- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.361
Ben öğrenci olduğum için bazen konserve alıyorum eğer o gün evde olacaksam akşamdan isliyorum dün oyle yaptım bugün pisirrim:))Yemekleri akşamdan mi yapıyorsun maşallah
Ben hasta olduğum için yemeği dün eşim yaptı, onlarda artınca bugün devam ederiz, en fazla yanına patatesli karnıbahar ya da fırında Karnıbahar yaparım.Günaydın
Dün akşam eşim geç geldi. Yemeklerim kaldı. Çocuklara da kemik kaynatacağım. Tamamdır.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
aypare ackerman
@pembepepe08
Geçmiş olsun canımBen hasta olduğum için yemeği dün eşim yaptı, onlarda artınca bugün devam ederiz, en fazla yanına patatesli karnıbahar ya da fırında Karnıbahar yaparım.
Islattiktan sonra pişmesi kolay zatenBen öğrenci olduğum için bazen konserve alıyorum eğer o gün evde olacaksam akşamdan isliyorum dün oyle yaptım bugün pisirrim:))
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum olabildiğince yaa o yüzden usenmeyi bıraktım artık zevk haline geldi:))Islattiktan sonra pişmesi kolay zaten
Ama ben öğrenci olsam üşenirdim Yaa
Oğlan okulda kız hala uyuyor.yok kız uyumuyorum.kalkıp Nescafe içiyorum.tlfna bakıyorum. Birazda canım sıkkın.çok şükür önemli bişe değil ama canımı sıkıyorum işte.ben lojmandan çıkmak istiyorum ya .bi türlü işten haber gelmedi.tayin gelecekti sözde.lojman eski eşyalarım çok eskidi.oğlum ćalışma masası istiyo odasında yer yok.küçücük odaya 2 tane baza bi şifonyer 2 kapılı dolap sığdırdım.adım atacak yer yok.durumum olmasa anlarım.ama daha geniş ferah bir evde oturma imkanım varken burda oturmak canımı sıkıyor.temizlik yapasım bile gelmiyor inan.içimi döktüm şuanKız uşaklar uyuyorken sen de uyusaydın yaa .
Günaydın benimde dünden yemeğim var yanına ek bise yapar mıyım bilmiyorumGünaydın
Dün akşam eşim geç geldi. Yemeklerim kaldı. Çocuklara da kemik kaynatacağım. Tamamdır.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
aypare ackerman
@pembepepe08
Biraz sabret canım. Biliyorsun ki geçici. Seni ev degil de yalnizlik sıkmış sanki. Baban da dönünce iyice sıkıldın.Oğlan okulda kız hala uyuyor.yok kız uyumuyorum.kalkıp Nescafe içiyorum.tlfna bakıyorum. Birazda canım sıkkın.çok şükür önemli bişe değil ama canımı sıkıyorum işte.ben lojmandan çıkmak istiyorum ya .bi türlü işten haber gelmedi.tayin gelecekti sözde.lojman eski eşyalarım çok eskidi.oğlum ćalışma masası istiyo odasında yer yok.küçücük odaya 2 tane baza bi şifonyer 2 kapılı dolap sığdırdım.adım atacak yer yok.durumum olmasa anlarım.ama daha geniş ferah bir evde oturma imkanım varken burda oturmak canımı sıkıyor.temizlik yapasım bile gelmiyor inan.içimi döktüm şuan
Yok canım sos koymuyorum. Kızartma gibi oluyor. Malum bebisle ocakta kızartma yapamadığım için böyle bir yöntem geliştirdimKofteyle patatesi cigden direk yagli kagitla firina koyuyosun sonra pisince sos koymuyomusun
O saatteUyku tutmayınca yarn icin bulgur köftesi yaptım kızlar yoğurtluycam . Yanına ek bi çeşitle tamamlarım artk
Ay ben bazen böyle uyuyamıyorm canım yaa dedim bari bi işe yarasın. 2 buçuğa geliyodu uyudum , 8de uyandım. yogurt çorbası da yaptım. ama çok dinç hissediyorum sanki uykumu iyi almış gibiO saatte
Allah iyiliğini versin kız
Niye uyumadın?
Kendine vakit ayırınca iyi geldi demek kiAy ben bazen böyle uyuyamıyorm canım yaa dedim bari bi işe yarasın. 2 buçuğa geliyodu uyudum , 8de uyandım. yogurt çorbası da yaptım. ama çok dinç hissediyorum sanki uykumu iyi almış gibi
Dün ne yaptın ki kızGünaydın benimde dünden yemeğim var yanına ek bise yapar mıyım bilmiyorum
Mantar çorbası pilav biber dolmasiDün ne yaptın ki kız
En son kararsızdın
Ayy kesinlikle canım. Arkamda ağlayan olmadan yemek yapmayi da özlemişimKendine vakit ayırınca iyi geldi demek ki
Şehriye çorbasıBugün yemek yok napsam acaba karar vermedim..
Ellerine sağlık canım.Selam
Kıymalı karnabahar yemeği
Patlıcan oturtma
Pirinç pilavı
Cacık
Üzümlü tahinli kek yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?