- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.801
Canım dün akşamdan sebzeli köfte hamuru yoğurdum buzdolabına bıraktım klasik köftenin içine Mısır sarmısak ve havuç ekliyorsun güzel oldu tavsiye ederimMutlu pazartesi sendromları herkese. Bugün de yemek pişecek ve yine aklımda bir şey yok
Benim balıklar yine yalan oldu yine. Bir daha balık dersem ne olsun
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
Kıyma da var değil mi?Canım dün akşamdan sebzeli köfte hamuru yoğurdum buzdolabına bıraktım klasik köftenin içine Mısır sarmısak ve havuç ekliyorsun güzel oldu tavsiye ederim
Tabii bildiğin köfte dedim ya. İlaveli sadece...Bizim oğlan et yicek diye 40 takla atıyoruz mecburuz yedirmeye günde 2 öğün hem de.....Kızlar sağlıklı çocuklarınızın kıymetini bilin çok. Valla bi problem varsa ömrü billah uğraş uğraş dur. Neyse ki bizimki acayip sevimli de okulda iyi halden kurtarıyor biraz....Kıyma da var değil mi?
Çok sormak istemiyorum ama bebisinin nesi var canım?Tabii bildiğin köfte dedim ya. İlaveli sadece...Bizim oğlan et yicek diye 40 takla atıyoruz mecburuz yedirmeye günde 2 öğün hem de.....Kızlar sağlıklı çocuklarınızın kıymetini bilin çok. Valla bi problem varsa ömrü billah uğraş uğraş dur. Neyse ki bizimki acayip sevimli de okulda iyi halden kurtarıyor biraz....
Olsn.ya tencere yemegi yapayim yarina da olur diye dusundum bide esim grip ozeneyim istedim insallah yiyebilirGeçmiş olsun.
Alsaydın keşke.
İkinize de geçmiş olsunOlsn.ya tencere yemegi yapayim yarina da olur diye dusundum bide esim grip ozeneyim istedim insallah yiyebilir
Sagolasin canim benimİkinize de geçmiş olsun
Her şey için teşekkür ederim de aklıma bir şey takıldı.
AhhahahaaHer şey için teşekkür ederim de aklıma bir şey takıldı.
Kaşar pernirlerini buzdolabında değilde mutfakta dograsak olmuyor mu?
(Not:3. Kısım)
Yok ya hep yazıyorum otizmli... bebiş değil artık 8 yaşında ama bebek gibi ilgilenmek gerekiyor maalesef... iyi tarafı acayip tatlı ve saf... seni eleştirmiyor filan. Kısmet böyleymiş canım....Çok sormak istemiyorum ama bebisinin nesi var canım?
Tedavisi var değil mi?
GalibaaaaAhhahahaagayette tahtada doğradım valla fikri kaptım uyguladım bekletin demek istemiş herhalde tarifi yazan
Yaşını biliyorum ama onlar bizim bebişimizYok ya hep yazıyorum otizmli... bebiş değil artık 8 yaşında ama bebek gibi ilgilenmek gerekiyor maalesef... iyi tarafı acayip tatlı ve saf... seni eleştirmiyor filan. Kısmet böyleymiş canım....
Hasta canım öksürük burun akıntısı soguk algınlığı varNeyi varmış peki?
Havalar birden soğudu herkes hastalandıHasta canım öksürük burun akıntısı soguk algınlığı var
Afiyet olsun bende bugün pırasa yapacağım inşallah aklımda başka bişey yok aslında bulgur pilavı yapsam uanina çok iyi olur bir hayli oldu yemeyeli :)Günaydın
Bugün aklımda yemek var çok şükür
Türlü
Arpa şehriye pilavı
Salata
Bebişe de ayran çorbası
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
Afiyet olsun canım. Bende daha bise yok BakalımGünaydın
Bugün aklımda yemek var çok şükür
Türlü
Arpa şehriye pilavı
Salata
Bebişe de ayran çorbası
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?