- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.461
Sabah kahvaltıyı güzel yapması çok iyi.tüh bi dilim ekmeğin vardı onuda çocuk aldı desene.gećen yazdım görmedin heralde kaç kilo verdin canımAksama karnabahar yapicam kendim icin dünki manti olanogluma eşime de kofte pilav yaparim . Öğlen yemek yemiyo oğlum sabah cok güzel kahvalti yapiyo acikmiyo sanırım. Her gun 2 yumurta felan yiyo ben kendime hasliyorum onuda yiyo önüme bi dilim ekmek koymuştum bugün onuda aldi benden
Yok canım görmedim kusura bakma. Daha yeni başladım diyete 3 gün olacakSabah kahvaltıyı güzel yapması çok iyi.tüh bi dilim ekmeğin vardı onuda çocuk aldı desene.gećen yazdım görmedin heralde kaç kilo verdin canım
Bende 62 63 arası geçen 2 hafta diyet yaptım kilo aldım.nerde hata yaptım bilmiyom.şımdi babam var diyet yapamam.hata biraz önce aradı bişe yemeyin döner yaptırdım diye.çok sıkıldım diyet yapmaktanYok canım görmedim kusura bakma. Daha yeni başladım diyete 3 gün olacakama 64.2 ile basladim bugün 63.5 olmusum
Ooff off demi ya cok sıkıcı. Artık dünyada beden olumlama felan artıyor. Birtanecik rihannam bile sıfır beden degil balık etli birakiyom diyeti felan bak gaza geldimBende 62 63 arası geçen 2 hafta diyet yaptım kilo aldım.nerde hata yaptım bilmiyom.şımdi babam var diyet yapamam.hata biraz önce aradı bişe yemeyin döner yaptırdım diye.çok sıkıldım diyet yapmaktan
Inşallah hayırlısı ile sen de taşınırsın canım.Taşınmayı heralde dünyada bi tekben seviyorumheralde oturduğum lojman dan çıkmak istediğim içindir
☺☺☺boyun kaç canım kusura bakma çok soru sordum.sürekli diyetle uğraşıncaOoff off demi ya cok sıkıcı. Artık dünyada beden olumlama felan artıyor. Birtanecik rihannam bile sıfır beden degil balık etli birakiyom diyeti felan bak gaza geldim
Maşallah ne güzelAksama karnabahar yapicam kendim icin dünki manti olanogluma eşime de kofte pilav yaparim . Öğlen yemek yemiyo oğlum sabah cok güzel kahvalti yapiyo acikmiyo sanırım. Her gun 2 yumurta felan yiyo ben kendime hasliyorum onuda yiyo önüme bi dilim ekmek koymuştum bugün onuda aldi benden
İnşallah canım yaaaaaayaaaaaa aminU
Inşallah hayırlısı ile sen de taşınırsın canım.
☺☺☺boyun kaç canım kusura bakma çok soru sordum.sürekli diyetle uğraşınca
Yaa tüh yumurta yeseler iyi olurdu yaMaşallah ne güzel
Afiyet şifa olsun kuzuya.
Benimkiler yumurtayı sevmiyor
Benim kız her Allahın günü yumurta yicek.başka bişe yemez kahvaltıda. Bi de marketten gezen tavuk yumurtası alıyorum.sürekli bitiyor alıyorum.parayı yumurtaya harcıyorumMaşallah ne güzel
Afiyet şifa olsun kuzuya.
Benimkiler yumurtayı sevmiyor
Yaa bende geçen sene 4 gözle lojmandan çıkmayı bekledimTaşınmayı heralde dünyada bi tekben seviyorumheralde oturduğum lojman dan çıkmak istediğim içindir
Ooo daha ne istiyon kız.ben 1 60ne kusuru canım aşk olsun 168 boyum canım
Boyun da uzun maşallah. Niye diyet yapıyorsun kine kusuru canım aşk olsun 168 boyum canım
Ooo daha ne istiyon kız.ben 1 60
Evde bir tek ben yiyorum yumurtayıBenim kız her Allahın günü yumurta yicek.başka bişe yemez kahvaltıda. Bi de marketten gezen tavuk yumurtası alıyorum.sürekli bitiyor alıyorum.parayı yumurtaya harcıyorum
Kolların sporla incelir. Diyet yapınca en son koldan gidiyor. Oğlun okuldayken spora falan gitsen. Hem eğlenceli olur hem de sıkılaşırsın.60 felan olsam en azından canim kollarım felan biraz incelir
Aaa canım yazmadım demi oglum mezun oldu okuldanKolların sporla incelir. Diyet yapınca en son koldan gidiyor. Oğlun okuldayken spora falan gitsen. Hem eğlenceli olur hem de sıkılaşırsın.
Gitmiyor mu dahaAaa canım yazmadım demi oglum mezun oldu okuldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?