- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.981
Her işte bir hayır vardır
Inşallah şifa olur da hastalığını atlatır.
Bana ekran görüntüsü atsana. VallaAy evet kuzum bugün gördük artık haftada bir göreceğiz 35te bugün bitti 36 ya giriyoruz
Kız boyum kadar alt tarafta takvim var ya
Sohbet ederken bir baktık gitmiş. Anlamadıktontriko canım nerelerdesin
Guzel bence belki patates kizartabilirisniz yada firinda patates yapabilirsiniz hani boyle baharatlayip yapiyolar ya onun gibiKızlar hafta sonu eşimin arkadası ve eşi yemeğe gelecekler.
Mercimek çorbası
Kürdan kebabı+pilav
Barbunya salatası ve yeşil Salata düşündüm. Başka ne yapsamki?
Çay yanınada alman pastası yapacagım
Yada Kürdan kebabı yerine et kavurup, fırında kaşarlı mantar mı ekl3srm menüyeGuzel bence belki patates kizartabilirisniz yada firinda patates yapabilirsiniz hani boyle baharatlayip yapiyolar ya onun gibi
Bence sizin menu guzel degistirmeyinYada Kürdan kebabı yerine et kavurup, fırında kaşarlı mantar mı ekl3srm menüyekırk akıl gidip geliyorum valla
Kafam şu an çorba olmuş. Biraz toparlayayım yazarım sana tatlımKızlar hafta sonu eşimin arkadası ve eşi yemeğe gelecekler.
Mercimek çorbası
Kürdan kebabı+pilav
Bana ekran görüntüsü atsana. Valla
ggöremedm
Yemek için menü gayet güzel ve zengin bence başka şeye gerek yok ama çay yanına tuzlu da ekle istersen bide alman pastası bana 5 çayı için daha uygun geliyor vaktin varsa o kısmı değiştirKızlar hafta sonu eşimin arkadası ve eşi yemeğe gelecekler.
Mercimek çorbası
Kürdan kebabı+pilav
Allah seni ne etmesin kız ne reklamı
Yaaa ben bunu reklam sanıyordum .
Ne bileyim.Allah seni ne etmesin kız ne reklamı
Afiyet olsun canım. Menü harikaBuzluktan yicez bu gün
İçli köfte
Salata
Ayran
Şehriye çorba
Kız aslında doğru anlamışsın hangi haftada ne olduğunu yazıyor sadece reklam değil herkesin kendi bebeği için yazıyorNe bileyim.
Hangi haftada neler oluyor diye bilgilendiriyor sandım.
Çok utanıyorum şu an
Hiç aklıma gelmedi yorum yazan üyeye ait olacağı.Kız aslında doğru anlamışsın hangi haftada ne olduğunu yazıyor sadece reklam değil herkesin kendi bebeği için yazıyor
Hiç aklıma gelmedi yorum yazan üyeye ait olacağı.
Beni aydinlattigin için çok teşekkür ederim.
1 hafta sonra 10 aylık olacak inşallahAmin canım inşallahsenin prenses ne kadarlık şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?