- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.481
Aynen canım relaxxxxxxxxÇok kafaya takma canım. Inanki bir zaman sonra kendisi yiyecek. Bu şekilde kendini helak edersin.
Kiz firin her daim dha lezzetli gelir bana ama. Denemeek lazimCanım lezzet farkı var
Afiyetle ye o zaman canımDünden yoğurt çorbası var, kendime karnbahar kızartcam kızımada makarna yapcam. En sevdiği ikili corba makarna
Herkesin zevki farklı işte canımKiz firin her daim dha lezzetli gelir bana ama. Denemeek lazim
Sosluyomusun peki kiz bukdr ovuyosn bikere denemeliHerkesin zevki farklı işte canım
Ben Ocak’ta yaparım çoğunlukla altını kapatmadan önce 5 dk yüksek ateş yaparım aynı mangal gibi olurrrrrn ayyyyy canım istediiiiiiii
Evet canım ben azıcık yağ karabiber kimyon tuz toz biber kekik 2 diş de sarımsak koyuyorum valla dene çok güzel oluyorSosluyomusun peki kiz bukdr ovuyosn bikere denemeli
Cagiririm gelmezsennn bozusuruzEvet canım ben azıcık yağ karabiber kimyon tuz toz biber kekik 2 diş de sarımsak koyuyorum valla dene çok güzel oluyor
Kız bak yapınca beni de çağır
Ben sana işyeri menüsünü yazayım şehriye çorbası nohut pilav turşu vardıGünaydın kızlar. Aklımda sadece şehriye çorbası var. Yanına patlıcan musakka yapmayı düşünüyorum.
Ya siz ?
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
aypare ackerman
@pembepepe08
Daha gidemedin mi eveBen sana işyeri menüsünü yazayım şehriye çorbası nohut pilav turşu vardı
Yok gidemedim sabah hazır pizza alırız diye konuştuk eşimle... küçüğe glütensizDaha gidemedin mi eve
Allah yardımcınız olsun. Sen gidene kadar kim ilgileniyor çocuklarla?Yok gidemedim sabah hazır pizza alırız diye konuştuk eşimle... küçüğe glütensiz
Bencede tavada fırından daha güzel oluyor.. çıtır çıtır.. hımmm... biraz pişince yanına elma dilim patateste atıyorum ben..benimde canım istedi bende geleyim miHerkesin zevki farklı işte canım
Ben Ocak’ta yaparım çoğunlukla altını kapatmadan önce 5 dk yüksek ateş yaparım aynı mangal gibi olurrrrrn ayyyyy canım istediiiiiiii
Cagiririm gelmezsennn bozusuruz
Annem oluyor bazen. Bazen eşim...Allah yardımcınız olsun. Sen gidene kadar kim ilgileniyor çocuklarla?
Ahaha bnde bndeeOh oh menuler sahaneyarina ne yapcsm bilmiyom donup dolasip hamur yapasim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?