- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 31
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.021
Şuan açım hala herkesin menüsü harika geliyor gözüm e
Hiii hemen kalk yap sende cabuk cabuuukBana da yollasan
Canim merhaba ben aksamdan fasulye islatmistim an itibariyle pisti .. tarhana corbasi yapacagim birde aksam tursu cikaririm makarnam var pilavi yarin yaparim diye dusunuyorum bu aksam doymayan makarnadan yeyiversin ... sabahtan yemek isi hallolunca super oluyor hava cok guzel ogledeb sonra kizimla disari cikacagim hem islerim var onlari hallederim disarda... benden boyleSelamunaleykum hanımlar.
Bebiş beni bırakırsa patlıcan musakka ve pilav yapmayı düşünüyorum. Ya siz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia[
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila @pembepepe08
@MigiMadid
Ellerine sağlık ne tursusu cikaracanCanim merhaba ben aksamdan fasulye islatmistim an itibariyle pisti .. tarhana corbasi yapacagim birde aksam tursu cikaririm makarnam var pilavi yarin yaparim diye dusunuyorum bu aksam doymayan makarnadan yeyiversin ... sabahtan yemek isi hallolunca super oluyor hava cok guzel ogledeb sonra kizimla disari cikacagim hem islerim var onlari hallederim disarda... benden boyle
Canim tahin pekmez acayip sut arttiriyor birde kuru incirBenim de sütüm azaldı. Barbunya artırıyor mu?
Tarifini verir misin canım?
Kiz sen sornca tuhaf oldm smdi canin cekmesin ... sagolsun kaynvalden ve gorumcem biber ve fasulye tursusu gonderdiler bana onlardan cikaracagim insallahEllerine sağlık ne tursusu cikaracan
Ne güzel olurdu içerdeki iki haşlanmış yumurtaya talim olmazdımherkesten bi parça
Canim böyle eksi seyleri cok ceker oluyo gecen bi yere gittim sofrada salata turşusu vardi anam yemegi yemeden onlari bitirdim ac gözlü gibiKiz sen sornca tuhaf oldm smdi canin cekmesin ... sagolsun kaynvalden ve gorumcem biber ve fasulye tursusu gonderdiler bana onlardan cikaracagim insallah
Biliyomusun bende biber tursusu hic sevmem fasulye bi tik gene ... en cok lahana ve salatalik tursusu severim ama hicte kendm kurmadim valla salatalik bim den aliyorm mis gbiCanim böyle eksi seyleri cok ceker oluyo gecen bi yere gittim sofrada salata turşusu vardi anam yemegi yemeden onlari bitirdim ac gözlü gibisize afiyet olsun canım. Anmemde bana lahana kariisk turşu yapmis onu alcam gidince
Canım bir konserve barbunya, bir konserve mısır, bir adet kapya biber, kuru sogan yada (yeşil sogan, maydanoz, dereotu) yada sadece roka. Zeytin yagı, tuz, narekşisi, limon, birazda sumak katıyorum. Yediğim gece göğsüm sertleşiyor gerçekten.Benim de sütüm azaldı. Barbunya artırıyor mu?
Ne güzel olurdu içerdeki iki haşlanmış yumurtaya talim olmazdım
Benim annem bu sene vurdu bizde arada marketten alırızBiliyomusun bende biber tursusu hic sevmem fasulye bi tik gene ... en cok lahana ve salatalik tursusu severim ama hicte kendm kurmadim valla salatalik bim den aliyorm mis gbi
Canın çektiyse diye şey ettim canım gerçekten yap diyeAaa ask olsun
Yapamiyom kiCanın çektiyse diye şey ettim canım gerçekten yap diye
Canım kurufasulye varya benim sütümu cok artiriyodu gercekten bakBenim de sütüm azaldı. Barbunya artırıyor mu?
Aaa kokulardan dolayı mi yapamiyosun canımYapamiyom kiasma yüzünü ya
Aynen. Bakla cok güzel süt yapıyor.Canım kurufasulye varya benim sütümu cok artiriyodu gercekten bak
Evet canım. Bi gün birine yaptiririm artikAaa kokulardan dolayı mi yapamiyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?