- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.161
Canım hamuru un su tuz.başka bişey yok. 6 bardak un la büyük yuvarlak tepsi çıkarEvet işte öyle demek istiyorum bende. Hatta eşim de bunu sen mi yaptın desin istiyorum. Bugün hazır yufkayla yaptım diye dalga geçti
Hamurunu nasıl yapıyorsun canım. Farklı tarifler var nette..
Bende
Evet ya duzenimiz kalmadı .Herkes evde, sürekli geziliyor. Önceden okul vardı. İş vardı rahat rahat düzen sağlanıyordu.
Bilmiyorum ki canım , kolik olmasın. Ya da gaz sancısı olabilir. Kayınvalidene sorsana.Hanımlar benim bi sorum olcak oğlusum ağlarken mosmor oluyo bide uykusundayken fena oluyo neden oluyo olabilir acaba
Gazi varken bile böyle morarmazdı ki canm gazi düzeldi şükür cikariyo kvdede senin gibi diyo zatn.Bilmiyorum ki canım , kolik olmasın. Ya da gaz sancısı olabilir. Kayınvalidene sorsana.
Gaz sorunu olabilir mi ?Hanımlar benim bi sorum olcak oğlusum ağlarken mosmor oluyo bide uykusundayken fena oluyo neden oluyo olabilir acaba
Ya karnı aç yada pişik felan varsaGazi varken bile böyle morarmazdı ki canm gazi düzeldi şükür cikariyo kvdede senin gibi diyo zatn.
Yok karni tok pisigi azdan var krem sürüyorum da pisik de böyle morarması normal miYa karnı aç yada pişik felan varsa
DeğilAdel 8893 şifresini çözdüm Adnan Elif degil mi
Allah bereket versinCorba pilav ve 3 kofte var dun aksamdan kalan . Bide cacik yapcam yeter kek var cayla da
Sağlık ocağına götürebilir misinGazi varken bile böyle morarmazdı ki canm gazi düzeldi şükür cikariyo kvdede senin gibi diyo zatn.
Yarın ilk aşısı var gidicez oraya sorcam umarım bilgi verirler hastaneye gitmek zorunda kalmayızSağlık ocağına götürebilir misin
Şu tavuğu çıkarmayı hep unutuyorumBulgur pilavım ve dünden kalma çorbam var. Yanına tüm tavuk haşlıyorum çocuklar severse yapabilirsin
Inşallah önemli bir şey değildir. Bazı bebekler edepsizligine de ağlıyor biliyor musun?Yarın ilk aşısı var gidicez oraya sorcam umarım bilgi verirler hastaneye gitmek zorunda kalmayız
Eşimde bunu diyo ama uykusundan böyle ağlayarak kalkması ne bilim onu öyle görünce dayanamıyorum artık Derdine care olamıyorumInşallah önemli bir şey değildir. Bazı bebekler edepsizligine de ağlıyor biliyor musun?
Bebeklerde çiş kaka yaparken orada canı yanıyor hiç bekletmeden değiştir derim pişik çok zor hangi kremı kullanıyorsunYok karni tok pisigi azdan var krem sürüyorum da pisik de böyle morarması normal mi
Seni çok iyi anlıyorumEşimde bunu diyo ama uykusundan böyle ağlayarak kalkması ne bilim onu öyle görünce dayanamıyorum artık Derdine care olamıyorum
Hergün biz et tavuk yiyoruz eşim de bıktı artıkŞu tavuğu çıkarmayı hep unutuyorum
Halbuki canım da istemişti.
Allah bereket versin, ellerine sağlık canımDunden kalan mercimek corbasi antrikot patates puresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?