- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.721
Dolapta ki malzemelerim masanın üstünde .komsuya verdiklerim kurtuldu.ama peynirim falan bozuldu. Çocuklara biraz önce kek yaptım. Akşama da ancak yoğurtlu makarna yapabilirim.çünkü hem malzeme kalmadı hem serviste geleceği için mutfakta fazla vakit geciremem.Selamun aleykum kızlar. Günaydın.
Nasılsınız? Üstümde bir ağırlık var. Havalar birden ısındı ondan herhalde
Dünden yemeğim var. Çok iyi oldu çünkü başka işlerim var. Onları halledeyim. Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Benim yigenim hiçmi bikmaz bu tavuktanEvet canım 2 aydır istanbulda
Menüm değişti kızım çökertme kebabı istiyor
Tavuk çıkardım buzluktan
Canım ben fırında en çok tavuk sarma kullanıyorum çok lezzetli oluyor
Kimyon tavukda olmazsa olmazım
Karabiber toz biber tuz 3 diş sarımsak rendele çok güzel oluyor afiyet olsun
Hee ben gogus sevmem cnm hic sagol yine de sizin menudede tavuk gormeyi ce sasirmistim zatenEvet canım 2 aydır istanbulda
Menüm değişti kızım çökertme kebabı istiyor
Tavuk çıkardım buzluktan
Canım ben fırında en çok tavuk sarma kullanıyorum çok lezzetli oluyor
Kimyon tavukda olmazsa olmazım
Karabiber toz biber tuz 3 diş sarımsak rendele çok güzel oluyor afiyet olsun
Ayyyyy yaaaaa.canım nasıl kısır istiyor ayyy dur yapayım yarınBenim yigenim hiçmi bikmaz bu tavuktan
Şu ramazanda da hergün tavuk yedi.yazık ya
Kısır falan yap yesin
Mercimekli bulgur pilavı
Milföy al için kaşar at
Yüzük çorbası yap. Bu ne kız.yazık çocuģuma.
Orda çalışmaya başladı canım biraz böyle idare edicez 2 aya bir gelecek evet pirzola da güzel olur ama sarma daha lezzetli geliyor bizeHee ben gogus sevmem cnm hic sagol yine de sizin menudede tavuk gormeyi ce sasirmistim zaten
2 ay esinden ayri misin ya cok zorrr gorevi icinmi
Ben tavuk pirzola dusunuyorum yogurt yada sut baharat tuz salca yag karistirip bekleyip posete koyup pisiririm insallah
Canın sağolsun. Yarın istediğini yaparsın.Dolapta ki malzemelerim masanın üstünde .komsuya verdiklerim kurtuldu.ama peynirim falan bozuldu. Çocuklara biraz önce kek yaptım. Akşama da ancak yoğurtlu makarna yapabilirim.çünkü hem malzeme kalmadı hem serviste geleceği için mutfakta fazla vakit geciremem.
Damak tadiOrda çalışmaya başladı canım biraz böyle idare edicez 2 aya bir gelecek evet pirzola da güzel olur ama sarma daha lezzetli geliyor bize
Bende göğüs sevmem canım ama tavuk midyede çok güzel oluyorDamak tadiben tavuklu pilavi bile sadw gogusten yapmam .
2 ayda 1 mi gelecek esin bu cok zorrr ama sizde tasinsaniz olmuyormu madem surekli orda calisacak
Hayırdır canım? Acil mi tadilat?Benim bise yok evde tadilat olcak napacam bilmiyorum kv ihtimali var ama bakicaz
Bu kadar şeyin üstüne vs ne acabaBezelyeli pilav, fırında sebzeli baget, mercimek çorbası salata vs.. :)
Afiyet olsun canım. Youtube de bisküvili pasta tarifi gördüm de denedim. Yaş pasta gibi olmuştu.Bende dun yaptim yemekleri biliyorsunuz bugune yemegim var yanina biskuvi pastasi dusunuyorum insallah
Gözün aydın olsun o zaman canımDünden çorbam var
Dut Şerbeti pişirdim
Mozaik pasta yaptım attım difrize
Buzlukta hamburger ekmeğim var onu çıkardım bi de kıyma çıkardım akşama hamburger yapacam
Patates kızartması
Karamelize soğan
Turşu
Bi de üşenmezsem canım makarna salatası istiyor onu yaparım
Hıııııııııı bi de yarın eşim geliyor buzlukta karın mumbar vardı onu çıkardım dolduracam yarına hazır olsun
Ne kadar sürecek böyleOrda çalışmaya başladı canım biraz böyle idare edicez 2 aya bir gelecek evet pirzola da güzel olur ama sarma daha lezzetli geliyor bize
Hiç bişey hamur işi yapabilirim amaSelamun aleykum kızlar. Günaydın.
Nasılsınız? Üstümde bir ağırlık var. Havalar birden ısındı ondan herhalde
Dünden yemeğim var. Çok iyi oldu çünkü başka işlerim var. Onları halledeyim. Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Geçen durumlarda bir yorumda gördüm menğde içeceğide saymışlardı vs. De o oluyorBu kadar şeyin üstüne vs ne acaba
Ellerine sağlık canım
Bakarim canim sagol vaktim var sukur bugun dun gbi yogun degilimAfiyet olsun canım. Youtube de bisküvili pasta tarifi gördüm de denedim. Yaş pasta gibi olmuştu.
Vaktin varsa dene
Baktim canim zaten biskuvi pastasi bu yani bende boyle yapiyorum ama sagol yinedeAfiyet olsun canım. Youtube de bisküvili pasta tarifi gördüm de denedim. Yaş pasta gibi olmuştu.
Vaktin varsa dene
İnşallah canım dolap ne kadar önemliymiş hemde bu sicaklarda.Canın sağolsun. Yarın istediğini yaparsın.
InsallahAyyyyy yaaaaa.canım nasıl kısır istiyor ayyy dur yapayım yarın
Yok yaaa yemiyor napim oruç ya çok da ısrar edemiyorum oruç bitsin biraz daha düzene koyarım inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?