Saģol cicim.evde soğuk su yok.dün eşim buz getirdi ama akşam idare ettik.akşam geleceklermis heralde.suyu Çeşme'den içiyoz.çoğu şeyi komsuya vermeme rağmen. Bazı şeylerim bozuldu.sağlık olsun napalim
Ayyyyy biirim ne zor geçen sene de benim başıma gelmişti

Cidden uygunmuş.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın

Benim bise yok evde tadilat olcak napacam bilmiyorum kv ihtimali var ama bakicaz

Aynı tadı vermeyebilir dolmalıgın sonuçta içi oyuluyor. Bende patlıcan, biber, domates karısık yapıyorum. Domates ekşili bi tat veriyor bu şekildedr denemelisin

Dünden çorbam var
Dut Şerbeti pişirdim
Mozaik pasta yaptım attım difrize

Buzlukta hamburger ekmeğim var onu çıkardım bi de kıyma çıkardım akşama hamburger yapacam
Patates kızartması
Karamelize soğan
Turşu

Bi de üşenmezsem canım makarna salatası istiyor onu yaparım

Hıııııııııı bi de yarın eşim geliyor buzlukta karın mumbar vardı onu çıkardım dolduracam yarına hazır olsun

Aynı tadı vermeyebilir dolmalıgın sonuçta içi oyuluyor. Bende patlıcan, biber, domates karısık yapıyorum. Domates ekşili bi tat veriyor bu şekildedr denemelisin
Ah yavrum bulabilsem aktara kac defa sordum kavurnalik patlican bile bulamiyorum istanbuldayim ama dolmalik var hep kisin bulmstm almstm keske cok alsaymisim . Kendj kurutablcrgm bi yer yok

Gozunaydin esin uzakta mydi

Menu enfes ellerine saglik

Bende yarin firin posetinde tavuk dusunuyorum en guzel neresi olur posette ve hangi sosla hayde bakalm tavuk ustasi beni aydinlat

Gozunaydin esin uzakta mydi

Menu enfes ellerine saglik

Bende yarin firin posetinde tavuk dusunuyorum en guzel neresi olur posette ve hangi sosla hayde bakalm tavuk ustasi beni aydinlat
Evet canım 2 aydır istanbulda

Menüm değişti kızım çökertme kebabı istiyor
Tavuk çıkardım buzluktan

Canım ben fırında en çok tavuk sarma kullanıyorum çok lezzetli oluyor

Kimyon tavukda olmazsa olmazım
Karabiber toz biber tuz 3 diş sarımsak rendele çok güzel oluyor afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…