari geliyordu erkek ama olabildkce cok destek oldu bana ya kizimi onla birakjp markete cikip geliyordum ya da kardesim gidip aliyordu yaziyordum istedklerimi .
Onun disinda bebek arabasna bebegmi koyup heryere gittim gezmeye de islerimi halletmeye de hastaneye de pazara da ... zordy gercekten alisveris posetlerimi bebek arabasna takardim kapiya gelince once kizimi sonra posetleri sonra bebek arabasini alir kaldirirdim. Uzulurdumde yanlz hissederdim gozlerm doldu yazarken o gunleri hatirladim lohusaligimda ynliz hissettm kendmi cok . Ailem geldgnde de en buyuk destekcim hep onlar oldu sukurki esim is degstirdi ozamandan sonra o da destek oldu ki okdr rahatladmki
Ben de evde durmayı seven biri değildim ama hava çok soğuktu. Bir de bebeği taşıyamıyordum. Yerler buz olduğu için çok korkuyordum. Sonra o korku kaldı bende. Kızım iki yaşını geçene kadar eşim olmadan çıkmadım evden. Küçük kızım da bana cesaret geldi resmenAma gezmeye de gittim taksiyle yahut yuruyerek okdr cok gezdimki kendmi o seklde adapte ettim . Enerji aldim . Hamilelgmde bile calistim evde durmaya aliskn bi insan olmadgm icin evden cikmamak bana gore degil evden cikacaksam evi temizlerm yemek yaparim gider geliirm hic yorulmam yada gelince yaparim hic yorulmam ama 10 gun evde olayim hi supurmek bile iskence gbi gelir enerjim tukenuyor surekli evdeyken o yuzden baya baya depresyinda gbiyim su aralar tez vakit yok olur korona insallah
Sen evde olmayi seviyorsun sanirim biraz da korona harici de diger kizimda da cikmadim dedin cocgn durmasa da uykusuz bile olsan evde durmak seni bogsa bi seklde ayarlayip kaciyosun cnku kendmden bliyorum
Allah kolaylık versin canımYok canım devam ediyorum edebildiğim kadar ekmek pilav makarnadan uzak duruyorum
Nedenİşe başlama hayalim suya düştü
Abooo 2 seneBen de evde durmayı seven biri değildim ama hava çok soğuktu. Bir de bebeği taşıyamıyordum. Yerler buz olduğu için çok korkuyordum. Sonra o korku kaldı bende. Kızım iki yaşını geçene kadar eşim olmadan çıkmadım evden. Küçük kızım da bana cesaret geldi resmen
Ablasını okula götürüp getirdim, parka çıkardım falan korona olunca kaldık öyle.
Allah kolaylık versin canım
Eşim o zaman çok cinsti. Çocuğu tutamazsın düşürürsün, şöyle yaparsın böyle yaparsın diye diye beni depresyona soktu.Abooo 2 sene
Yok anam evde durmayi sevmeyen biri olsan napar eder yolunu bulurdun o istek cesareti getiriyor ben kucagmda tasimadim hic kizimi bebek arabasyla gittik cok yere bazen kanguru bazende pusetle .
2 yasini geckinken de yuruye dinlene gittij biyerlere kucagmda tasimadimben kocami beklesem ohoooo hele o ilk sene dedgm gbi ne izjn vardi adamakilli ne erken gelebiliyodu .
Seni sindirmis bosluguna gelms izin vermissin hele hele bir anne bir babadan bile dha koruyucudur evladina ne demek dusurursun kucuk cocukmusun sen .. neyse insallah bu zamandan sonra herseyi gonlunce yapabilme cesareti verir Rabbim sana insallah guzel gunlrr onumuzdeEşim o zaman çok cinsti. Çocuğu tutamazsın düşürürsün, şöyle yaparsın böyle yaparsın diye diye beni depresyona soktu.
Ablam fark etmiş bunu, bana kızdı. Sen neden her şeyi babasına soruyorsun diye. O zamana kadar ben anlamamışım. Sonra sonra yumruğumu vurdum masaya.
AminnnSeni sindirmis bosluguna gelms izin vermissin hele hele bir anne bir babadan bile dha koruyucudur evladina ne demek dusurursun kucuk cocukmusun sen .. neyse insallah bu zamandan sonra herseyi gonlunce yapabilme cesareti verir Rabbim sana insallah guzel gunlrr onumuzde
Kolay gelsin canım bende yeni dondurucu aldım o gelince buzdolabının dondurucusunu bi temizleyecemSelamun aleykum kızlar. Yaz temizliğine başladım diyeyim. Bayağı işim var. Bir de buzluğa boşaltıyorum temizlemek için. Biraz nohut buldum. Toygo çorbası yapıyorum. Bir de haşlama patates yapacağım inşallah. Kolaya kaçtım biraz.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?