- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.701
Saģol cicim.evde soğuk su yok.dün eşim buz getirdi ama akşam idare ettik.akşam geleceklermis heralde.suyu Çeşme'den içiyoz.çoğu şeyi komsuya vermeme rağmen. Bazı şeylerim bozuldu.sağlık olsun napalimBi de burdan deyim kız hayırlı olsunnn
Ayyyyy biirim ne zor geçen sene de benim başıma gelmiştiSaģol cicim.evde soğuk su yok.dün eşim buz getirdi ama akşam idare ettik.akşam geleceklermis heralde.suyu Çeşme'den içiyoz.çoğu şeyi komsuya vermeme rağmen. Bazı şeylerim bozuldu.sağlık olsun napalim
Cidden uygunmuş.Canım biz çok geniş almadık çokta dar değil. Peşin fiyatıyla 2800e aldık. Markası Beko. Klima da alınca fiyat indirdiler.klimayıda 4000e aldık. Ama buzdolabı çok uygun geldi gerçekten hala şaşkinim
O saatlerde çocuklar çıkarılmaz kiBen çocuğu çıkarmadan bile pert oldumo saate dersim denk geldi sonra kız uyudu. Yavrum haftayı bekleyecek:)) gerçi o sıcakta nereye götürürdük bilmiyorum.
Çok acayip, birden bastırdı sıcaklar.Evet yaaaaaa adana gibi bir yerde akşam 6 da bile çok sıcak oluyor
Sağol canımCidden uygunmuş.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın
Benim bu dolap çok bozuldu ya ne zaman aylık market alışverişi ve pazar alışverişi yapsam bozulur kendisiAyyyyy biirim ne zor geçen sene de benim başıma gelmişti
İyi olmuş o zamanBenim bu dolap çok bozuldu ya ne zaman aylık market alışverişi ve pazar alışverişi yapsam bozulur kendisi
Biraz ileri saatlere atarlar belki. Değilse çocuklar kızarmış tavuğa döneceklerO saatlerde çocuklar çıkarılmaz ki
Ayy Allah iyiliğini versinBiraz ileri saatlere atarlar belki. Değilse çocuklar kızarmış tavuğa döneceklerohhh yemek derdi de olmaz çıtır çıtır yeriz bebeleri
Benim bise yok evde tadilat olcak napacam bilmiyorum kv ihtimali var ama bakicazSelamun aleykum kızlar. Günaydın.
Nasılsınız? Üstümde bir ağırlık var. Havalar birden ısındı ondan herhalde
Dünden yemeğim var. Çok iyi oldu çünkü başka işlerim var. Onları halledeyim. Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Ben cok bekledim yaslilarnkni degstrdler bizimknide degistirirler djye ama olmadiBen bile çok sıcakladım. Sizi düşünemiyorum.
Hava belli saatler çok saçma olmuştu. Güneşin en tepede olduğu saatler.
Aynı tadı vermeyebilir dolmalıgın sonuçta içi oyuluyor.Ben buna bayiliyorum ben dogulu degilm dogulu arkadaslarmdan ogrendim kuru patlican kavurmasi yapiyorum sarimsaklibyogurt ve uzerine de salcali yagli sos enfesss cok severjmmm heryerde kavurmalik patlican bulamjyorum dolmaliktan yapsam dograsam olurmu . Ben hasliyorum once sonra kavuruyorum bol soganla
Ah yavrum bulabilsem aktara kac defa sordum kavurnalik patlican bile bulamiyorum istanbuldayim ama dolmalik var hep kisin bulmstm almstm keske cok alsaymisim . Kendj kurutablcrgm bi yer yokAynı tadı vermeyebilir dolmalıgın sonuçta içi oyuluyor.Bende patlıcan, biber, domates karısık yapıyorum. Domates ekşili bi tat veriyor bu şekildedr denemelisin
Gozunaydin esin uzakta mydiDünden çorbam var
Dut Şerbeti pişirdim
Mozaik pasta yaptım attım difrize
Buzlukta hamburger ekmeğim var onu çıkardım bi de kıyma çıkardım akşama hamburger yapacam
Patates kızartması
Karamelize soğan
Turşu
Bi de üşenmezsem canım makarna salatası istiyor onu yaparım
Hıııııııııı bi de yarın eşim geliyor buzlukta karın mumbar vardı onu çıkardım dolduracam yarına hazır olsun
Evet canım 2 aydır istanbuldaGozunaydin esin uzakta mydi
Menu enfes ellerine saglik
Bende yarin firin posetinde tavuk dusunuyorum en guzel neresi olur posette ve hangi sosla hayde bakalm tavuk ustasi beni aydinlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?