- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.381
Sulu köfte salçalı ya, yoğurt çorbası mantıklıBugün sulu köfte ve bulgur pilavı var. Çorbam belirsiz yoğurt çorbası yaparım belki.
Teşekkür ederim umma olmuşum...Geçmiş olsun canım
Aynen canım çocuklarda çok seviyorSulu köfte salçalı ya, yoğurt çorbası mantıklı
Merabaaa bnxe kv gittim koyden geldi tarhana peybir tereyag yogurt gelmis bnaaaGünaydın
Dün akşam eşim geç geldi. Yemeklerim kaldı. Çocuklara da kemik kaynatacağım. Tamamdır.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis_
@pembepepe08
Yanına da spagetti haşlıyorumSelam kızlar benim menğmde
Karışık sebze sote
Kıyma kavurdum
Yanına da kereviz yoğurtlücamm
Kızlara da puding yapıyorum
Ooo afiyet olsunMerabaaa bnxe kv gittim koyden geldi tarhana peybir tereyag yogurt gelmis bnaaacok mutluyum aksan icin tarhana pisirecegim yanina isbanakli börek ya da makarna yaparim
İlk defa duydum.Patates yemeği ve yumurtalı unlu patlıcan kızartması yaptım. Onun bir adı var mı bilemedim:))
Afiyet olsun. Bildiğimiz mantının patatesli hali mi Yoksa değişik bir tarif mi?Benim bugün patatesli mantı vardı menümde :)
Ellerine sağlık canım. Puding hazır mı ev yapımı mı?Yanına da spagetti haşlıyorum
Yok canım normal kıymalı mantının patatesli hali ama heryeri kapatılıyor bundaAfiyet olsun. Bildiğimiz mantının patatesli hali mi Yoksa değişik bir tarif mi?
Daha büyük oluyor her halde.Yok canım normal kıymalı mantının patatesli hali ama heryeri kapatılıyor bunda
Aslında kuru patlıcanla yapıyoruz bizde ama ben bu sefer yaş patlıcanı haşladım. Yumurta yoğurt unla yaptığım sosa batırıp kızarttım cnm.. yumurtalı patlıcan diyordu annem sanırım.. özel bir adı yok galiba:))İlk defa duydum.
Değişik bir tarifAslında kuru patlıcanla yapıyoruz bizde ama ben bu sefer yaş patlıcanı haşladım. Yumurta yoğurt unla yaptığım sosa batırıp kızarttım cnm.. yumurtalı patlıcan diyordu annem sanırım.. özel bir adı yok galiba:))
Evet daha büyük ama çok lezzetliDaha büyük oluyor her halde.
Ellerine sağlık
İyi akşamlar canım. Ellerine sağlıkİyi akşamlar kızlar bizim bugün tel şehriye çorbası bulgur pilavı tavuk var menüde
Sağol canım topigin çok hoşİyi akşamlar canım. Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?