Dünden barbunyam var biraz pilavım var
Yanına yalancı mantı yapcm
Barbunya ve pilavda piştiyiz dünden bugüne
El cağazlarımlan actığım mantım var buzlukta onuda pişirmiş olsaydım tam pişti idik

köfte kabak tarhana :) bugün menüm de bunalr var
Ellerine sağlık canım. Dünkü menü de güzeldi
yemek yapmadim disarda yedik
en güzeli
Şahane olmuş
Etgillerden bugün şnitzel mercimek çorbası ikilimizde sıra... yanına pilav ve patates yakışır ikisi de yasak....
Belli bir zaman sonra yiyebilecek değil mi?
Dünden barbunyam var biraz pilavım var
Yanına yalancı mantı yapcm
Elerine sağlık canım.
Kızllar ilk defa Ocak’ta yaptım muhteşem oldu❤❤❤❤
Çok güzel görünüyor
Allah iyiliğini versin
Adam isyan çıkarmasın bari.

HA Rİ KA oldu, özellikle diyet yapanlara çok tavsiye ediyorum. 6'da yedim saat 10.30 oldu hala acıkmadım. Tahinli yoğurtlu sosu özellikler her şeye deneyebilirsiniz, salatalara sos olarak dökebilirsiniz, kraker, cips falan batırıp yiyebilirsiniz. Çok lezzetli bişey.

Feslegen Kokulu Nane naptın canımm sınavın iyi geçmiştir inşallah yada geçiyordur
Bugün domates çorbası,köfte ve patates kızartması var. Feslegen Kokulu Nane sınav nasıl geçti canım
Senin sınavın vardi degil mi canım? Nasi gecti iyidir insallah aksama mercimek çorbası bide tavuk durum yapicam lavaş aldim
Kızlar yaa kafam çok dalgın. Kusura bakmayın. Size cevap yazdım zannettim
Sorduğunuz için de teşekkür ederim
Sınavım beklediğimden iyiydi ama sonucunu ben de merak ediyorum. . Açıklanınca söylerim.

Allah yardımcın olsun
Hepsini aynı anda alıp aradan çıkarsan olmaz mı acaba
Bugün yine hiçbirşey yapmak istemiyorum gün bitti zaten akşama mercimek çorbası ve kıyma kavurucam(yalancı tantuni)
Bugün beni görsen varya .. çocuklar olmasa hiç yapmayacaktım. Çocukların hatrına eşim de yemek yiyor işte
Bende patatesli bezelye yemeği yaptım. Yanına gene bulgur var 3 gündür bitiremedik
Kız dikkat et. Bulgur çabuk bozulur. Üç gün iyi dayanmış.
Ben yemedim henüz esimi bekliyom
Ama şimdi yemissindir
Afiyet olsun

Tarifin çok güzel de bazen öyle oluyor ki kahvalti yapamıyorum
Aç açına duruyorum.

Ay kokuda bi değişiklik yoktu kızım yedi canm daha kalanıda tavuklara vercem mecbur ne bereketliymiş bitmediii kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…