- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.121
- 248
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.881
Merhaba canlar günler sonra gelebildimSelamun aleykum kızlar.
Yemeklerim bayağı kaldı. Yemek yapmayacağım ama çocuklara yayla çorbası yapacağım inşallah. Rabbim sofralarımıza bereket versin
Şimdiden Allah kabul etsin
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Ben hiç uyumadım yemekte yok Napam bilmirem belki anasina yollarım esimi giderseSelamun aleykum kızlar.
Yemeklerim bayağı kaldı. Yemek yapmayacağım ama çocuklara yayla çorbası yapacağım inşallah. Rabbim sofralarımıza bereket versin
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Allah bereket versinTavuk haşlıyorum suyuna pilav yaparım. Iki gün öncesinden çorbam var dolapta dün çıkarmamıştım onuda ısıtırım salata yogurt yeterli olur. Oğlumda halka tatlısı istiyor bugun böyle :)
Evet canım ben yapıyorum :)Allah bereket versin
Kolay gelsin canım. Tatlıyı sen mi yapıyorsun?
Yaa maşallah sana.Evet canım ben yapıyorum :)
Kayınvaliden geliyor mu hergün Bebişi görmeyeBen hiç uyumadım yemekte yok Napam bilmirem belki anasina yollarım esimi giderse
Çok şükürKolay gelsin canım. Hafif ve lezzetli bir menü olmuş
Hoş geldin canım.Merhaba canlar günler sonra gelebildimdün mangal yaptık evde fazladan patlıcan közledim belki salatasını belki kavurmasını yaparım ona göre yanına bir iki çeşit daha yapacam
Çorba da olur ben dün et haşladımTavuk haşlıyorum suyuna pilav yaparım. Iki gün öncesinden çorbam var dolapta dün çıkarmamıştım onuda ısıtırım salata yogurt yeterli olur. Oğlumda halka tatlısı istiyor bugun böyle :)
Uyumadı mi küçük paşa?Ben hiç uyumadım yemekte yok Napam bilmirem belki anasina yollarım esimi giderse
Karısı ve çocuğu varsa annesinde ne işi olur adamın ama ana kuzusundan vazgeçmezler bunlar benım ki de arada giderdi ama fazla kalmazdı benı yalnız birakmamak için kızım nede olsa babanneye gidiyor artık evime alıştırdım en fazla 2-3 saat kalıyor gelıyorUyumadı mi küçük paşa?
Yorgunsan yapma canım. Giderse değil gitsin bence.
Yok ya uyumadı canm bakalım büyük bebek uyansınUyumadı mi küçük paşa?
Yorgunsan yapma canım. Giderse değil gitsin bence.
Yanlış anlama ama mükemmel olmaya çalışma. Eşin senin de uykusuz, yorgun, aç veya isteksiz olabileceğini anlasın.Yok ya uyumadı canm bakalım büyük bebek uyansın
Yok kuzu ne yanlış anlayacam.Yanlış anlama ama mükemmel olmaya çalışma. Eşin senin de uykusuz, yorgun, aç veya isteksiz olabileceğini anlasın.
Bende yemek yapmicamSelamun aleykum kızlar.
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Hiç bir fikrim yok yeni uyandım daha :)) hayırlı günler hepimize :))Selamun aleykum kızlar.
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Inşallah kız geçen yaptım poşet patladı pek şekilsiz halkacık oldularYaa maşallah sana.
Yaparsan resim isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?