• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun :// sebze yemeklerinde bende kaçırıyorum ayarı :/
Şu kabak yemeğini bir türlü tutturamıyorum. Ya çok pişiyor ya az pişiyor. Bugün görüntüsü cidden çok iyiydi bu sefer de tuzlu olmuş :kızgın:

Bu akşam brokoli çorbası,tavuk sote, mısırlı pilav,meyve soslu tavuk göğsü tatlım vardı.
Tavuksuz yapılana yalancı tavuk göğsü derlermiş bilemedim ki güzel olur mu.🤔
Deneyen oldu mu hiç?
Yalancı tavuk göğsü daha çok yapılır ki. Hatta bir keresinde tavuklu tavuk göğsünü çok sevdiğimi söylemiştim de bayağı bir şaşırmışlardı.

Şu kabak yemeğini bir türlü tutturamıyorum. Ya çok pişiyor ya az pişiyor. Bugün görüntüsü cidden çok iyiydi bu sefer de tuzlu olmuş :kızgın:
Kabak yemeği dediğin nasıl biseu ben kabaki küçük kicik doğrayıp soğanla kavuruyirum içine biraz krema yada süt biraz kaşar peyniri birazda dereotu doğrayıp firinliyorim bir tek böyle yeniyor biizm evde

Kabak yemeği dediğin nasıl biseu ben kabaki küçük kicik doğrayıp soğanla kavuruyirum içine biraz krema yada süt biraz kaşar peyniri birazda dereotu doğrayıp firinliyorim bir tek böyle yeniyor biizm evde
Pirinçli pirasa yemeğinin aynısı. Sadece içinde kabak var. Ama senin tarifinde çok güzelmiş 👍👍👍👍👍

İyi akşamlar kızlar. Bugun fırında püreli köfte yapmıştım yanınada kapya biberli makarna yaptım. Pilav ve tarator yapacaktın ama vazgectim.
Yarın pogaça ve fırında kaburga yapıcam insallah. :)
Kolay gelsin canım o zaman. ❤❤❤

Back