- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.181
Buzu cozulmeden hasla diyecegim ama yikayip mi koydun dolabaŞu tavuğu çıkarmayı hep unutuyorum
Halbuki canım da istemişti.
Allah iyiliğini versinHergün biz et tavuk yiyoruz eşim de bıktı artık
Fırına atacaktım. Üstü üste binmişler. Yarına zor açılırlarBuzu cozulmeden hasla diyecegim ama yikayip mi koydun dolaba
Bugün de et tavuk yok ama ezogelin çorbası yapacağım bide çiğköfte tamam :)Allah iyiliğini versin
Ne yapalım döndür döndür aynı şeyleri yapıyoruz
Kendin mi yaptın çiğ köfteyiBugün de et tavuk yok ama ezogelin çorbası yapacağım bide çiğköfte tamam :)
Selam canıkayımvalidem yine döktğrdüSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Biraz mercimek yemeğim var. Başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim de artık fikir vermiyor
Belki siz fikir verirsiniz
Allah kabul etsin kızçeler.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Ben burdan kadının enerjisine hayran kaldımSelam canıkayımvalidem yine döktğrdü
Kıymalı bezelye
Pirinç pilavı
Patatesli börek
Salata
Künefe
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Biraz mercimek yemeğim var. Başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim de artık fikir vermiyor
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Sen bide yemeklerini pastasını yeBen burdan kadının enerjisine hayran kaldım
Afiyet olsun canım
Güzelmiş menunuz. Büyük cadın yermi bunlardanSelam canıkayımvalidem yine döktğrdü
Kıymalı bezelye
Pirinç pilavı
Patatesli börek
Salata
Künefe
Sağol canım bazı tariflerde yumurta vardı. Seninki gibi yaparım bendeCanım hamuru un su tuz.başka bişey yok. 6 bardak un la büyük yuvarlak tepsi çıkar
Bugün biz hafif bir menü seçtik patlıcan salatası yaptıkSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Biraz mercimek yemeğim var. Başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim de artık fikir vermiyor
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Vallahi mecbur yicek kaç gündür makarna yiye yiye içi kuruduGüzelmiş menunuz. Büyük cadın yermi bunlardan
Sağol canımBen burdan kadının enerjisine hayran kaldım
Afiyet olsun canım
Söyleyince iyi oluyor. Söyleseler ne var sankiBenimde aklımda hiç bir şey yok dediğin gibi eşim de bişey söylemiyor artıkne yapıcam bilmiyorum
Çırak mı olsak yanına acepSen bide yemeklerini pastasını yebiz daha yemek yapmayı bilmiyorduk kadın doktüruyordu
Dünden kalan yemekleri yicez.dün çok yorulmuş tum.eşim bile mutfaktan gelmedin dedi.bugün evi temizledim iyi oldu.
Afiyet olsun canım.Bugün biz hafif bir menü seçtik patlıcan salatası yaptık
Ay aynen.benim bi yer daģınık olsun sinirleniyorum .evim temiz olsun namazimi bile mutlulukla kılıyor um.nasıl bi psikolojiyse
Çırak mı olsak yanına acep
Ev temiz olunca insanın aklı da rahat oluyor yaa.
Yaa üzüldüm bak.Nolcak bu kız böyleVallahi mecbur yicek kaç gündür makarna yiye yiye içi kurudu
Allah iyiliğini versinAy aynen.benim bi yer daģınık olsun sinirleniyorum .evim temiz olsun namazimi bile mutlulukla kılıyor um.nasıl bi psikolojiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?