- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.001
Elimi yıkadım sürekli ıslattım da ama yine toplanmadı bir ara tekrar deneyeyim.. acelemde vardı uğraşamadım uzun uzun.. un ekleyiverdimBiraz yapisiyo evet ama zaten ellerini islak tuta tuta yapicaksin. Hamuru yogurup elini yikiyacaksin. Yaklasik burdaki kadar un gitti evet
Püreli köfte ve pilav
Havuc tarator düşünüyorum.
Tesekkur ederim bende ona karar veremedm.iste koftelimi kiymali mi yapsam diye ama kofte dha iyi olacak sanirimTencere yemeği olarak da yapılabilir türlüvari olur biraz kıymalı falan güzel olur aslında.Ama biraz günlük kaçar.
Fırında daha lezzetli oluyor sanki.
Köfte şeklinde veya kuşbaşılı da olabilir önemli olan lezzetlendirebilmek..
Güzel yaparsınız bence.
Ellerinize sağlık şimdiden.
Susam almandan anlamıştım simit yapacaģını.oh mis.çok güzel menüSelam kızlar bugün annemle ablam geliyor
Kemik sulu mercimek çorbası
Çiğköfte
tart pasta
Simittttt
Oğlumu kreşten aldm bacakları ağrıyormuş. Galiba düşüncede kalacak
Düşüncede kalmasın lütfen
Boyu mu uzuyor acaba?Oğlumu kreşten aldm bacakları ağrıyormuş. Galiba düşüncede kalacak
Bana öyle, korkma dediler. Doktoru kapalı arıyorum.Boyu mu uzuyor acaba?
Korkma yaa yoktur Allah'ın izniyle hiçbir şeyiBana öyle, korkma dediler. Doktoru kapalı arıyorum.
Açıkcası korkmuyorum evde gayet iyi bıdır bıdır bıdır bıdırKorkma yaa yoktur Allah'ın izniyle hiçbir şeyi
Tantem ??Açıkcası korkmuyorum evde gayet iyi bıdır bıdır bıdır bıdır ☺☺☺ tedirgin olabileceğim Bi durumda değil yani. Anne biraz agrıdı tantemde kızınca ondan cok ağladım dedi,
Cocuklarla ilgilenen kişiTantem ??
Yeni zellanda da almanca mı konuşuluyor?Cocuklarla ilgilenen kişiözür dilerim. Konusma dilimize almanca yerleşiyor haliyle.
Avusturya :)Yeni zellanda da almanca mı konuşuluyor?
Ya da yanlış mı hatırladım
Allah benim iyiliğimi versin. Avusturyayi avustralya, avustralyayi da yeni zellanda ike karıştırdımAvusturya :)
Kafaa Bi milyooonAllah benim iyiliğimi versin. Avusturyayi avustralya, avustralyayi da yeni zellanda ike karıştırdım
Günaydın kızlar. Ben bugün ne yapacağımı hiç bilmiyorum ama sizin için yazayım.
▪︎Ayran çorbası
▪︎Zeytinyağlı kabak yemeği
▪︎Arpa şehriye pilavı
▪︎Havuç salatası ve kürü kayısı hoşafı
Kmsl Hnd
O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
@Negohatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?