Merhaba canlar günler sonra gelebildim dün mangal yaptık evde fazladan patlıcan közledim belki salatasını belki kavurmasını yaparım ona göre yanına bir iki çeşit daha yapacam

Ben hiç uyumadım yemekte yok Napam bilmirem belki anasina yollarım esimi giderse

Tavuk haşlıyorum suyuna pilav yaparım. Iki gün öncesinden çorbam var dolapta dün çıkarmamıştım onuda ısıtırım salata yogurt yeterli olur. Oğlumda halka tatlısı istiyor bugun böyle :)
Allah bereket versin
Kolay gelsin canım. Tatlıyı sen mi yapıyorsun?

Merhaba canlar günler sonra gelebildim dün mangal yaptık evde fazladan patlıcan közledim belki salatasını belki kavurmasını yaparım ona göre yanına bir iki çeşit daha yapacam
Hoş geldin canım.
Bebisle ancak ilgileniliyor.
Ne güzel düşünmüşsün.
Kolay gelsin.

Tavuk haşlıyorum suyuna pilav yaparım. Iki gün öncesinden çorbam var dolapta dün çıkarmamıştım onuda ısıtırım salata yogurt yeterli olur. Oğlumda halka tatlısı istiyor bugun böyle :)
Çorba da olur ben dün et haşladım
Et dürüm (tantuni) yaptım
Bide piliav
Biraz suyu kaldı çorba yapacağım :)

Uyumadı mi küçük paşa?
Yorgunsan yapma canım. Giderse değil gitsin bence.
Karısı ve çocuğu varsa annesinde ne işi olur adamın ama ana kuzusundan vazgeçmezler bunlar benım ki de arada giderdi ama fazla kalmazdı benı yalnız birakmamak için kızım nede olsa babanneye gidiyor artık evime alıştırdım en fazla 2-3 saat kalıyor gelıyor önceden uzunca kalırdı artık öle degil çünkü etkinlik yapıyoruz boyama bebeklerle oynama gibi derken saat geçıyor çok şükür

Yanlış anlama ama mükemmel olmaya çalışma. Eşin senin de uykusuz, yorgun, aç veya isteksiz olabileceğini anlasın.
Yok kuzu ne yanlış anlayacam.
Zaten kv ile konuşcam annemgile yollasınlar beni gidim eşimde bende çocukta az rahat edelim.

Bende yemek yapmicamdün oğlum survivor da mercimek çorbası gördü canı ćekmiş.onu yaparım.

Hiç bir fikrim yok yeni uyandım daha :)) hayırlı günler hepimize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…