Ayy tekrardan gözün aydın olsun
Kocisinin gözü çorba morba görmez sizi görünce.

Ayy tekrardan gözün aydın olsun
Kocisinin gözü çorba morba görmez sizi görünce.
Teşekkür ederim canım dün ben karını mumbarı hazırladım bi tek pişirmesi kaldı

Akşam da soruyorum yarına ne yemek istersin diye karın mumbar diyor

Bak dedim kalbim ne kadar temiz

Bende yeni kalktım çocuklar yatıyo kmsl Hnd gibi keyif yapiyom
Çok şükür dün dolabını sildim yerleştirdim
Yoruldum valla.aman kızlar dışarda yemeginiiz unutmayın hemen kokuyor valla
Benim bugün menü.mde
İzmir köfte
Patates kızartması
Salata.bide tatlı düşünüyorum bakalım. Neye karar verirsem.bu ramazanda tatlı yapmadım fazla kilo da almadım

Biriktirmeyi birak canim cesit yokmus ki 1 cesit bisey bulsalar oturup onu yiyorlarmis vs eski insanlar ekmeklerinide kendileri yapiyorlarms
İşte o zamanlar yemek seçme olayi yokmuş.şu son bi kaç yıldır herkeste duyuyorum. Yok bunu eşim yemez.yok bunu çocuğum yemez.bende dahil.işte hep şimdi varliktan böyle oluyo.Afrika'ya git çocuklara yemek ver secerlermi acaba

Aynen canim burda yaziyorlar bazen esim sunu yemez ona bunu bana bunu yaptim filan diye okurken fenalik geliyor bana bin sukur esim bisey secmez yemege bahane de vermez sade tavuk yiye yiye isyernde bikms ck sik tavuk yapip onune koymam kizimla kendime yaparim arada bir ona da koyarim ozamanda sknti etmez yer .

Insanlik olarak cok azdik gercekten Rabbim affeylesin her konuda bu boyle

Ramazanimiz bitiyor evet kizlar cok uzucu suu gbi gecti gitti hic zorlamadi Allah tekrarlarjna erismeyi nasip etsin ben bugun annemleri iftara cagirdim kontrollu sosyal mesafe ile iftar yapalim istedim herkes bilincli insallah sknti olmaz annem babam kardesm gelecek

Tarhana corbasi
Etli nohut yemegi
Fjrin posetinde tavuk pirzola
Pirinc pilavi
Salata
Dunden yaptigim biskuvi pastasinin yarisi duruyor
Yufkali kafayif sarma yapip 2 sinden birlikte servis edecegim insallah

Allah oruclarinizi dualarinizi kabul eylesin hepinize kolay gelsin

Menün güzelmiş canım afiyetle yiyin

Güle güle kullan
Ellerine sağlık canım.
Senin menünü yarın yapmayı düşünüyorum. Kısmet.

Güle güle kullan
Ellerine sağlık canım.
Senin menünü yarın yapmayı düşünüyorum. Kısmet.
Heralde bende yarın yapıcam
Çünkü buzluk malzemelerim komsumdaydı. Oda bugün bi yere gitmiş heralde.diğer komsudan da mantı vardı aldım. Buzluğa koymuş araya gitmesin mantıyı yaparım bu aksam

Afiyet olsun canım..
Ama cidden yemek seçmek kötü de yapacak bir şey olmuyor.

Heralde bende yarın yapıcam
Çünkü buzluk malzemelerim komsumdaydı. Oda bugün bi yere gitmiş heralde.diğer komsudan da mantı vardı aldım. Buzluğa koymuş araya gitmesin mantıyı yaparım bu aksam
Sağlık olsun o zaman. Yarın pişti oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…