Canim merhaba ben aksamdan fasulye islatmistim an itibariyle pisti .. tarhana corbasi yapacagim birde aksam tursu cikaririm makarnam var pilavi yarin yaparim diye dusunuyorum bu aksam doymayan makarnadan yeyiversin ... sabahtan yemek isi hallolunca super oluyor hava cok guzel ogledeb sonra kizimla disari cikacagim hem islerim var onlari hallederim disarda... benden boyle

Ellerine sağlık ne tursusu cikaracan

Kiz sen sornca tuhaf oldm smdi canin cekmesin ... sagolsun kaynvalden ve gorumcem biber ve fasulye tursusu gonderdiler bana onlardan cikaracagim insallah
Canim böyle eksi seyleri cok ceker oluyo gecen bi yere gittim sofrada salata turşusu vardi anam yemegi yemeden onlari bitirdim ac gözlü gibi size afiyet olsun canım. Anmemde bana lahana kariisk turşu yapmis onu alcam gidince

Canim böyle eksi seyleri cok ceker oluyo gecen bi yere gittim sofrada salata turşusu vardi anam yemegi yemeden onlari bitirdim ac gözlü gibi size afiyet olsun canım. Anmemde bana lahana kariisk turşu yapmis onu alcam gidince
Biliyomusun bende biber tursusu hic sevmem fasulye bi tik gene ... en cok lahana ve salatalik tursusu severim ama hicte kendm kurmadim valla salatalik bim den aliyorm mis gbi

Benim de sütüm azaldı. Barbunya artırıyor mu?
Tarifini verir misin canım?
Canım bir konserve barbunya, bir konserve mısır, bir adet kapya biber, kuru sogan yada (yeşil sogan, maydanoz, dereotu) yada sadece roka. Zeytin yagı, tuz, narekşisi, limon, birazda sumak katıyorum. Yediğim gece göğsüm sertleşiyor gerçekten.

Biliyomusun bende biber tursusu hic sevmem fasulye bi tik gene ... en cok lahana ve salatalik tursusu severim ama hicte kendm kurmadim valla salatalik bim den aliyorm mis gbi
Benim annem bu sene vurdu bizde arada marketten alırız ama ev bazka oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…