- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.581
Tamam canım teşekkür ederimTavukları soslarken koyduğum için tavada teflon olduğu için yağ koymuyorum canım
Ooo Allah yardımcın olsun canımMercimek çorba
Hamsi
Bol salata
Hira tatlısı
Kvdemler var yemekte
Ben 6. Ayımda yıkamıştım canım.Selam hayırlı akşamlar güzel kadınlar
Size bi sorum olcak benim doğumum nasip olursa nisan sonuna denk geliyo tabi doktor ne der bilemiyorum. Simdi ramazana denk geldigi icim ben ramazandan sonra bi mevlüt okutmayı ve annemde çocuk görmesine gelicek ozaman hayırlısıyla
Simdi annemin aldıklarını yıkayıp paketlemek istiyorum tabi suan degil ama ne zmaan yapılır bilemiyorum ben doğum etmeden yapalım ki anneme fazla iş kalsin istemiyom sizce en uygun zaman ne zaman olur inşallah anlatabildim derdimi
Annem tek yapamazki canım yine bi yardima ihtiyaç olacak. Bende 7 yada 8. Ayimda yapsam olur o zaman. Beklese bise olmaz dimi kiyafetlere. Bide kac derece de yikadinBen 6. Ayımda yıkamıştım canım.
Ama annene iş olmaz ki çok fazla. Makinede yıkanacak, sadece utulenecek. Bir hurcun içine koyarsın. Lavanta tohumları da koydun mu hiçbir şey olmaz.
Öldürsen yemez. Ne yapayım anacimKızzzz biz yumurtasız yapamayız hele eşim sevmediği yemek varsa kır yumurtayı der oh rahat ederim bende
Olmaz tabiki.Annem tek yapamazki canım yine bi yardima ihtiyaç olacak. Bende 7 yada 8. Ayimda yapsam olur o zaman. Beklese bise olmaz dimi kiyafetlere. Bide kac derece de yikadin
Makineye mi attin tozu daOlmaz tabiki.
Kısa programda yıkadım. 30⁰ de.
Bir de roxy dalan sabun tozuyla yıkadım.
Cnm ben 35. Haftada falan yapmıştım yıkama ütüleme işlerini 1 hafta sonunda hallettim hepsini. Tozlanır tekrar diye bekletmiştim hepsini hiç birşey olmadı. 30 derecede elde yıkama programında yıkamıştım. Sabun tozu kullanacaksan çift durulama yaptırabilirsin beyaz leke bırakabiliyor çünkü..Annem tek yapamazki canım yine bi yardima ihtiyaç olacak. Bende 7 yada 8. Ayimda yapsam olur o zaman. Beklese bise olmaz dimi kiyafetlere. Bide kac derece de yikadin
Cok teşekkür ederim bunlar aklımda bulunsun yapayım acemiyim birazCnm ben 35. Haftada falan yapmıştım yıkama ütüleme işlerini 1 hafta sonunda hallettim hepsini. Tozlanır tekrar diye bekletmiştim hepsini hiç birşey olmadı. 30 derecede elde yıkama programında yıkamıştım. Sabun tozu kullanacaksan çift durulama yaptırabilirsin beyaz leke bırakabiliyor çünkü..
Rica ederim:) bende öyleydim de işin içine girince hepsini hallediyorsun bir şekilde.. sağlıkla gelsin miniğin:))Cok teşekkür ederim bunlar aklımda bulunsun yapayım acemiyim biraz
Aynn öyle isin içine girince anliyon. Bide annemin komşuları yikama götürdükten sonra kendi yikasin demis akıl veriyolarRica ederim:) bende öyleydim de işin içine girince hepsini hallediyorsun bir şekilde.. sağlıkla gelsin miniğin:))
Onlar zaten matik için.Makineye mi attin tozu da
Tamam canim bide bebek kıyafetlerini yıkamak için satılan ürünler var ya kullansam olr dimiOnlar zaten matik için.
Normal sabun tozu değil.
Toplum olarak akıl vermeyi çok severiz biz ondan oluyor hep bunlar:)) doğumdan önce halletmek gerek sonrası çok yoğun oluyor zaten..Aynn öyle isin içine girince anliyon. Bide annemin komşuları yikama götürdükten sonra kendi yikasin demis akıl veriyolare ben neyle uğraşacam bebekle mi onlarla mi
Hangi ürünler mesela?Tamam canim bide bebek kıyafetlerini yıkamak için satılan ürünler var ya kullansam olr dimi
Bende kızdım yani dedim akıllarını kendilerine kullansin kimsenin ağzıyla is yapmam ben. Aynn yoğun olurum artk bebis nasi olcak bilmiyom etmiyom yani neden riske atayim kendimi. Erkenden etsem ne zararim olur ki yani.Toplum olarak akıl vermeyi çok severiz biz ondan oluyor hep bunlar:)) doğumdan önce halletmek gerek sonrası çok yoğun oluyor zaten..
Bebek için çamaşır deterjani filan satiliyo dun bi sitede denk geldim uni baby'inHangi ürünler mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?