Dolapta ki malzemelerim masanın üstünde .komsuya verdiklerim kurtuldu.ama peynirim falan bozuldu. Çocuklara biraz önce kek yaptım. Akşama da ancak yoğurtlu makarna yapabilirim.çünkü hem malzeme kalmadı hem serviste geleceği için mutfakta fazla vakit geciremem.

Benim yigenim hiçmi bikmaz bu tavuktan
Şu ramazanda da hergün tavuk yedi.yazık ya
Kısır falan yap yesin
Mercimekli bulgur pilavı
Milföy al için kaşar at
Yüzük çorbası yap. Bu ne kız.yazık çocuģuma.

Hee ben gogus sevmem cnm hic sagol yine de sizin menudede tavuk gormeyi ce sasirmistim zaten
2 ay esinden ayri misin ya cok zorrr gorevi icinmi

Ben tavuk pirzola dusunuyorum yogurt yada sut baharat tuz salca yag karistirip bekleyip posete koyup pisiririm insallah

Ayyyyy yaaaaa.canım nasıl kısır istiyor ayyy dur yapayım yarın

Yok yaaa yemiyor napim oruç ya çok da ısrar edemiyorum oruç bitsin biraz daha düzene koyarım inşallahhhh

Orda çalışmaya başladı canım biraz böyle idare edicez 2 aya bir gelecek evet pirzola da güzel olur ama sarma daha lezzetli geliyor bize

Canın sağolsun. Yarın istediğini yaparsın.

Orda çalışmaya başladı canım biraz böyle idare edicez 2 aya bir gelecek evet pirzola da güzel olur ama sarma daha lezzetli geliyor bize
Damak tadi ben tavuklu pilavi bile sadw gogusten yapmam .

2 ayda 1 mi gelecek esin bu cok zorrr ama sizde tasinsaniz olmuyormu madem surekli orda calisacak

Damak tadi ben tavuklu pilavi bile sadw gogusten yapmam .

2 ayda 1 mi gelecek esin bu cok zorrr ama sizde tasinsaniz olmuyormu madem surekli orda calisacak
Bende göğüs sevmem canım ama tavuk midyede çok güzel oluyor

Biraz böyle idare edicez canım planlarımız var

Gözün aydın olsun o zaman canım
Kendi evine mi geçtin?

Hiç bişey hamur işi yapabilirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…